Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, ελπίζω όχι, αλλα μου αρέσει η νύχτα.Τα φώτα λιγότερη κίνιση και λιπά.Αν έχετε φότος με εσάς και την μηχανή σας κάπου σε έναν δρόμο το βράδυ ,μοιραστείτε το.![]()
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος, ελπίζω όχι, αλλα μου αρέσει η νύχτα.Τα φώτα λιγότερη κίνιση και λιπά.Αν έχετε φότος με εσάς και την μηχανή σας κάπου σε έναν δρόμο το βράδυ ,μοιραστείτε το.![]()
Get your motor running..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
Καπου μεσα στην Λαρισα![]()
πολυ ωραια φωτο!
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
συμφωνώ απόλυτα.Magic!Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
βολτα νυχτα με βροχη. αλλες εικονες, αλλες μυρωδιες στην πολη............![]()
Get your motor running..
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
![]()
γαμάτο..ΠΜ μου αν μπορείς πως κάνεις τα φώτα των αμαξιών σαν γραμμές....θα το χρησιμοποιώ...
![]()
Get your motor running..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
γαμάτο..ΠΜ μου αν μπορείς πως κάνεις τα φώτα των αμαξιών σαν γραμμές....θα το χρησιμοποιώ...
![]()
Νομίζω απλά αυξάνεις τον χρόνο έκθεσης,τον χρόνο που μένει ανοιχτό το κλείστρο
Fortis Fortuna Adiuvat
αυτό.. γύρω στο 1-2 δεύτερα.. και αν δεν έχεις σταθερό χέρι, ένα τριποδάκι χρειάζεται..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Νομίζω απλά αυξάνεις τον χρόνο έκθεσης,τον χρόνο που μένει ανοιχτό το κλείστρο![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
+1200Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Νομίζω απλά αυξάνεις τον χρόνο έκθεσης,τον χρόνο που μένει ανοιχτό το κλείστρο
Ξεκίνα το διάβασμα εδώ...
Άλλη μία από ξένο σάιτ με την ίδια λογική.
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km