Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 163

Θέμα: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ela re nikaia!
    συντεκνε!
    Σηφηηη ιντα γινεται γμ τον μπελα μου?Που θα βρουμε στεγη εμεις οι ανενταχτοι αριστεροι ρε?Μας εχει καπελωσει το ΚΚΕ και τ ακουμε ΚΑΙ γι αυτο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    el_hymador.... έχεις παιδιά;

Το παιδί είναι σαν το σφουγγάρι σε αυτή την ηλικία. Οτι δεί και κάνει, και έχει επιβράβευση απο μεγαλύτερο , το θεωρεί ώς ¨"καλώς πράττειν".

Σίγουρα με μια φορά δεν θα πάθει τίποτα , ειδικά αν οι γονείς του εξηγήσουν γιατί είναι βλακεία αυτό το πράγμα. Αλλά αντίθετα αυτό που ειπώθηκε ισχύει... κάποιοι με μέσο τα παιδιά πάνε να περάσουν δουλικές κινήσεις και πράξεις που δεν τιμούν κανέναν.

Και φίλε.. ο πρώτος που θα εκμεταλλευθεί με αυτόν τον τρόπο το παιδί μου σε αυτή την ηλικία , καλό είναι να σκεφτεί και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν εκ μέρους μου ώς πατέρα.

Και επαναλαμβάνω... πάντα υπό την προϋπόθεση οτι στην έγγραφη άδεια δεν έγραφαν για κάτι τέτοιο ώς εκδήλωση. Αν το έγρφαν και εγώ το υπέγραψα, τότε όλη η ευθύνη είναι δική μου.

Gandalf
    Συνήθως συμφωνώ με αυτά που γράφεις, σήμερα όμως όχι.
    Σα Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚσής, την "αγάπη" μου για τον δήμαρχο του πειραιά την φανάταζεσαι.
    Όμως, δεν βρίσκω κάτι μεμτό στο να στείλει ένα Δημοτικό να μοιράσει σουβενίρ σε ένα καράβι τουρίστες που ταλαιπωρήθηκαν νωρίτερα από 10 μαλάκες.
    Ούτε με χαλάει να μάθει η κόρη μου από τα 10 της να είναι φιλόξενη.

Στην ζωή δεν είναι όλα άσπρα και μαύρα και το να είσαι φιλόξενος δεν σημαίνει ότι είσαι και ραγιάς. Όπως και το να είσαι αριστερός δεν σημαίνει ότι είσαι και προοδευτικός. Ή το να είσαι δεξιός δεν σημαίνει ότι είσαι και φασίστας.
    Αισθάνομαι έναν μηδενισμό και μια ισοπέδωση σε όλα τα παραπάνω (όχι μόνο από εσένα, γενικότερα). Και σχώρνα με αν κάπου έχω χαθεί, αλλά διάβασα μόνο τις 2 πρώτες σελίδες και τις άλλες απλώς τις "ξεφύλλισα". Μπορεί και να τα κατάλαβα λάθος.

Αν υπάρχει κάτι το οποίο ΕΓΩ βρίσκω σαν την απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Και εξακολουθώ να ρωτάω και απάντηση δεν παίρνω...
    Το ΚΚΕ κλείνει το λιμάνι για να προσλάβουν στα πλοία ξένων εταιρειών Έλληνες ναυτικούς, δηλαδή να απολυθούν μερικοί Πακιστανοί-Σομαλοί κλπ αλλοδαποί για να προσληφθούν οι Έλληνες.
    Το ΛΑΟΣ ζητάει να φύγουν απο την Ελλάδα οι Αλλοδαποί γιατι παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων....
    Γιατί δεν βρίσκω διαφορές???
    ... όπου ο Ερμής εκτός από το δίκαιο που έχει (άποψή μου), θέλω να υπενθυμίσω και την προ διμήνου "συμπαράσταση" της αριστεράς στους εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής του Περάματος, την οποία βρήκα σαν μνημείο υποκρισίας.
    Τα κόμματα που υποστηρίζουν τον Διεθνισμό και την πολυπολιτισμικότητα, που ζητάνε να ανοίξουν τα σύνορα στον κάθε λαθρομετανάστη που στην συνέχεια βαφτίζουν "οικονομικό μετανάστη" και που στην συνέχεια τους δίνουν δουλειά στο Πέραμα, στηρίζουν αυτούς που έχασαν τις δουλειές τους από αυτούς που έμπασαν (παράνομα) στην Ελλάδα.
    Και αυτούς τους ανθρώπους, αυτά τα κόμματα, τα ψηφίζουν.

Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα φίλε μου: να σε φτύνουν και όχι μόνο να νομίζεις ότι βρέχει αλλά και να λες και ευχαριστώ στον μάγο της φυλής.

Πάντως το θέμα με τους μαθητές, δεν μπορεί να αποκοπεί απο το κλείσιμο του λιμανιού...

Όταν θεωρείς σωστό να κλείνουν 30 άτομα το λιμάνι και να ταλαιπωρούν μερικούς χιλιάδες επιβάτες, μην περιμένεις να βρεις λογική ή εξήγηση σε ότι αντιτίθεται στις απόψεις σου.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Πάντως το θέμα με τους μαθητές, δεν μπορεί να αποκοπεί απο το κλείσιμο του λιμανιού...

Όταν θεωρείς σωστό να κλείνουν 30 άτομα το λιμάνι και να ταλαιπωρούν μερικούς χιλιάδες επιβάτες, μην περιμένεις να βρεις λογική ή εξήγηση σε ότι αντιτίθεται στις απόψεις σου.
    Ελα ρε Ερμη πως κανεις ετσι?Εδω 300 ατομα ταλαιπωρουν εκατομμυρια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ελα ρε Ερμη πως κανεις ετσι?Εδω 300 ατομα ταλαιπωρουν εκατομμυρια.

Και όμως ρε φίλε υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι ΣΩΣΤΑ οι 300 μας ταλαιπωρούν τόσα χρόνια και ότι κάνουν είναι σωστό και για το καλό μας.

Τι διάλογο να ανοίξεις μαζί τους??

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
    Συνήθως συμφωνώ με αυτά που γράφεις, σήμερα όμως όχι.
    Σα Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚσής, την "αγάπη" μου για τον δήμαρχο του πειραιά την φανάταζεσαι.
    Όμως, δεν βρίσκω κάτι μεμτό στο να στείλει ένα Δημοτικό να μοιράσει σουβενίρ σε ένα καράβι τουρίστες που ταλαιπωρήθηκαν νωρίτερα από 10 μαλάκες.
    Ούτε με χαλάει να μάθει η κόρη μου από τα 10 της να είναι φιλόξενη.

Στην ζωή δεν είναι όλα άσπρα και μαύρα και το να είσαι φιλόξενος δεν σημαίνει ότι είσαι και ραγιάς. Όπως και το να είσαι αριστερός δεν σημαίνει ότι είσαι και προοδευτικός. Ή το να είσαι δεξιός δεν σημαίνει ότι είσαι και φασίστας.
    Αισθάνομαι έναν μηδενισμό και μια ισοπέδωση σε όλα τα παραπάνω (όχι μόνο από εσένα, γενικότερα). Και σχώρνα με αν κάπου έχω χαθεί, αλλά διάβασα μόνο τις 2 πρώτες σελίδες και τις άλλες απλώς τις "ξεφύλλισα". Μπορεί και να τα κατάλαβα λάθος.

Αν υπάρχει κάτι το οποίο ΕΓΩ βρίσκω σαν την απόλυτη ξεφτίλα είναι αυτό:

... όπου ο Ερμής εκτός από το δίκαιο που έχει (άποψή μου), θέλω να υπενθυμίσω και την προ διμήνου "συμπαράσταση" της αριστεράς στους εργάτες της ναυπηγοεπισκευαστικής του Περάματος, την οποία βρήκα σαν μνημείο υποκρισίας.
    Τα κόμματα που υποστηρίζουν τον Διεθνισμό και την πολυπολιτισμικότητα, που ζητάνε να ανοίξουν τα σύνορα στον κάθε λαθρομετανάστη που στην συνέχεια βαφτίζουν "οικονομικό μετανάστη" και που στην συνέχεια τους δίνουν δουλειά στο Πέραμα, στηρίζουν αυτούς που έχασαν τις δουλειές τους από αυτούς που έμπασαν (παράνομα) στην Ελλάδα.
    Και αυτούς τους ανθρώπους, αυτά τα κόμματα, τα ψηφίζουν.

Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα φίλε μου: να σε φτύνουν και όχι μόνο να νομίζεις ότι βρέχει αλλά και να λες και ευχαριστώ στον μάγο της φυλής.
    Αν και στοκος σοφα εμιλησες....
    Keep on rocking in a free world !!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Οι επομενοι θα πετανε γιουργια στο λιμανι και θα βγαζουν φωτογραφιες τους ιθαγενεις που θα βουτανε να τα μαζεψουν.

βεβαια μετα απο ικανοποιηση θα φωναζουν "δωσε κι' αλλα μπαρμπα" !!

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=172722

Πάρτε και άλλη μια ντροπή να έχουμε....Σε επανάληψη....

<<Τορπίλες... life style για το θωρηκτό-θρύλος>>

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αφου δεν γυρισαν και κανενα dvd που ειναι της μοδας τελευταια παλι καλα...

Η Μαριεττα ο Πουστιτσας και το παλαμαρι του βαρκαρη...

Ε,ρε βρεγμενη σανιδα....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

+1000

Η απόλυτη ξεφτίλα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Είμαι περίεργος να δω τί θα δείξει η έρευνα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Είμαι περίεργος να δω τί θα δείξει η έρευνα...
    Και γω...

Κανενας ταλαιπωρος εφεδρος θα την πληρωσει την νυφη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Αφου δεν γυρισαν και κανενα dvd που ειναι της μοδας τελευταια παλι καλα...

Η Μαριεττα ο Πουστιτσας και το παλαμαρι του βαρκαρη...

Ε,ρε βρεγμενη σανιδα....
    Απο την αλλη παιδες και ταινια εχει γυριστει εκει με την Βουγιουκλακη που τοτε ηταν και πιο σφιχτα τα ηθη και επαιζε πιο πολυ το πατρις θρησκεια.

Σιγουρα διαφωνω με το γεγονος προφανως εχουν ισοπεδωθει ολα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Απο την αλλη παιδες και ταινια εχει γυριστει εκει με την Βουγιουκλακη που τοτε ηταν και πιο σφιχτα τα ηθη και επαιζε πιο πολυ το πατρις θρησκεια.

Σιγουρα διαφωνω με το γεγονος προφανως εχουν ισοπεδωθει ολα
    Tο Αλικάκι είχε παίξει στο Α/Τ Λέων. Καμμία σχεση στο βάρος της ιστορίας που κουβαλάει το Αβέρωφ.

Εκτός και λάβουμε υπόψη οτι το Λέων ήταν το πλοίο του πειράματος της Φιλαδελφείας....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 18:10
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 13:42
  4. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
    από GST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 18:13
  5. ...τησ Κυριακησ Τα Ονειρα Ποτε Να Μην Θυμασαι...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2004, 03:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF