Αγροίκος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ επιτίθεται σε αθώα τουρίστρια… ντροπή...
http://www.youtube.com/watch?v=QDYZtnBykNM
Αγροίκος συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ επιτίθεται σε αθώα τουρίστρια… ντροπή...
http://www.youtube.com/watch?v=QDYZtnBykNM
Συγνωμη κιολας, αλλα το εχετε χεσει το θεμα με τα παραδειγματα που βαζετε...
δηλαδη εσας τους καποιας ηλικιας (συμπεριλαμβανομαι και εγω στη κατηγορια) δεν σας πρηξαν τα παπαρια στο σχολειο με τον αιωνιο εχθρο μας τη Τουρκια; Δεν διδαχθηκαμε ιστορια διαστρεβλωμενη; Δεν προσπαθησαν με το στανιο να μας πεισουν οτι είμαστε φτιοαγμενοι απο πηλο και ότι θα πρεπει ως ειδος να μετανοουμε μια ζωη επειδη η Ευα ειχε λιγουρες;
Και τι καταφεραν; @@δια!
αρα ας το αφησουμε να γινεται και τωρα
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Τους 19χρονους φοιτητές που κατέβασε το ΠΑΜΕ δεν τους πιάνε η ξεφτίλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
απαντησα:
λυπαμαι εαν δεν αντιλαμβανεσαι οτι με εξοργισε το γεγονος οτι χρησιμοποιησαν παιδια πολυ περισσοτερο απο την ενεργεια. αν το εκαναν λυκειοπαιδα θαλεγα "βλαμμενα" αν το εκαναν μεγαλοι θαλεγα "οι ξεφτιλες μας ντροπιαζουν" αλλα χρησιμοποιησαν αβουλα , αθωα πλασματα!
και βεβαιως ακριβως τα ιδια θαλεγα εαν το παμε ειχε χρησιμοποιησει παιδια ή ο "χωρος" εβαζε παιδια να μοιραζουν φυλλαδια
ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα. τα μεσα ταυτιζονται με την ηθικη του σκοπου.
Όπως και να έχει, μαλακία με τα παιδάκια, ηλίθια κίνηση εννοείτε, αλλά οι υστερίες σε αυτό το βαθμό θυμίζουν Λουκά-Παπαρίγα κατάσταση, τρελός συνδυασμός...
Τι λες τώρα; Καθε Παρασκευή εκκλησία πηγαιναμε και το μαθημα των θρησκευτικών ήταν ξεκάθαρη κατήχησηΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Συγνωμη κιολας, αλλα το εχετε χεσει το θεμα με τα παραδειγματα που βαζετε...
δηλαδη εσας τους καποιας ηλικιας (συμπεριλαμβανομαι και εγω στη κατηγορια) δεν σας πρηξαν τα παπαρια στο σχολειο με τον αιωνιο εχθρο μας τη Τουρκια; Δεν διδαχθηκαμε ιστορια διαστρεβλωμενη; Δεν προσπαθησαν με το στανιο να μας πεισουν οτι είμαστε φτιοαγμενοι απο πηλο και ότι θα πρεπει ως ειδος να μετανοουμε μια ζωη επειδη η Ευα ειχε λιγουρες;
Και τι καταφεραν; @@δια!
Άσε που ήθελαν να μας κανουν και Ολυμπιακούς :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μερικοί είμασταν και παπαδοπαίδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι λες τώρα; Καθε Παρασκευή εκκλησία πηγαιναμε και το μαθημα των θρησκευτικών ήταν ξεκάθαρη κατήχηση
Άσε που ήθελαν να μας κανουν και Ολυμπιακούς :rotflmao:![]()
και σεις πιστευετε οτι δεν τα καταφεραν?
δεστε την κοινωνια που ζουμε.
δημιουργια μας
(οκ γαυρος δεν παλευετε....)
η εξισωση 19χρονων με 7χρονα σορρυ δεν στεκει καν σε αντιπαραθεση
Δε στέκει γιατι τα 19χρονα δε δικαιολογούνταιΑρχικά δημιουργήθηκε από iosif
η εξισωση 19χρονων με 7χρονα σορρυ δεν στεκει καν σε αντιπαραθεση![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φιλε μου το θεμα ειναι τι κανουν οι γονεις...αν οι γονεις ειναι 07:00 - 19:00 στη δουλεια και μετα λιωνουν μπροστα στη τηλεοραση χωρις να ασχολουνται με τα παιδια τους, γαματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
και σεις πιστευετε οτι δεν τα καταφεραν?
δεστε την κοινωνια που ζουμε.
δημιουργια μας
(οκ γαυρος δεν παλευετε....)
η εξισωση 19χρονων με 7χρονα σορρυ δεν στεκει καν σε αντιπαραθεση
για αυτο ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ αποφαση το να κανεις παιδι, η σοβαροτερη αποφαση της ζωης μας.
εγω ειχα παει και προσκοπος με τον αδερφο μου μαζι...την τριτη φορα που πηγαμε στο "στρατοπεδο" μας πεταξαν εξωΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Μερικοί είμασταν και παπαδοπαίδια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και γω ημουν προσκοπος και περασα απιθανα
στους προσκοπους ειναι πολυ βασικο σε τι συστημα εισαι
ειναι αλλα στρατοκαβλικα ειναι αλλα αναρχοαυτονομα
ολα εξαρτωνται απο τους ομαδαρχες, τον αρχηγο συστηματος
και επειδη τους προσκοπους τους ξερω απεξω και ανακατωτα και σαν ιστορια τους και σαν νπιδ και σαν πρακτικες οι κατασκηνωσεις τα jamporee και οι δρασεις τους απεχουν παρασαγγας απο "στρατοπεδο"
ουσιατικα ειναι ενα εξωσχολικο προγραμμα εκπαιδευσης με βαση τη ζωη στη φυση, το προσωπικο παραδειγμα και την ατομικη ευθυνη. οι ηγετης αγελης, ομαδα, ενωμοτιας εκλεγονται και ειναι αμεσα ανακλητοι απο τα ιδια τα παιδι ατης ομαδας τέλος παντων μεγαλη ιστορια
κατα καιρους βεβαια εχουν χρησιμοποιηθει απο καθεστωτα. στις μονες χωρες που δεν υπηρξαν προσκοποι ηταν: ρωσια επι υπαρκτου , βιρμανια, κινα
μην μπερδευεσται με τους αλκιμους και την νεολαια του μεταξα. και στις δυο αυτες περιδοι ηταν διωγμενοι οι προσκοποι (ο μεταξας τους κατηργησε κιολας)
Δηλαδή ρε ρεμάλια, εγώ έπαθα ότι έπαθα, επειδή πρόλαβα και κράτησα σημαιάκι στον Πατακό...???
Πέστε ρε......έχω κάτι χάπια σα λαγάνες, να τα'ρχίσω άμα είναι...
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
ετσι εξηγουνται πολλα πράγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δηλαδή ρε ρεμάλια, εγώ έπαθα ότι έπαθα, επειδή πρόλαβα και κράτησα σημαιάκι στον Πατακό...???![]()
![]()
![]()
Τωρα εξηγουνται πολλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι λες τώρα; Καθε Παρασκευή εκκλησία πηγαιναμε και το μαθημα των θρησκευτικών ήταν ξεκάθαρη κατήχηση
Άσε που ήθελαν να μας κανουν και Ολυμπιακούς :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Τι λετε ρεεεεεεεεεεεεεεε?Πολιτικη αποφαση ΞΕΦΤΙΛΑΣ ηταν και σε αυτη χρησιμοποιησαν τα παιδακια.Σαν να θυμαμαι επι χουντας που μας μαζεψαν στο γηπεδο του μπασκετ του Ιωνικου(ελα μωρη αρρωστιαααααα) και μας μοιραζαν κασσετινες με μπογιες.Ετσι για να καταλαβουμε εμεις τα 7χρονα που οι γονεις μας ελειπαν καπου...και καποτεεεεεεε θα ξαναρχοντουσαν,ποσο καλοι κυριοι ηταν ολοι αυτοι με τα μυστρια.
Αργησα να καταλαβω γιατι τα πεταξε η γιαγια οταν πηγα σπιτι και γιατι εριχνε καντηλια(ναι απο κεινη εχω παρει και απο τη νονα μου).
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ela re nikaia!
συντεκνε!