Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: αναγεννηση klx300 dakar!!!!

Παλαιό μέλος
    Υπολογιζε οτι οταν θα καθεσαι το πισω τμημα της μοτοσυκλετας θα καθεται με αποτελεσμα να χανεις περισσοτερη βενζινη.Προτινω ενα πλαισιο που θα δενει πανω του το τεποζιτο και το πλαισιο αυτο να το βιδοσεις πανω στο υποπλαισιο.Θα χρειαστει πολλες εργατοωρες για να γινει σωστο.Αλλα βρε αδερφακι μου μοτο DAKAR replica χωρις road-book holder δε παει.Βαλε ενα της F2R να φανει το μηχανακι
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nemes74

απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
    Υπολογιζε οτι οταν θα καθεσαι το πισω τμημα της μοτοσυκλετας θα καθεται με αποτελεσμα να χανεις περισσοτερη βενζινη.Προτινω ενα πλαισιο που θα δενει πανω του το τεποζιτο και το πλαισιο αυτο να το βιδοσεις πανω στο υποπλαισιο.Θα χρειαστει πολλες εργατοωρες για να γινει σωστο.Αλλα βρε αδερφακι μου μοτο DAKAR replica χωρις road-book holder δε παει.Βαλε ενα της F2R να φανει το μηχανακι
    σωστο κιαυτο που λες...ειδωμεν....ε καλα για road book....ειπαμε.....replica lοοκ ειναι δεν θα το παμε και στο ντακαρ....!!!!! :rotflmao:
    ride fast stay young!!!

Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
    .....παντως κατι μπορει να γινει με ενα ρουμπινετακι υποπιεσης που εχω ακκουσει οτι υπαρχει,το οποιο εξακολουθει να τραβαει την βενζινη ανεξαρτητα απο τα υψη τεποζιτου και παροχης καρμπυρατερ......ιδωμεν..........
    Το ρουμπινετακι υποπιεσης ειναι για να σταματαει τη ροη της βενζινης οταν σβυνει το μοτερ.
    Αυτο που χρειαζεσαι εσυ ειναι μια αντλια βενζινης υποπιεσης που υπαρχει σε πολα μηχανακια (και εξωλεμβιες...).

Re: Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
    Το ρουμπινετακι υποπιεσης ειναι για να σταματαει τη ροη της βενζινης οταν σβυνει το μοτερ.
    Αυτο που χρειαζεσαι εσυ ειναι μια αντλια βενζινης υποπιεσης που υπαρχει σε πολα μηχανακια (και εξωλεμβιες...).
    κοστος περιπου....?μεταχειρισμενη.........
    ride fast stay young!!!

Παλαιό μέλος
    Η αντλια ειναι μια αλλη επιστημη και θελει αναλυση.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.Το τεποζιτο ρε μεγαλε το πληρωσες 250€ το road-book της F2R μονο 195€(χωρις εξοδα αποστολης).Σου στελνω πμ για λυσεις
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
    Η αντλια ειναι μια αλλη επιστημη και θελει αναλυση.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.Το τεποζιτο ρε μεγαλε το πληρωσες 250€ το road-book της F2R μονο 195€(χωρις εξοδα αποστολης).Σου στελνω πμ για λυσεις
    κιομως...τελικα δουλευει....!!και χωρις αντλια βενζινης!οποτε...μια χαρα!!165 χλμ,χωρις γεμισμα κιεχε κιαλο ακομα να δουλεψει!!που το ειδα?μασε ταξιδι φυσικα,μακρινο πολυ μακρινο?2000χλμ περιπου!και που τοσο μακρια?υπομονη φιλοι μου απο βδομαδα....το εργο γυριζεται ακομα στις τελευτεες του σκηνες ειμαστε...!τιτλος.....?ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ....!!!!....κeeρ ιn tοuch....!!!!
    ride fast stay young!!!

Παλαιό μέλος

Re: απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
    κιομως...τελικα δουλευει....!!και χωρις αντλια βενζινης!οποτε...μια χαρα!!165 χλμ,χωρις γεμισμα κιεχε κιαλο ακομα να δουλεψει!!που το ειδα?μασε ταξιδι φυσικα,μακρινο πολυ μακρινο?2000χλμ περιπου!και που τοσο μακρια?υπομονη φιλοι μου απο βδομαδα....το εργο γυριζεται ακομα στις τελευτεες του σκηνες ειμαστε...!τιτλος.....?ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ....!!!!....κeeρ ιn tοuch....!!!!
    Εισ' ωραιος:smilea: Αντε κ' εις ανωτερα Περιμενουμε
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    βάλε φωτό να σε χαρούμε αρχηγέ μου

ap

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    βάλε φωτό να σε χαρούμε αρχηγέ μου
    ενοειτε παιδες!!!!
    ride fast stay young!!!

απ

και για μην ξεχνιομαστα αλλα και ουτε αθετουμε την υποσχεση μας αλλα και να μην γεμιζουμε με ποστς ασχετο θεμα το ταξιδιωτικο θα γραφτει εν τελει απο τον φιλο και συνταξιδιωτη στο ταξιδι αυτο γρηγορη στα ταξιδιωτικα με το ψευδωνυμο gregorgeous89....λογω και του πληρεστερου φωογραφικου υλικου που διαθετει θα του κανω την τιμη μιας και ιναι και πιο ψειρας σαυτα.....φυσικα δεν θα παραλειψω και τα δικα μου σχολια και παρεμβασεις στο ολο αρθρο υστερα απο τον αθλο αυτο!!!2000χλμ με 300κεκ ηταν αυτα!!!οπως και φυσικα τα δικα σας σχολια παρατηρησεις κλπ....!!!! stay tunned!!!
    ride fast stay young!!!

Καλα ρε τρελε πηγες Σερβια με το KLX ??? Dobro!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

ap

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
    Καλα ρε τρελε πηγες Σερβια με το KLX ??? Dobro! [/QUOTναι ναι.....κιομως!!!!τα κυβικα τελικα δεν μετρανε......λιγο με κουρασε η σελλα του αλλα απο γκαζι....no problem!!!!λεπτομερειες εν καιρο με ολα τα γαργαλιστικα σχολιακαι κουτσομπολια.....ειδικα του φιλου μου.....!!!οχι dakar....G T επρεπε λεει να το πεις!!!:rotflmao:
    ride fast stay young!!!

make love not work Το avatar του/της L.omerta
    Φίλε πολύ όμορφο το έχεις φτιάξει και ελπίζω να το συνεχίσεις έτσι. Ήθελα να ρωτήσω για την μετατροπή σε 300cc. Γίνεται μόνο στα klx family επειδή εβγαινε ούτως η αλλώς έτσι η μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε 250άρι ανάλογης κατηγορίας. Π.χ. σε ττρ 250 που έχω εγώ μπορεί να γίνει αυτή η μετατροπή η απλά δεν υπάρχουν τα ανταλακτικά. Κι αν γίνεται για τι κόστος μιλάμε περίπου? Θα με ενδιέφερε πολύ πάντως αν ήταν εφικτό να γίνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    go big or go home!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
    Φίλε πολύ όμορφο το έχεις φτιάξει και ελπίζω να το συνεχίσεις έτσι. Ήθελα να ρωτήσω για την μετατροπή σε 300cc. Γίνεται μόνο στα klx family επειδή εβγαινε ούτως η αλλώς έτσι η μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε 250άρι ανάλογης κατηγορίας. Π.χ. σε ττρ 250 που έχω εγώ μπορεί να γίνει αυτή η μετατροπή η απλά δεν υπάρχουν τα ανταλακτικά. Κι αν γίνεται για τι κόστος μιλάμε περίπου? Θα με ενδιέφερε πολύ πάντως αν ήταν εφικτό να γίνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Στα KLX250 + D-tracker γινεται για πλακα γιατι παιζει το KLX300 ! Τσιμπας πιστονι/κυλινδρο απ'αυτο τα κουμπωνεις και καθαρισες .
    Τα πραγματα απο μια σειρα μοτο δε γινεται να κουμπωνουν σς καποιο αλλο μοντελο + αλλης εταιριας..

Σχεδον σε ολα τα μηχανακια υπαρχουν κιτ υπερκυβισμου , κανε μια ερευνα στο google για big bore + το μηχανακι που σ'ενδιαφερει και θα δεις τι υπαρχει
    Κοιτα και στο thumpertalk στον τομεα Yamaha / ttr .
    Big bore = υπερκυβισμος σε διαμετρο κυλινδρου/πιστονιου .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

ap

Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
    Στα KLX250 + D-tracker γινεται για πλακα γιατι παιζει το KLX300 ! Τσιμπας πιστονι/κυλινδρο απ'αυτο τα κουμπωνεις και καθαρισες .
    Τα πραγματα απο μια σειρα μοτο δε γινεται να κουμπωνουν σς καποιο αλλο μοντελο + αλλης εταιριας..

Σχεδον σε ολα τα μηχανακια υπαρχουν κιτ υπερκυβισμου , κανε μια ερευνα στο google για big bore + το μηχανακι που σ'ενδιαφερει και θα δεις τι υπαρχει
    Κοιτα και στο thumpertalk στον τομεα Yamaha / ttr .
    Big bore = υπερκυβισμος σε διαμετρο κυλινδρου/πιστονιου .
    σορρυ για την καθυστερηση.....ακριβως οπως τα λεει ο βασιλης.....για το δικο μας που τυχαινει να βγενι σε δυο εκδοσεις τα πραγματα ειναι απλα....παιρνει τα κοματια τα βαζεις πανω κιετοιμος!!!!για το δικο σου κινεισαι αλλιως......πας σε μεγαλες εταιριες πιστονιων βελτιωτιων π.χ wossner,wisseco,art και βρισκεις κιτ για το δικο σου μηχανακι....αποσο εχω δει η wisseco σιγουρα εχει για το δικο σου......οχι ακριβως για 300 κεκ,αλλα για 280-280κατι κεκ.....προσεχις δυο πραγματα ομως.....μη μεγαλωσεις πολυ τη διαμετρο εμβολου γιατι λεπταινεις πολλλυτο χιτωνιο,οποτε θερμοκρασιες στο φουλ,και....τα εμβολα αυτα ανεβαζουν πολλυ τη συμπιεση στο 12προς 1,13προς ενα η και παραπανω.....!!!!!αν σκεφτεις οτι το δικο σου βρισκεται καπου κοντα στο 10προς 1 μη καταφυγεις σε υπερβολη.....αεροψυκτο μοτερ γαρ.....θα σου πει κιο μηχανικος σου.....και πιστεψε με ειχα παλιοτερα προβληματα απο τετοιο εμβολο που πηγα να βαλω σε ενα 5βαλβιδο τενερε!!!!και ηταν και υδροψυκτο!!!τα χιλιοστα πηγαν απο τα 100 στα 102 και η συμπιεση απο το 9,2 στο 11,5......δινοντας μου......686κεκ!!!το πραγμα...πηγενε σφερα.....αλλα για λιγο καιρο...... εν τελει.......παρεδωσε το πνευμα!!!!ραγισμενο χιτωνιο!!!!ο νοων νοειτω γιατι....... ευχαριστω για τα καλα λογια!!!!για οποια απορια.....εδω ειμαστε!!!
    ride fast stay young!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Boh0eia gia metatroph KLX250 se KLX300
    από Avapxia στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2005, 21:41
  2. rally Dakar ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ
    από STOYBI στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 22:43
  3. dakar 2004