είναι σαν να μου λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αρα ξερεις..εσεις δεν κανατε παρανομα σκριν?
μονο οι άλλοι εκαναν?
"κλέβω, οι άλλοι δεν κλέβουν;"
το ότι γίνεται δεν πάει να πει ότι δικαιολογήται κιόλας
είναι σαν να μου λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αρα ξερεις..εσεις δεν κανατε παρανομα σκριν?
μονο οι άλλοι εκαναν?
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Είσαι καμιά ντουλάπα; Να ξέρουμε να σε κάνουμε παρέα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
δεν χρειάζεται να δω, έπαιζα Α2 κάποτε![]()
![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
μονος σου το ειπες...το ελεγα οτι πρωτιστος τις περισσοτερες φορες ειμασταν μπουρδελο....
αλλα το ιδιο κανετε εσεις τωρα..αυτο που λες οτι καναμε εμεις..
βλεπετε τα χαλια σας..βλεπετε οτι δεν εχετε προπονητη, νοοτροπια, τιποτα...αλλα σας φταιει η διαιτησια.
ακριβώς όπως υπάρχουν βάζελοι που δεν παραδέχονται την ανωτερότητα του αντιπάλου έτσι υπάρχουν και γαύροι![]()
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ...ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΕΡΕΝΣ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Δεν είδα να γράφουν ότι το τρίτο ματς είχε καμία σχέση με το τέταρτο.
Φυσικά άλλο να είσαι στο 1-2 και με νίκη να σηκώνει κούπα κι άλλο στο 2-1 όπου και να κερδίσεις πάλι θα πας στο στόμα του λύκου.
Και ξεκόλλα με τη φάση του 3' στο Χαριλάου. Δεν ήταν μόνο αυτή. Για 30 λετπά ο Σπάθας έπαιζε όπως θα έπαιζε ο Κόντης (ή μάλλον ο Πατέρας). Μου κιτρίνισε τη μισή ομάδα και δεν κιτρίνισε/κοκκίνισε αντίστοιχα 2-3 παίχτες του Άρη. Δεν είμαι και η Μπαρτσελόνα για να μπορέσω να γυρίσω τέτοιο ματς και τέτοιο κοράκι (και αφού η ομάδα είχε φάει άπειρο ξύλο και τσαμπουκάδες επί 1 ώρα μέσα κι έξω απ' το γήπεδο. Μη με βάζεις τώρα να ψάχνω βίντεο.
δεν αναφερομαι στο χαριλαου για να σου την πω...σου λεω οτι αυτοι που ελεγαν οτι δεν δικαιολογεισαι ...να αδικεισαι στην αρχη και να μην παιζεις στο υπολοιπο παιχνιδι...ΟΙ ΙΔΙΟΙ λενε μας αδικησαν στο 3ο και δεν μπορεσαμε ψυχολογικα να παιξουμε στο 4ο
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ??
![]()
και που σαι...διαβασε πιο πριν και θα το δεις.....""πως να παιξουμε? αφου απο την σφαγη στο 3 παιχνιδι καταλαβαμε οτι δεν εχουμε ελπιδα."""
καταλαβες τωρα την λογική τους?
εσυ αναφερθηκες στα κινητα σκριν...οχι εμεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
είναι σαν να μου λες
οποτε ακυρο το επιχειρημα σου
οχι...το συμπερασμα ειναι αυτο που σου ειπε ο κωστας πιο πριν..Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι
ακριβώς όπως υπάρχουν βάζελοι που δεν παραδέχονται την ανωτερότητα του αντιπάλου έτσι υπάρχουν και γαύροι![]()
ο παο στο ποδοσφαιρο ηταν χαλια....χαλια ηταν και ο γαυρος ομως και επαιρνε τα σφυριγματα για να προχωρησει...αποτελεσμα?? τσοντες ευρωπαικες...
ο γαυρος στο μπασκετ ειναι χαλια...αλλα ο παο δεν ειναι φιλε.....ειναι ομαδα με πεντε αστερια....αν σου λεει κατι αυτο./..
αν μου εξηγήσεις και πως είναι άκυρο θα ήταν καλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εσυ αναφερθηκες στα κινητα σκριν...οχι εμεις...
οποτε ακυρο το επιχειρημα σου
Αν τώρα η ερώτηση έχει να κάνει με συγκεκριμένο αγώνα, αν βρεις πουθενά όλο το video, με χαρά θα σου σημειώσω και των μεν και των δε![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Μη μου μιλάς άσχημα με πληγώνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ...
![]()
![]()
![]()
Για να μην το ξεχάσω... με τη Γαλλία πού πας ρε κατακαημένε; Και μη με πεις λόγω Τζιμπρίλ γιατί θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο (και είμαι και στον 14ο όροφο δε λέει)!
:rotflmao:
:smilea:
![]()
![]()
![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
ευχαριστως....αν καταλαβα καλα, ""κατηγορησες" τον παο οτι εκανε πολλα ""κινητα"" σκρινς...Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
αν μου εξηγήσεις και πως είναι άκυρο θα ήταν καλά.
:
και μετα γραφεις οτι αυτα γινονται και απο τις δυο ομαδες....
αρα πως κατηγορεις μονο την μια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
οχι...το συμπερασμα ειναι αυτο που σου ειπε ο κωστας πιο πριν..
ο παο στο ποδοσφαιρο ηταν χαλια....χαλια ηταν και ο γαυρος ομως και επαιρνε τα σφυριγματα για να προχωρησει...αποτελεσμα?? τσοντες ευρωπαικες...
ο γαυρος στο μπασκετ ειναι χαλια...αλλα ο παο δεν ειναι φιλε.....ειναι ομαδα με πεντε αστερια....αν σου λεει κατι αυτο./..
ο πάο ήταν χάλια και εμείς καλύτεροι από εσάς = πρωτάθλημα Ολυμπιακός
στο μπάσκετ είναι κάπως διαφορετικά από όσο ξέρω
ο Ολυμπιακός είναι καλός, ο Παο καλύτερος = πρωτάθλημα Παο
μη μιλάς για τσόντες στο ποδόσφαιρο γιατί οι φορές που σε έχω γλεντήσει είναι άπειρες![]()
![]()
ακόμα και με μισή ομάδα πάλι σε γλεντάω για τα καλά
![]()
είναι άλλο πράγμα να κάνεις "κινητό σκριν" ασταμάτητα, με την ανοχή των διαιτητών, και να σου καταλογίζεται 1, και άλλο να κάνεις 1-2 και να τα αφήνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ευχαριστως....αν καταλαβα καλα, ""κατηγορησες" τον παο οτι εκανε πολλα ""κινητα"" σκρινς...
και μετα γραφεις οτι αυτα γινονται και απο τις δυο ομαδες....
αρα πως κατηγορεις μονο την μια?
Γενικά σπάνια καταλογίζεται όταν ο πάιχτης μετακινείται (βλέπε "κατέβασμα" της μπάλας), αλλά όταν είσαι σε θέση για "σκριν" και προτάσεις τα οπίσθια (ή τα χέρια) σου αφού ο συμπαίχτης σου έχει περάσει, είναι ο κανονισμός της παραπάνω παράβασης.
Ειδικά ο Μπατίστ μου δίνει την εντύπωση ότι αφού έχει κάνει "σκριν", "ρίχνει και μία" στον αντίπαλο καθώς περνάει :smilea:
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
μιλησα για ευρωπαικες τσοντες μιας και εκει ηταν το θεμα του χυμαδορ....αλλα σαν κλασσικος γαυρος το γυρισες εκει που σε συμφερει...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ο πάο ήταν χάλια και εμείς καλύτεροι από εσάς = πρωτάθλημα Ολυμπιακός
στο μπάσκετ είναι κάπως διαφορετικά από όσο ξέρω
ο Ολυμπιακός είναι καλός, ο Παο καλύτερος = πρωτάθλημα Παο
μη μιλάς για τσόντες στο ποδόσφαιρο γιατί οι φορές που σε έχω γλεντήσει είναι άπειρες![]()
![]()
ακόμα και με μισή ομάδα πάλι σε γλεντάω για τα καλά
![]()
αφου το παμε ετσι....θα επρεπε να εχεις εξαφανιστει απο το μπασκετικο προσκηνιο.....γιατι οχι απλα σε εχω γλεντησει...αλλα καθε χρονο ανακαλυπτω νεους τροπους να σε![]()
![]()
![]()
για ποικιλία
![]()
![]()
ελατε γαυρακια
ξεκιναει η προετοιμασια οπου να ναι
και εχουμε και το προγραμμα των φιλικων
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες:
Πέμπτη 1 Ιουλίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Κυριακή 4 Ιουλίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ
Παρασκευή 9 Ιουλίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ
Υ.Γ. λα βιλλα θες την πηγη ή με πιστευεις?![]()
Υ.Γ.2 ΤΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ? γαυρο θα βλεπουμε
που αλλου τετοιο γελιο?:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
στο μπάσκετ το δέχομαι και αν έχεις δει δεν έχω πει κουβένταΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
μιλησα για ευρωπαικες τσοντες μιας και εκει ηταν το θεμα του χυμαδορ....αλλα σαν κλασσικος γαυρος το γυρισες εκει που σε συμφερει...
αφου το παμε ετσι....θα επρεπε να εχεις εξαφανιστει απο το μπασκετικο προσκηνιο.....γιατι οχι απλα σε εχω γλεντησει...αλλα καθε χρονο ανακαλυπτω νεους τροπους να σε![]()
![]()
![]()
για ποικιλία
![]()
![]()
αλλά εγώ δεν έκανα παράθεση σε αυτά που λέει ο Hymador σε αυτά που λες εσύ έκανα και απλά σου είπα ότι έχουν γυριστεί πολλές τσόντες στα μεταξύ μας στο ποδόσφαιρο
έχουμε ανακαλύψει και καινούργιες τρύπες να σας γεμίσουμε τόσα χρόνια γιατί 3 δεν μας φτάνουν όταν σας ρίχνουμε 4 τεμάχια:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
εντάξει η αλήθεια είναι ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια από ότι φαίνεται από τις προθέσεις του Sokrates θα είναι ευχάριστα για σας και δυσάρεστα για εμάςΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
..........................
αλλά Θρύλε μαζί σου στα άσχημα όπως και στα όμορφα
α ρε σκατοβάζελοι τουλάχιστον τώρα που είμαστε χάλια θα πάρετε κάνα ντέρμπυ μεταξύ μας ή θα συνεχίσετε να είστε πελάτες άραγες????![]()
![]()