Έλα να πέφτουν οι ιδέες στο τραπέζι.......
Έλα να πέφτουν οι ιδέες στο τραπέζι.......
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Με το gixxer ???Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
Ομαλό![]()
![]()
![]()
ΕΕΕλα πιό κοντά .....![]()
![]()
να σε φτάνω ντε !!!
![]()
![]()
![]()
θα ήθελα ειλικρινά να σας ακολουθήσω αλλά....
Α)το μοτόρι μου δεν ειναι 100% μάχημο, θέλει τσιμούχες μπροστά και αλλαγή ντίζας, που ως γνωστό απο προηγούμενο θρέντ....έκλασε![]()
![]()
Β)ακόμα και αν το εργαλείο ηταν μάχημο θα συνέβαιναν τα εξής
β1)αν ξεκινούσαμε την ίδια ώρα, μέχρι να σας φτάσω θα είχατε φάει φαγητό, θα είχατε φάει και το γλυκό και κατα καφεδάκι ώρα (για την χώνεψη ρε αδερφέ) θα "εσκαγα μύτη"
β2)αν ξεκινήσω εγω απο το προηγούμενο βράδυ, έχουμε μια πιθανότητα να φτάσω γύρω στην ώρα που θα σερβίρονταν τα ορεκτικά! (ε να φάω κι εγω κάτι......όλη νύχτα οδηγάω η γυναίκα!)![]()
![]()
αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....
(χανιων υποθετω??) με χιλια!!!!!!! δεν θα κατεβω μονιμα..............λιγη γραβιερα απο του κουτρουλη παιδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
Ομαλό![]()
![]()
και τσιγιαριαστο στου καζαλακη
![]()
![]()
(υπομονη 31/6 κοντευει............)σορρυ για το spam αλλα νοσταλγω πολυ τον τοπο μου
![]()
![]()
![]()
![]()
οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!
και με το μπαρντον κιολας......αλλα για 31/6 ....δεν το βλέπω πιθανό να έρχεσαι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
(χανιων υποθετω??) με χιλια!!!!!!! δεν θα κατεβω μονιμα..............λιγη γραβιερα απο του κουτρουλη παιδες![]()
![]()
και τσιγιαριαστο στου καζαλακη
![]()
![]()
(υπομονη 31/6 κοντευει............)σορρυ για το spam αλλα νοσταλγω πολυ τον τοπο μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο!!!!απο τη αγωνια θα ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!
καλά, καλά...θα ήθελα ειλικρινά να σας ακολουθήσω αλλά....
πές ότι κλάνεις μέντες και άσε τις φθηνές δικαιολογίες.
οταν λέμε βόλτα εννοούμε ΒΟΛΤΑ και όχι ποιός θα βγεί πρώτος (γι' αυτό έχουμε τις πίστες).
κάποιοι πάνε λίγο πιο γρήγορα κάποιοι λιγο πιο αργά, αυτό δεν χαλάει την παρέα μιας και ΟΛΟΙ φτανουμε μαζί εκεί που θέλουμε πάμε.
εαν πάμε προς Άγιο ξεκίνα κατά τις 8:30 και θα είσαι άνετα 10:00 Ηράκλειο, όλα τ'αλλα είναι φθηνές δικαιολογίες...
Ήδη έχουμε άλλη μία ....... άρα δεκτή και η δικιά σου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalhsCr
Στην παρεα σας δεχεστε σφιγγες;![]()
![]()
![]()
Stay tuned .......... και μόλις βγάλουμε προορισμό, βλέπεις αν μπορείς ........ πέρα από αυτό όλοι σχεδόν έχουμε άδειο το πίσω μισό της σέλλας ........ αν θες σου κάνουμε reservation !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
θα ήθελα ειλικρινά να σας ακολουθήσω αλλά....
Α)το μοτόρι μου δεν ειναι 100% μάχημο, θέλει τσιμούχες μπροστά και αλλαγή ντίζας, που ως γνωστό απο προηγούμενο θρέντ....έκλασε![]()
![]()
Β)ακόμα και αν το εργαλείο ηταν μάχημο θα συνέβαιναν τα εξής
β1)αν ξεκινούσαμε την ίδια ώρα, μέχρι να σας φτάσω θα είχατε φάει φαγητό, θα είχατε φάει και το γλυκό και κατα καφεδάκι ώρα (για την χώνεψη ρε αδερφέ) θα "εσκαγα μύτη"
β2)αν ξεκινήσω εγω απο το προηγούμενο βράδυ, έχουμε μια πιθανότητα να φτάσω γύρω στην ώρα που θα σερβίρονταν τα ορεκτικά! (ε να φάω κι εγω κάτι......όλη νύχτα οδηγάω η γυναίκα!)![]()
![]()
![]()
κάτσε ρε κουμπαράκι.....αμέσως να χώσεις!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
καλά, καλά...
πές ότι κλάνεις μέντες και άσε τις φθηνές δικαιολογίες.
οταν λέμε βόλτα εννοούμε ΒΟΛΤΑ και όχι ποιός θα βγεί πρώτος (γι' αυτό έχουμε τις πίστες).
κάποιοι πάνε λίγο πιο γρήγορα κάποιοι λιγο πιο αργά, αυτό δεν χαλάει την παρέα μιας και ΟΛΟΙ φτανουμε μαζί εκεί που θέλουμε πάμε.
εαν πάμε προς Άγιο ξεκίνα κατά τις 8:30 και θα είσαι άνετα 10:00 Ηράκλειο, όλα τ'αλλα είναι φθηνές δικαιολογίες...
αφου λεμε οτι το μοτόρι θελει ενα ψιλοservice (κλείστηκε για Τριτη πρωί).....κρίνεις σκόπιμο να βγώ στους δρόμους ...ανευ??
οχουυυυυυυ!!![]()
![]()
![]()