Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 65 από 65

Θέμα: Καταδίωξη στο κέντρο Σάββατο πρωί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    @ christostr: η μηχανή σε αντίθεση με το εξοχικό δεν είναι "...χώρος μη προσιτός στο κοινό..." οπότε δεν αποτελεί άσυλο.

@ tifoso4ever: η ουσία είναι ότι αυτά τα "νομικα και δικηγοριστικα" είναι αυτά που συγκροτούν ένα κράτος δικαίου και μας διαχωρίζουν από τη ζούγκλα. Ναι, και εγώ αν ήμουν σε εκείνη τη θέση δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Όπως και καθημερινά τσαντίζομαι με τα όσα βλέπω στο δρόμο, και πιθανόν κάποια στιγμή να "παίξω ξύλο" με κάποιον παραλίγο δολοφόνο μου. Αλλά για αυτό υπάρχει και αυτό που λέμε "εν βρασμώ ψυχής".

Δεν μπορεί να φτιάχνουμε τους νόμους σκεπτόμενοι την πάρτη μας, τον κολλητό μας και την αδερφή μας. Οι νόμοι φτιάχνονται για όλους και πρέπει να είναι ίδιοι είτε πρόκειται για τη μητέρα Τερέζα είτε για τον Πάσσαρη. Η δικαιοσύνη δεν γίνεται να εφαρμόζεται κατά περίσταση.

Υ.Γ.: δεν ξέρω αν εννοούσες εμένα, αλλά καθόλου στην πλάκα δεν το πήρα. Σοβαρή συζήτηση προσπάθησα να κάνω αλλά δυστυχώς... ζαλίζουμε τους εδώ... τώρα γιατί τα περιοδικά αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας έχουν σε κάποιο σημείο τους κάποιο άρθρο υπό τον τίτλο "νομικά"...
    τελικά ίσως να έχω κάνει λάθος και να είμαστε εδώ μόνο για να λέμε τι εξάτμιση να βάλεις για να πάρεις δέκα άλογα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Aσυλο το αμαξι οκ να το δεχτω...
    Αλλα φανταζομαι αλλο να το πεις ασυλο αν εισαι μεσα παρκαρισμενος και την πεφτεις/κοιμασαι/χεζεις η δεν ξερω τι αλλο και αλλο να σε σταματησουν για ελενχο την ωρα που κινεισαι......αν σε σταματησουν τι ειναι δηλαδη ασυλο/τροχοσπιτο/τροχοβιλλα??:rotflmao:
    Μαλλον καπου εκει ειναι η διαφορα....
    Θα το στρωσω που θα παει..

Παλαιό μέλος
    Το αμαξι δεν ειναι ασυλο, να το κανουμε με το ζορι???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    ...

Δεν μπορεί να φτιάχνουμε τους νόμους σκεπτόμενοι την πάρτη μας, τον κολλητό μας και την αδερφή μας. Οι νόμοι φτιάχνονται για όλους και πρέπει να είναι ίδιοι είτε πρόκειται για τη μητέρα Τερέζα είτε για τον Πάσσαρη. Η δικαιοσύνη δεν γίνεται να εφαρμόζεται κατά περίσταση.
    ...

Δυστυχώς για εμάς, το "κατα περίσταση" δεν είναι τίποτα μπροστά σε διάφορα περιστατικά "εφαρμογής του νόμου" που μαθαίνω κατά καιρούς....
    Give me fuel, Give me fire

Χεράς ή Βροντάς; Το avatar του/της Dumah
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Το αυτοκίνητο είναι άσυλο. Δεν μπορούν να σε βγάλουν έξω όπως δεν μπορούν να μπουν και στο σπίτι σου χωρίς ένταλμα από εισαγγελέα.

Ναι, όπως και τα μπατσικά δε μπορούν να κυνηγίσουν μηχανές αλλά το κάνουν...

Honda CB 400 Super Four
    Honda CBR 400 RR
    Honda CB 250 Classic
    Yamaha Super Tennere
    Kawasaki ZZR 600
    Yamaha TDM 850
    Honda Bros 400
    Honda Transalp 650
    Yamaha TDM 850

...and So Must Go On...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 12:28
  2. EΡΧΟΝΤΑΙ! διόδια στο κέντρο Αθηνών
    από lc8ergr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 09:01
  3. Σαββατο πρωι 15/10/2005
    από tifoefs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2005, 16:38
  4. Χωμάτινη χαλαρή για Σάββατο πρωί
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2005, 13:40
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF