Exw balei ta performance kai den exw problhma twra me mia petalia kai kolana![]()
Ela re sbcr1000 trabate twra pou diakopes den kana fetos sthn honda kathontousan kai psaxnane pws tha piasoun to K5![]()
Exw balei ta performance kai den exw problhma twra me mia petalia kai kolana![]()
Ela re sbcr1000 trabate twra pou diakopes den kana fetos sthn honda kathontousan kai psaxnane pws tha piasoun to K5![]()
Τι να πω ρε Νουβέλα......
Κι εγώ είχα δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά Ιταλικό δεν πήρα.
Διακρίνω μια διάθεση έλλειψης σοβαρότητας ή μου φαίνεται ???
Λείπει και ο "τρικυμία εν κρανίω", γ@μωτ.....
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΟΙ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΙΔΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΑρχικά δημιουργήθηκε από 620
![]()
NOELA ΠΙΑΣΕ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ,ΤΣΙΙΙΙΠΣ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΑΑΑΔΕΣ, ΓΡΑΝΙΙΙΙΤΕΣ, ΠΟΠ ΚΟΟΟΟΟΡΝ
Αργεί το διάλειμα ρε γαμωτο και θελω να πάω και προ νερού μου???
γιαυτο μου την σπάνε τα πολύωρα θεάματα.
![]()
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
125 ΠΟΣΤ ΣΕ 3,5 ΩΡΕΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μετρα τωρα ποσες απαντησεις ειναι απο ευρωπαικο εδαφος και ποσες απο ιαπωνια και θα δεις πιος τσιμπαει πιο ευκολα ......Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
125 ΠΟΣΤ ΣΕ 3,5 ΩΡΕΣ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
μετρα τωρα ποσες απαντησεις ειναι απο ευρωπαικο εδαφος και ποσες απο ιαπωνια και θα δεις πιος τσιμπαει πιο ευκολα ......![]()
αφού είστε μετρημένοι στα δάκτυλα ρε gst![]()
![]()
κι όσο για το ποιος τσιμπάει ποιο εύκολα...μέτρα τα ποστ του 620..είναι τα μισά:lo
επιστρέφω στην πολυθρόνα μου..τέλος το διάλλειμα![]()
![]()
![]()
δικαιουμαστε τιποτα ποσοστα??? γιατι ειμαι και ανεργος και τραγματιας...![]()
Pesta re GST giati den einai na milame katholou.Diladi epeidh eipa gia mia kontroula pesane na me fane les kai to TDM einai to yperergaleio.Enw ama eixa pei oti anoiksa me kana tiger kai h me kana aprillia den nomizw na eixe petaxtei na milisei kanenas.
![]()
![]()
Εγώ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
ironbum thelw na kanw rekor se post re ti problhma exeis![]()
Κανένα![]()
![]()
![]()
Μια απορία του GST απάντησα...σε σένα δεν μίλησα:a026:
Ώπα, κάντε ησυχία τώρα.
Είδα τον Ζαν και θα μπει να γράψει πως τσάγιωνε ΒΜΧάδες με το Ντουκάτι του.
Aντηλιακό PIZZ BUIN ALLERGY SF 15
τι να λέμε, χάλκινος έγινα ο πούστης!
Υ.Γ Τα TDM μην τα μπερδεύετε με τις μοτοσυκλέτες ρε ζωντόβολα...![]()
Ο Σταμπάκιος ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΛΙΜΝΑΖΕΙ και πειράζει 2κίλνδρους.....???
ΑΑαααχχχ τελ μι μπέμπυ τι πλη ρώ νεις, σε ντέρνει η γυναίκα σου ΑΚΟΜΑ..???![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...