Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: ΒΕΝΖΙΝΑΣ

ΒΕΝΖΙΝΑΣ

Απορω σε αυτη την εποχη π ζουμε και εκει π εχει φτασει η βενζινη να εχει και το θρασος(ο βενζινας) να "κλεψει" και να μου βαλει βενζινη βγαζωντας 30 χιλιομετρα λιγοτερα απο αλλες φορες :hypnotize :hypnotize ...το ιδιο συνεβει και σε ενα κολλητο μου στο ιδιο πρατηριο με το αυτοκινητο του που τον εστειλα επιτηδες μετα απο 3 μερες,μπορω να τον καταγγειλω καπου ξερει καποιος να με βοηθησει??

Για καντα λιγο ποιο λιανα γιατι δεν καταλαβα χριστο... Πως καταλαβες οτι σε εκλεψε, επειδη εκανες 30χιλιομετρα λιγοτερα ?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    μια και ειμαστε στο θεμα, θα ηθελα να ξερω αν μπορει να γινει κατι και για βενζιναδες που κανουν την παπια και δινουν αποδειξεις μονο αν τους ζητηθουν.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Για καντα λιγο ποιο λιανα γιατι δεν καταλαβα χριστο... Πως καταλαβες οτι σε εκλεψε, επειδη εκανες 30χιλιομετρα λιγοτερα ?
    Επειδη φιλε μου ΚΑΘΕ φορα που αναβει ρεζερβα βαζω 10 ευρω,ας πουμε πχ εκει που βγαζω γυρω στα 100 χιλιομετρα,μου εβγαλε 70 τωρα...το ειδα και εκεινη την ωρα που μου εβαζε οτι ο δεικτης του καντραν δεν ανεβηκε εκει που παει παντα αλλα δε του ειπα τπτ..ετσι εστειλα και ενα κολλητο μου και το ιδιο επαθε και αυτος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    μια και ειμαστε στο θεμα, θα ηθελα να ξερω αν μπορει να γινει κατι και για βενζιναδες που κανουν την παπια και δινουν αποδειξεις μονο αν τους ζητηθουν.
    ναι υπαρχουν αρκετοι φιλε που το κανουν αυτο γι αυτο πρεπει να τη ζητας ΕΣΥ αν δε σου κοψει

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι υποχρεωμενοι να σου την φερουν, η αν πρεπει να πας να την παρεις...εμενα παντως μου βγαζουν την πιστη

μονο στην ευβοια εβαλα βενζινη, και διπλα στην αντλια ειχε μηχανη που εκοβε επιτοπου αποδειξη

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    μηπως ειχα αλλαξει η τιμη της βενζινης
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    μηπως ειχα αλλαξει η τιμη της βενζινης
    1.44 την ειχε αυτος που με εκλεψε και σε κανονικο πρατηριο με 1.46 που βαζω πολυ συχνα κανω 30 χιλιομετρα σχεδον παραπανω ΠΑΝΤΑ...ειναι λογικο??εσυ πως το βλεπεις???και σου λεω το ιδιο εγινε και με το φιλο μου..ξερει καποιος κατι γι αυτο που ρωτησα??

Αρχικά δημιουργήθηκε από corleonne877
    Επειδη φιλε μου ΚΑΘΕ φορα που αναβει ρεζερβα βαζω 10 ευρω,ας πουμε πχ εκει που βγαζω γυρω στα 100 χιλιομετρα,μου εβγαλε 70 τωρα...το ειδα και εκεινη την ωρα που μου εβαζε οτι ο δεικτης του καντραν δεν ανεβηκε εκει που παει παντα αλλα δε του ειπα τπτ..ετσι εστειλα και ενα κολλητο μου και το ιδιο επαθε και αυτος..
    Ποτε μην υπολογιζεις με ευρωπουλα γιατι η τιμη διαρκως αλλαζει. Με τα λιτρα κοιταμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Μηπως λεω μηπως ειχε αυξηθη η τιμη και δεν το ειδες
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Ποτε μην υπολογιζεις με ευρωπουλα γιατι η τιμη διαρκως αλλαζει. Με τα λιτρα κοιταμε...

Ετσι ειναι! παντα με λιτρα γινεται η μετρηση,επειδη οι τιμες δεν ειναι ιδιες σε ολα τα πρατηρια.
    Οταν εσυ εβαζες με την παλια τιμη 10 ευρω βενζινη, λογικο ειναι τωρα που ανεβηκε τα 10 ευρω να ειναι λιγοτερα λιτρα!! οπότε κανεις και λιγοτερα κμ.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    για να μην το κουραζουμε μαγκες...

Επιλεξτε τα 2 αγαπημενα σας βενζιναδικα(ειτε επειδη ειναι φιλοι σας ειτε επειδη εχουν καλο ονομα στην πιατσα ή απλα επειδη ειναι φτηνοι)

Αγοραστε ενα 4λιτρο -5λιτρο μπετονι απιονισμενο (60 λεπτα κοστος )

Αδειστε το στο σιδερο, στους γυαλοκαθαριστηρες ή στο χωμα

Πηγαιντε και στα δυο και πειτε να γεμισουν το μπετονι

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κοιταξτε ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ η αντλια ΣΕ ΛΙΤΡΑ

Αυτο που πλησιαζει στην χωρητικοτητα των λιτρων του μπετονιου ειναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.....

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ....βλεπεις τους τσουζει τους βενζιναδες που ολη αυτη η αποτομη αυξηση εριξε την ζητηση και τα εσοδα της πανε κατα κυριο λογο στο κρατος...ΑΔΙΚΙΑ ε?

Λιγο να αυξηθηκε η τιμη,λιγο πιο καταναλωτικα να οδηγουσες απο συνηθως...Απ την αλλη μπορει οντως να σε εκλεψε.Πηγαινε βαλε μια φορα και παραλληλα φερε και ενα μπιτονι να σου γεμισει με τα ιδια λιτρα.Μετρα ποσο εβαλε στο μπιτονι και θα δεις.Απ την αλλη μπορει να κανα κουμπι ξερω και να μην κλεβει συνεχεια.τσεκαρε το

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Κανονικά, όταν γεμίζεις το πεντάκιλο, πρεπει η σταθμη του να ειναι οριακα πάνω απο τη σταθμη των 5Kg.

Γιατι μην ξεχνατε οτι οταν γεμιζεις, το καυσιμο ζεσταινεται και διαστελλεται.. Η μέτρηση πρεπει να γινεται οταν εχει ηρεμησει και εχει παρει θερμοκρασια περιβαλοντος.

Το θέμα με τα βενζινάδικα είναι ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ μετά και από τις τελευταίες αυξήσεις. Για την "κλοπή" ή την κλοπή, που θίγει ο φίλος, έχω να πω τα εξής.

1. Μέτρα το σε λίτρα και όχι μία μόνο φορά. Απλά για να έχεις ένα πιο πειστικό δείγμα "γραφής" του βενζινά. Δεν αποκλείεται πάντως να κλέβει, όχι όμως όσο λες. Συνήθως με μηχανάκια ειδικού τύπου παρεμβαίνουν στην κάνουλα και κλέβουν περί το 5%, για να μη γίνονται και(εύκολα) αντιληπτοί. Μόνος σίγουρος τρόπος είναι να έχει κανείς υπολογιστή στο όχημά του, για να εξακριβώσει την κλοπή.

2. Αν ωστόσο εσύ θεωρείς ότι κάτι συμβαίνει, κάνεις δύο τινά. Του λες με τρόπο ότι βάσει των δικών σου μετρήσεων έπρεπε να "πάρει" λιγότερο. Αν θεωρείς ότι το παιχνίδι "χοντραίνει", καλείς επί τόπου την αστυνομία.

3. Μία καλή μέθοδος μέτρησης και προσέγγισης του όλου θέματος είναι να γεμίζουμε κάποιες φορές με εντελώς άδειο ρεζερβουάρ. Αν σε ντεπόζιτο 10 π.χ. λίτρων μας βάλουν 11, κάτι συμβαίνει...

4. Όσο για το θέμα της απόδειξης, είναι απλό. Βάζω βενζίνη, αν δεν μου δώσει απόδειξη, δεν παίρνει φράγκο. Αν του ζητήσω απόδειξη για το διπλάσιο ποσό, θα μου πει "τι λες, ρε μεγάλε, μοιάζω για μαλ......";;; Ε, λοιπόν, του απευθύνουμε το ίδιο ερώτημα. Για μαλ.... ψάχνει;;;

Ααα, βεβαιώσου ότι κάθε φορά το γεμίζεις μέχρι πάνω!!! :rotflmao:

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΔΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ
    από elmos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2008, 09:58
  2. ΒΕΝΖΙΝΑΣ ο ΚΑΡΥΟθραύστης
    από lc8ergr1 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2008, 09:24
  3. ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ