mia psifos ki apo mena...tis exis sto tsepaki tis diakopes!!!!![]()
![]()
mia psifos ki apo mena...tis exis sto tsepaki tis diakopes!!!!![]()
![]()
ευχαριστω παιδια![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Προλαβαίνεις ακόμα να κάνεις το κόλπο με την ip και τα μπισκοτάκια.. ο άλλος το κάνει 100%.. δεν μπορεί να έχει ανέβει αλλιώς τόσο σε λίγες ώρες.. και μόνο επειδή είσαι συνάδελφος πρέπει να πας εσύ..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
+ αλλη μια απο εμενα, ποτε πεταχτηκε εκει ο αλλος ρε
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
κατι βρωμαει στανταρ χτες το βραδυ κατα τις 12 ημουν μπροστα 30 ψηφους και σημερα το πρωι μου χει ριξει 190 περιπου.δε γινετε ρε γμτ![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Προλαβαίνεις ακόμα να κάνεις το κόλπο με την ip και τα μπισκοτάκια.. ο άλλος το κάνει 100%.. δεν μπορεί να έχει ανέβει αλλιώς τόσο σε λίγες ώρες.. και μόνο επειδή είσαι συνάδελφος πρέπει να πας εσύ..
![]()
Μηπως,λεω μηπως,αν καναμε το κολπο απο μια φορα,ολοι οσοι εχουμε ψηφισει τον Γιωργο,να του διναμε διπλασιες ψηφους? εε?τι λετε?![]()
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
και πως το κανουμε το κολπακι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
Μηπως,λεω μηπως,αν καναμε το κολπο απο μια φορα,ολοι οσοι εχουμε ψηφισει τον Γιωργο,να του διναμε διπλασιες ψηφους? εε?τι λετε?![]()
![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Eχει αρχισει ο κοσμος και την ψιλιαζετε.εγινε και σχετικο σχολιο που κραζουν τον αλλον.αφου παιζει βρωμικα ο αλλος θα παιξουμε κ μεις.
ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΠΑΜΕ ΣΕ EXPLORER ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ COOKIES.ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ EXPLORER ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς EXPLORER,ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ FLOCK EXPLORER.
παμε γερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααα![]()
υ.γ οποιος μπορει να κανει κολπο και να μου ριξει μαζεμενες πολλες ας το κανει τωρα
![]()
![]()
![]()
+1
![]()
![]()
![]()
![]()
ελληνες...
αδιορθωτοι ειμαστε οι πουστηδες....![]()
καλη τυχη βεβαια οπως και να χει!
![]()
επιπλεον 6 απο μενα...αντε να δουμε...![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
επικοινωνησα με την παραγωγη για να διαμαρτυρυθω οτι ο μουσιας κανει π@@@@@
οπως εχτες που πηρε 200+ ψηφους αποτομα και μου πανε οτι εχει παραπονε8ει και εκεινος επειδη παρατηρησε λεει οτι περνω μια ψηφο καθε 5 λεπτα![]()
![]()
τελικα μερικοι εχουν πολυυυυυυυυυυυυ θρασος!!!!!!
ευχαριστω παιδια για την συμπαρασταση,συνεχιστε οσο μπορειτε![]()
![]()
ekana reset sto safari,delete cookies,diagrafi istorikou,ananewsi ip,katharismos dns alla dn borw na ksanapsifisw:P
:smilea:
alla exis 15 psifous apo filous mu![]()
![]()
![]()
σε ευχαριστω φιλε!!![]()
![]()
![]()