Για αρχη ειπα κ εγω να μπω εδω να συστηθω ως ''zedmad'' και να σας πω το προβλημα που με απασχολει..Ειμαι 17 στα 18 και αυτες τις μερες ετοιμαζομαι να παρω ενα μηχανακι supermotard(μεταχειρισμενο).Μαζεβα αρκετο καιρο χρηματα για αυτο και ετσι προβλημα χρηματων δεν παιζει..Λοιπον εχω ''καταληξει'' σε μερικα μοντελα τα οποια ειναι:Husqvarna sm610, honda crf450, yamaha wrf450, (σκεφτομαι και ktm exc ή duke αλλα πιο πολυ τα 3 πρωτα..)
Το προβλημα απο οτι ειδατε ειναι το οτι δεν ξερω σε τι μαρκα να καταληξω..Ξερω οτι τα ανταλακτικα της husqvarna ειναι ακριβα σχετικα με yamaha-honda...αλλα δεν ξερω απο προβληματα και λοιπα τι μπορει να (και αν) βγαλει το καθε μηχανακι απο αυτα...εχω παρει 100 διαφορετικες γνωμες απο γνωστους και αγνωστους και εχω μπερδευτει παααρα πολυ ομως(ο ενας λεει ''παρε κατι σε Ιαπωνα'' και ο αλλος ''χτυπα το husky''...)....
Να πω οτι εξωτερικα τα μηχανακια μου αρεσουν παρα πολυ και τα 3.Το μηχανακι που θα παρω οποιο και αν ειναι απ'αυτα θελω να εχει νευρο στο γκαζι του (οσο πιο πολυ τοσο καλυτερα..), και οσο το περιποιουμαι, το συντηρω και το σεβομαι αλλο τοσο να με σεβεται κ αυτο...
Θα ηθελα να απαντησουν οσοι εχουν ή ειχαν καποιο απο αυτα τα μηχανακια καθως και οι πιο εμπειροι εδω μεσα..(ολες οι γνωμες καλοδεχουμενες)
Ευχαρηστω εκ των προτερων..