Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Κουνημα απο καινουρια λαστιχα

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PRIEST
    η διαδηκασια ειναι η εξης:

βουλκανιζατερ,βγαλσιμο τροχων,ξεφουσκωμα,ξεκωλημα,σημαδεμα ελαστικου στο υψος της βαλβιδας,περιστροφη του ελαστικου περιπου 90 μοιρες σε σχεση με την προηγουμενη θεση(εξου και το σημαδεμα της βαλβιδας)φουσκωμα και ζυγοσταθμιση!

κατ εμμε να πας στον ιδιο που στα περασε!
    ειναι υποχρεομενος να στο φτιαξει χωρις να δωσεις γιουρο!

το προβλημα 1 που λεγαμε! και ναι πρεπει να στο φτιαξει χωρις χρεωση!
    ζυγοσταθμιση αν ξαναχρειαστει, μετα τα 1000 χλμ ειναι φυσιολογικο οποτε απο εκει και μετα πλερωνεις κανονικοτατα

Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια που ενδιαφερθηκατε...

Επειδη με την δουλεια δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο και δεν θελω να ξανακουσω παπαριες απο αυτον που μου τα εβαλα οποιαδηποτε προταση για καλο λαστιχα δικο σας να μου κανει την δουλεια που θελω ειναι δεκτες...

Πλερωνω οσο οσο αμα ειναι να βρω ακρη...

Μενω Ν.Ηρακλειο....

Και παλι ευχαριστω...
    The precious made me do it...

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας...

ας μου απαντησει ενας διαχειρηστης του φορουμ αν μπορω να γραψω το ονομα του ανθρωπου που μου ελεισε το προβλημα....ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!!
    Σταματησα τυχαια στον δρομο χωρις να τον ξερω,ακουσε τον πονο μου,μου ειπε οτι θα προσπαθησει αλλα δεν ξερει αν θα πετυχει και τα καταφερε!!!Και μετα απο 1ωρα δουλεια και 2 ζυγοσταθμισεις με το ζορι πηρε 10 ευρω,σοκ επαθα!!!

ευχαριστω και παλι.....

αυτον που μου τα εβαλε και μετα εκανε τον κινεζο δεν τον γραφω...(μικροψυχοι δεν ειμαστε!!!)

και τι ακριβως εκανε ο μαστορας φιλε μου? που ηταν το θεμα τελικα?

εβγαλε το λαστιχο και εβαλε ενα αλο m3 που εχει εκει σαν δοκιμαστικο,μεταχειρισμενο βεβαια ηταν,μου ειπε κανε μια βολτα,αν δεν κουναει με αυτο δεν φταιει η μηχανη...

δεν κουναγε....
    μετα ξαναεβαλε το δικο μου,αφου το γυρισε με τις βουλες να κοιτανε απο την αντιθετη απο τη βαλβιδα(οι γνωστες μαλλον θα καταλαβαν)....
    εκανε παλι ζυγοσταθμιση,ετσι οπως μπηκε το λαστιχο ηθελε 15γρ λιγοτερο βαριδι...ηθελε 20 γρ...

εβαλε τα 10 αριστερα,μετα ξαναγυρισε το τροχο και εβαλε τα αλλα 10 δεξια,δεν μπηκαν σαν συνεχεια αλλα λιγο πιο μεσα αν με ποιανετε....

και τωρα το μηχανακι ειναι τζιτζι....

μου εξηγησε οτι ειδικα οπως ηταν πριν που ηθελε 35 γρ. δεν ειναι δυνατον να απλωσεις αριστερα και τα 35....

μπορει το μηχανημα να δειχνει 0 αλλα δεν δουλευει σωστα...αριστερα,τα μισα,και μετα ξανα δεξια....

δεν ξερω αν εκανε παπαριες αλλα σε μενα δουλεψε...αν δεν δουλευε μου ειπε να παω στον προηγουμενο και να ζητησω αλλο λαστιχο...αυτα.

παντως ο rosi να μου λεγατε πως θα μου τα περναγε τα νεα μου λαστιχα,μετα απο τη λεπτοδουλεια και την τρυφεροτητα που ειδα στο βαλε βγαλε του τροχου και αυτη τη ζυγοσταθμιση εγω σε αλο λαστιχα δεν ξαναπαω....και τσαμπα να μου τα βαζει....

οχι δεν εκανε καμια παπαρια! το εκανε πολυ σωστα! αν ο αλλος σου εβαλε 35 γρ μονο απο τη
    μια μπαντα τοτε ειναι πολυ παπαρας μαστορας! (στην καριερα μου ως λαστιχας εχω δει ουκ ολιγους τετοιους!!)

και ο πρωτος και ο δευτερος(αλος απο εκει)που ρωτησα ειναι πρωτα ονοματα και καλα στην αθηνα με διαφημησεις κτλ κτλ...

αγιο ανθρωπο βρηκα σημερα,αστα!!!

εχοντας δουλεψει σε μεγαλα ονοματα φιλε θα σου πω ενα πραμα! μακρυα! αυτοι μονο να κονομησουν
    θελουν! πραγματικα μαστορια ειναι αυτοι με μικρα μαγαζια! γιατι αυτοι βαζουν τη τεχνη πανω απο την
    κονομα!! οι μεγαλοι δεν ειναι μαστοροι! εμποροι ειναι! μονο μπλα-μπλα εχουν!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ Ebay
    από JIMLAPGSXR στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 09:19
  2. ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ Ebay
    από JIMLAPGSXR στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 16:37
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 14:26