@ christostr: η μηχανή σε αντίθεση με το εξοχικό δεν είναι "...χώρος μη προσιτός στο κοινό..." οπότε δεν αποτελεί άσυλο.![]()
@ tifoso4ever: η ουσία είναι ότι αυτά τα "νομικα και δικηγοριστικα" είναι αυτά που συγκροτούν ένα κράτος δικαίου και μας διαχωρίζουν από τη ζούγκλα. Ναι, και εγώ αν ήμουν σε εκείνη τη θέση δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Όπως και καθημερινά τσαντίζομαι με τα όσα βλέπω στο δρόμο, και πιθανόν κάποια στιγμή να "παίξω ξύλο" με κάποιον παραλίγο δολοφόνο μου. Αλλά για αυτό υπάρχει και αυτό που λέμε "εν βρασμώ ψυχής".
Δεν μπορεί να φτιάχνουμε τους νόμους σκεπτόμενοι την πάρτη μας, τον κολλητό μας και την αδερφή μας. Οι νόμοι φτιάχνονται για όλους και πρέπει να είναι ίδιοι είτε πρόκειται για τη μητέρα Τερέζα είτε για τον Πάσσαρη. Η δικαιοσύνη δεν γίνεται να εφαρμόζεται κατά περίσταση.
Υ.Γ.: δεν ξέρω αν εννοούσες εμένα, αλλά καθόλου στην πλάκα δεν το πήρα. Σοβαρή συζήτηση προσπάθησα να κάνω αλλά δυστυχώς... ζαλίζουμε τους εδώ... τώρα γιατί τα περιοδικά αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας έχουν σε κάποιο σημείο τους κάποιο άρθρο υπό τον τίτλο "νομικά"...
τελικά ίσως να έχω κάνει λάθος και να είμαστε εδώ μόνο για να λέμε τι εξάτμιση να βάλεις για να πάρεις δέκα άλογα...![]()