Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: Fazer ή v-strom?

Fazer ή v-strom?

Καλησπέρα!κατ'αρχάς,να σας πώ οτι είμαι νέος οδηγός,πολύ νέος!Μέχρι στιγμής έχω οδηγήσει στην ζωή μου 4-5 φορές παπί και πλέον οδήγησα και μηχανή στα μαθήματα.Θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένη μηχανή και μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο fazer ή στο v-strom(με ABS πάντα).Ο λόγος είναι οτι θα την χρειαστώ για λίγα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και μόλις μπορέσω να κάνω και ταξιδάκια.Ξέρω οτι το fazer έχει αρκετά αλογάκια,αλλά είμαι και 30 χρονών ,οπότε και μπορώ να ελέγξω αρκετά το γκάζι...Ο λόγος που τα επέλεξα είναι και αισθητικός ,αλλά και απο μερικά πράγματα που έχω διαβάσει.(είδα και το versys,αλλά δεν μου άρεσε,παρόλο που σαν μηχανή είναι άριστη.γούστα είναι αυτά...).Τι προτείνετε λοιπόν?Και απο άποωη ευκολίας,αξιοπιστίας,μεταπώλησης κτλ.Υπόψιν,οτι το ύψος μου είναι περίπου 1,87.Να ξέρετε οτι η γνώμη σας είναι καθοριστική,αφού την επόμενη εβδομάδα θα βγώ σεργιάνι για μηχανή...
    ελπίζω να μείνω όρθιος...΄

Ειναι δυο διαφορετικα μηχανακια, το καθενα εχει την χαρη του.

Εγω θα επαιρνα το φαζερ, καποιος αλλος το στρωμα.

Και τα δυο ειναι αξιολογα, μιλαμε για καινουργιο η μεταχειρισμενο ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Ειναι δυο διαφορετικα μηχανακια, το καθενα εχει την χαρη του.

Εγω θα επαιρνα το φαζερ, καποιος αλλος το στρωμα.

Και τα δυο ειναι αξιολογα, μιλαμε για καινουργιο η μεταχειρησμενο ?
    Για μετχειρισμένο.Υπάρχει κρίση...

Χτυπα το στρωμα τοτε που θα το βρεις και ποιο φθηνο και σε καλυτερη κατασταση.

Βασικα πηγαινε σεριανι στα μαγαζακια, κατσε και στα δυο μηχανακια, και οποιο πιστευεις οτι σε καλυπτει σαν σταση σωματος παρτο.

Αν θελεις να γλυτωσεις κανα ευρωπουλο ψαξε απο ιδιωτη, θα πρεπει να ασχοληθεις λιγο αλλα θα κερδισετε και οι δυο.
    (ειδικα για στρωμα θα βρεις ΑΠΕΙΡΑ)

Χτυπα το στρωμα τοτε που θα το βρεις και ποιο φθηνο και σε καλυτερη κατασταση.

Βασικα πηγαινε σεριανι στα μαγαζακια, κατσε και στα δυο μηχανακια, και οποιο πιστευεις οτι σε καλυπτει σαν σταση σωματος παρτο.

Αν θελεις να γλυτωσεις κανα ευρωπουλο ψαξε απο ιδιωτη, θα πρεπει να ασχοληθεις λιγο αλλα θα κερδισετε και οι δυο.
    (ειδικα για στρωμα θα βρεις ΑΠΕΙΡΑ)
    Μμπορεί να σου φανεί γελοίο,αλλά λόγω απειρίας,το στρώμα με τρομάζει λίγο λόγω όγκου.Όσον αφορά την αξιοπιστία,υποθέτω οτι και τα δύο είναι αστέρια.

το 95% των μηχανακιΩν ειναι αστερια, μη σε απασχολει αυτο...

Ουτε ο ογκος του στρωματος μη σε αγχωνει... Δεν ειναι τιποτα, εχεις και καλο υψος

το 95% των μηχανακιΩν ειναι αστερια, μη σε απασχολει αυτο...

Ουτε ο ογκος του στρωματος μη σε αγχωνει... Δεν ειναι τιποτα, εχεις και καλο υψος
    Οκ.Θα πάω κατ'αρχάς να δώ και τα δύο και να δώ ποιό μου ταιράζει καλύτερα. Έχεις υπόψιν τι πρέπει να τσεκάρω στα δύο μηχανάκια καθότι μεταχειρισμένα?Ποιά είναι δλδ τα σημεία που δείΝουν κακή χρήση ή παραπάνω χιλιόμετρα απο τα κανονικά?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αν και εμενα μου αρεσει το φειζερ,απο αυτα που ειπες για σενα θα προτιμουσα το στρωμα

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Δύο εντελώς διαφορετικά αλλά εμπορικά μηχανάκια, δύο διαφορετικές κατηγορίες για παρόμοιο budget.
    Καλύτερα να μας πεις για τι δουλειά και τι χρήση το θέλεις (πόλη, ταξίδι, μονός, διπλός κλπ) μπας και σε βοηθήσουμε με καμιά πληροφορία. (γιατί μη με πεις ότι θα ψωνίσεις με βάση τις απόψεις μας)

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanos8527
    Οκ.Θα πάω κατ'αρχάς να δώ και τα δύο και να δώ ποιό μου ταιράζει καλύτερα. Έχεις υπόψιν τι πρέπει να τσεκάρω στα δύο μηχανάκια καθότι μεταχειρισμένα?Ποιά είναι δλδ τα σημεία που δείΝουν κακή χρήση ή παραπάνω χιλιόμετρα απο τα κανονικά?
    Να το δει μαστορας καλυτερα.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: Fazer ή v-strom?

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanos8527
    Καλησπέρα!κατ'αρχάς,να σας πώ οτι είμαι νέος οδηγός,πολύ νέος!Μέχρι στιγμής έχω οδηγήσει στην ζωή μου 4-5 φορές παπί και πλέον οδήγησα και μηχανή στα μαθήματα.Θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένη μηχανή και μετά απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο fazer ή στο v-strom(με ABS πάντα).Ο λόγος είναι οτι θα την χρειαστώ για λίγα χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και μόλις μπορέσω να κάνω και ταξιδάκια.Ξέρω οτι το fazer έχει αρκετά αλογάκια,αλλά είμαι και 30 χρονών ,οπότε και μπορώ να ελέγξω αρκετά το γκάζι...Ο λόγος που τα επέλεξα είναι και αισθητικός ,αλλά και απο μερικά πράγματα που έχω διαβάσει.(είδα και το versys,αλλά δεν μου άρεσε,παρόλο που σαν μηχανή είναι άριστη.γούστα είναι αυτά...).Τι προτείνετε λοιπόν?Και απο άποωη ευκολίας,αξιοπιστίας,μεταπώλησης κτλ.Υπόψιν,οτι το ύψος μου είναι περίπου 1,87.Να ξέρετε οτι η γνώμη σας είναι καθοριστική,αφού την επόμενη εβδομάδα θα βγώ σεργιάνι για μηχανή...

Αν θα κανεις πολλα ταξιδια και δικαβαλος το φαζερ εχει περισσοτερα γκαζια για εθνικη

Στο στρωμα μαλλον θα βολευτεις καλυτερα λογω υψους, δεδομενη η ανεση και για τον συνεπιβατη

Απο αποψη αξιοπιστιας ειναι και τα 2 διαμαντια, απο μεταπωληση ισως να υπερεχει λιγακι το στρωμα

ΟΤι και να παρεις να το χαρεις παντα με προσοχη με κρανος μπουφανακι και οτι μπορεις αλλο να παρεις για προστασια ειναι καλο

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Εγω θα συμφωνησω με Trooper.
    Αν κ εχω το Fazer θα σου προτινα το Στρομα.
    Ειναι πολυ πιο φιλικο , πιο ανετο για ταξιδια κ η δυναμη του ειναι αρκετη.
    Αφου σου αρεσουν το ιδιο εμφανησιακα παρε το στρομα.

I find your lack of faith disturbing.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Fazer - Όμορφο, ελαφρύ, άνετη οδήγηση, σπόρ διάθεση (εχει κάποιους ίππους παραπάνω) κακή μεταπώληση...
    V-Strom - Συμπαθές... άνετη οδήγηση, ήπιο γκάζι... έχει βρωμίσει ο κόσμος απο αυτά... άρα και καλή μεταπώληση.
    Προστατευτικο εξοπλισμο σε ότι επιλεξεις και καλές βόλτες.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Eιναι 2 διαφορετικα μηχανακια...Το fzr ειναι street κατηγορια και το v-strom ειναι on-off κατηγορια...
    Εκτος απο την διαφορετικη δυναμη που εχουν(υπερτερει σε αλογα το fzr) ειναι καθαρα θεμα γουστου.Το v-strom εχει πιο ''ορθια'' θεση οδηγησης.Εσυ αποφασιζεις!Εγω θα επερνα fazer!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Καλημέρα!Αρχίζω και κλίνω προς το fazer για να πώ την αλήθεια...Είναι και κάτι που δεν βλέπεις παντού(είμαι απο τους κάγκουρες που δεν θέλουν να έχουν κάτι πολύ κοινό).Μου αρέσει που είναι street αλλά και ταξιδιάρικο.Βέβαια δεν θα πάω ταξίδι χωρίς στάση,οπότε δεν με πειράζει να μην είναι και τόσο άνετο μετά απο κάποια ώρα.Αλήθεια,το ABS της yamaha είναι αξιόπιστο,ή βγάζει θέματα?
    Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας!Μόλις με το καλό αποκτήσω το μηχανάκι,όποιος έχει βαρεθεί την ζωή του,του προσφέρω βόλτα..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. V-Strom 650 vs Fazer 600 vs TDM 900
    από Raoulh79 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2009, 11:25
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. fazer 600 ή v-strom 650
    από tanouki2 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 16:22
  4. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •