Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Να πάρω μηχανή και αν ναι ποιά?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    σε περιπτωση που αναφερεστε σε μενα

οχι,δεν ειναι υποχρεωτικο ενας νεος οδηγος να φαει τουμπες

αλλα

πρωτον δεν μιλησα ντε και καλα για τουμπες,ειπα και για "χαζοπτωσεις" στατικες η ακομα και να του ριξουνε τελοσπαντων την μηχανη,οποτε παλι θα κλαιει τα πανακριβα πλαστικα

δευτερον,μιλαω για τον συγκεκριμενο ανθρωπο,που δηλωνει οτι ξερει απο καθολου εως πραγματικα ελαχιστα για τις μηχανες

τριτον θελει λεει να παρει 600αρι ducati monster.πιστευετε οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα δηλαδη να πεσει ουτε μια φορα?

μακαρι να ειναι ετσι,το ευχομαι και ας βγω ψευτης.

γιαννης

Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    σε περιπτωση που αναφερεστε σε μενα

οχι,δεν ειναι υποχρεωτικο ενας νεος οδηγος να φαει τουμπες

αλλα

πρωτον δεν μιλησα ντε και καλα για τουμπες,ειπα και για "χαζοπτωσεις" στατικες η ακομα και να του ριξουνε τελοσπαντων την μηχανη,οποτε παλι θα κλαιει τα πανακριβα πλαστικα

δευτερον,μιλαω για τον συγκεκριμενο ανθρωπο,που δηλωνει οτι ξερει απο καθολου εως πραγματικα ελαχιστα για τις μηχανες

τριτον θελει λεει να παρει 600αρι ducati monster.πιστευετε οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα δηλαδη να πεσει ουτε μια φορα?

μακαρι να ειναι ετσι,το ευχομαι και ας βγω ψευτης.

γιαννης
    8a pesi giati to efxese me oli sou tin dinami gia na min vgis pseftis...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος
    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ksero ksero exo di se ntokimanter....
    Εσυ φανταζομαι οταν γεννηθηκες ηξερες ετσι???

Κανε την επιλογη σου, για μενα παρε κατι ευκολο στην αρχη και ξεχνα τα 600 κυβικα.
    Καλο ειναι να ξεκινησεις με εντουρακι για πολλους λογους.
    Κρατα τα λεφτα σου στην ακρη κι οταν εξοικειωθεις παιρνεις κατι καλυτερο και πιο καινουργιο.
    Παρε για αρχη κατι ευκολο, απλο σε συντηρηση και που να ειναι εμπορικο.
    Καλα χιλιομετρα απο μενα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν εισαι απειρος και θες να κανεις απλα μια καυλα οπως λες...μην παρεις τιποτα..
    ακομα και 5000? να δωσεις, θα τα κλαις.

επισης ειπες μια μεγαλη κουβεντα που ισως δεν την καταλαβες..,
    ειπες: "Πιο πολύ το σκέφτομαι σαν μία ''πολυτέλεια'' που όμως δεν ξέρω αν αξίζει να πληρώσω."

απο αυτο και μονο σημαινει οτι δεν θες μηχανη. ή απλα θες μια μηχανη για την καφετερια και μονο. γιατι νωριτερα ειχες πει: "η χρήση που θέλω να κάνω (αρχικά τουλάχιστον) δεν θα είναι καθημερινή".

οποτε θες μια μηχανη να την βγαζεις τα σ/κ και να πηγαινεις που?? εκδρομες? χωρις εμπειρια?
    και αν δεν την κυκλοφορησεις να την μαθεις λιγο πως θα αποκτησεις την εμπειρια?

απλα σου αρεσει μια συγκεκριμενη μηχανη (το γιατι δεν το ξερω) και σου μπηκε η ιδεα να την παρεις για να κανεις λιγο μοστρα. επισης φοβασαι το ποσο που εχει καινουργια (και καλα κανεις) αλλα ακομα και μεταχειρισμενη δεν θα μπορεις να την χαρεις γιατι θα φοβασαι...

οποτε μην παιρνεις τιποτα.
    ή μαλλον παρε κατι αλλο που σου αρεσει και δεν θα μπορει (σαν αντικειμενο) με μια απλη βλακεια να σου κοστισει την ζωη.

δικιο εχεις φιλε μου.το ξερω οτι με πιανει κατι ωρες μια μαλακια γι αυτο κ ηθελα να το συζητησω με καποιους που ισως το εχουν νιωσει η εχουν μια εμπειρια.
    αναγνωριζω στην επιθυμια που εχω για μηχανη μια δοση υπερβολης που με πιανει κ προσπαθω να σκεφτομαι πιο λογικα.
    για να παρω κατευτειαν dycati δεν υπαρχει περιπτωση.μαλλον θα κανω τα μαθηματα μου χαλαρα και θα παρω κατι μικρο να μαθω και να κανω καμια βολτα.και αν ακομα εχω την καψα βλεπουμε.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    kawasaki versys abs.

Where logic meets the kavla.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Φιλαρακι, στην αρχη το περασα για ορθογραφικο σφαλμα, τωρα ομως εχω να σου πω
    να μην αγορασεις κατι το οποιο δεν γνωριζεις πως γραφεται.
    Απο κει και περα οτι υπαρχει να ειπωθει το ειπαν οι προλαλησαντες.
    Παρε ενα εντουρακι 250 η και το νιντζα 250. Ετσι και θα μαθεις και λιγοτερο
    (σχετικο ειναι κ αυτο) θα διακινδυνεψεις την ζωουλα σου. Δεν ειναι μονο τα 10000
    χιλιαρικα. Ειναι και τα κεφαλια σας (αφου εαν παρεις, μοιραια θα καβαλησει κ η κοπελια).
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Χεράς ή Βροντάς; Το avatar του/της Dumah
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

ksero ksero exo di se ntokimanter....
    :rotflmao: :rotflmao:

Είσαι πολύ Brutale με τον νέο...

Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...

Χεράς ή Βροντάς; Το avatar του/της Dumah
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anathema13
    εριξα μια ματια,απλα αν ειναι να παω στα 8 000 για το φαζερ παιρνω κ το ducati me 10 000.
    αυτο που λες με το μεταχειρισμενο ειναι σωστο.απλα θελω την γνωμη καποιον πιο εμπειρων αν αξιζει να δωσω τα λεφτα για κατι που παιζει να μην καταφερω να οδηγησω.
    θα καταφερω να κουμανταρω ενα 600 για πρωτη μηχανη?η να ξεχασω την ιδεα?
    απλα να τονισω πως δεν την θελω για γκομενοπαγιδα...η κοπελια μου το φοβαται πολυ και με εχει ηδη πρηξει....
    δεν καιγομαι να ειναι πολλα αλογα.αν ειδα καλα to ducati βγαζει 80 αλογα και το μικροτερο βγαινει σε 700...οποτε μαλλον να το ξεχασω...( τουλαχιστον το καινουργιο )

Αφού σου αρέσουν τα γυμνά πάρε ένα CB Super Four 400αρι...
    Δέ θα δώσεις πάνω από 1700 ευρώ. Και από δύναμη σου είναι υπεραρκετή...

Εάν θέλεις σου δίνω εγώ το Brosάκι μου, για να μάθεις είναι ότι πρέπει: http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=101512
    Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...

Για μένα το γεγονός ότι δεν θέλεις μηχανή για καθημερινή μετακίνηση μόνο θετικά έχει. Δεν θα την ταλαιπωρείς, δεν θα ταλαιπωρείσαι κι εσύ. Η καθημερινότητα με μια μηχανή τύπου Μonster είναι σαν τον γάμο, ...σκοτώνει τον έρωτα!

Πριν από ένα χρόνο είχα το ίδιο ερώτημα με εσένα και κατέληξα να αγοράσω ένα καινούργιο Street Triple. Το βγάζω όποτε μου τη δώσει, δεν κάνω πάνω από 200 χιλιόμετρα το μήνα και τώρα που καλοκαιριάζει μπορεί να φτάσω τα 300 μετά βίας πάντα εκτός πόλης. Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή μιας και αγοράστηκε ακριβώς για αυτό το λόγο, για χόμπυ και εκτόνωση από την καθημερινή πίεση.
    Ειδικά το Monster πάντως δεν είναι και η ευκολότερη αρχή και όχι λόγω ιπποδύναμης. Αν όμως είναι να αγοράσεις καμμιά ...γριά για να μην κλαις τα λεφτά σου με τις πιθανές πτώσεις, και σου μείνει το αποθημένο τότε πάει ο έρωτας περίπατο...
    Πάρε αυτό που θες αλλά ζήσε κατόπιν και με τα καλά και με τα κακά του χωρίς μουρμούρα.

ωραιο το cb400 super four !!!
    μετα απο τις συμβουλες σας και τη συζητηση με ενα φιλαρακι μου που εχει μηχανη καιρο, με βλεπω για καμια ωραια μεταχειρισμενη.στο χαλαρο κ βλεπουμε...να μαθουμε σιγα σιγα...
    ενω με ψηνει τρελα η ducati κατανοω οτι ειναι ψιλοχοντρομαλακια κινηση για αρχαριο.
    ειναι σαν να θες να μαθεις κιθαρα και να πας να παρεις κανα οργανο με 3 000 ευρω...
    μαθε πρωτα τις νοτες και μετα...
    βεβαια παντα οι αποψεις διαφερουν.
    παντως ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παιδες.

υγ:δηλαδη ρε αδερφε αν δεν γραψω σωστα το hyundai απο ορθογραφικο η απο γρηγοραδα σημαινει πως πρεπει να βαψω το αμαξι μου μπλε και να το πεταξω στη θαλασσα?ειπαμε νεουδι νεουδι αλλα μην το χεσουμε κι ολας....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 426
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2018, 23:01
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2010, 13:44
  3. ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Scouter ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ "best In China"
    από nikosira στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2009, 13:55
  4. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Η'ΟΧΙ?ΑΝ ΝΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ?
    από pakosgemistos στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2008, 11:26
  5. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF