Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: καλως σας βρηκα κ εγω!!θελω βοηθεια..

Νέο μέλος
    Λοιποννν..για αρχη καλησπερα..πρωτα να σας πω οτι δεν σας εγραψα κανονικα μετα απο αυτα που μου ειπατε...
    χθες ολη μερα εμπαινα και εβλεπα ξανα και ξανα τις απαντησεις του καθενος απο σας και μπορω να πω πως πειστηκα να παρω ενα 250αρι.
    Το θεωρω πιο οριμο για τωρα, αλλα και δεν θελω να εχω παραπερα μπλεξιματα(κυριως με αστυνομια και ασφαλειες..)

Μπορω να πω πως προσγειωθηκα λιγο τωρα...οποτε ξεκινησα να ψαχνω για 250αρια μεχρι 34 ιππους που ειναι και τα ορια του διπλωματος..

Το αστειο ειναι οτι πανω που ειχα ψηθει να παρω τελικα ενα 250, χθες το απογευμα βγαινω για βολτιτσα με την παρεα και λιγο πιο πανω απο το σπιτι μου βλεπω να περναει ενα wrf450 (με τελειο ηχο κλπ..) Ε οσο να'ταν ξενερωσα λιγο προς στιγμην.. αλλα μετα λεω ''δεν γ@μιετ@ι, θα ακουσω τους πιο εμπειρους συνforumητες μου -(noe13,johnpan,Ζεύκας,trooper,daz ακομα και τον stoko που μου ειπε μια παρομοια ιστορια..)- και θα παρω 250.

ΥΓ: για ktm exc250 τι λετε?

Σίγουρα υπάρχουν πολλά καλύτερα απ' αυτό φίλε μου αλλά όπως λένε και τα παιδιά καλύτερα να ξεκινήσεις από μικρότερο για να σε βοηθήσει να εξελιχθείς σαν οδηγός και να μπορέσεις μετά με πιο πολύ ασφάλεια να πας σε ένα άλλο πιο δυνατό και να μπορέσεις να το ευχαριστηθείς ή αλλιώς να του ποιείς το αίμα

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zedmad
    Λοιποννν..για αρχη καλησπερα..πρωτα να σας πω οτι δεν σας εγραψα κανονικα μετα απο αυτα που μου ειπατε...
    χθες ολη μερα εμπαινα και εβλεπα ξανα και ξανα τις απαντησεις του καθενος απο σας και μπορω να πω πως πειστηκα να παρω ενα 250αρι.
    Το θεωρω πιο οριμο για τωρα, αλλα και δεν θελω να εχω παραπερα μπλεξιματα(κυριως με αστυνομια και ασφαλειες..)

Μπορω να πω πως προσγειωθηκα λιγο τωρα...οποτε ξεκινησα να ψαχνω για 250αρια μεχρι 34 ιππους που ειναι και τα ορια του διπλωματος..

Το αστειο ειναι οτι πανω που ειχα ψηθει να παρω τελικα ενα 250, χθες το απογευμα βγαινω για βολτιτσα με την παρεα και λιγο πιο πανω απο το σπιτι μου βλεπω να περναει ενα wrf450 (με τελειο ηχο κλπ..) Ε οσο να'ταν ξενερωσα λιγο προς στιγμην.. αλλα μετα λεω ''δεν γ@μιετ@ι, θα ακουσω τους πιο εμπειρους συνforumητες μου -(noe13,johnpan,Ζεύκας,trooper,daz ακομα και τον stoko που μου ειπε μια παρομοια ιστορια..)- και θα παρω 250.

ΥΓ: για ktm exc250 τι λετε?
    Φίλε μου μπράβο μπράβο μπράβο!! που έδειξες σύνεση, σε καλό θα σου βγει.
    Το ΚΤΜ σίγουρα είναι καλό για να μάθεις πολλά πολλά πράγματα και να βγάλεις ένα κάρο γούστα, τώρα για πιο εξειδικευμένα θα σου τα πουν άλλοι, εγώ το μόνο σίγουρο που ξέρω να πω είναι να κάνεις όσο πιο πολλά test rides στα 250άρια μπορείς για να αποφασίσεις πιο εύκολα. Είναι μηχανάκια που μπορεί να μη σου γεμίζουν το μάτι μέχρι να τα οδηγήσεις, και το αντίστροφο. Οπότε... οδήγα!!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Φίλε μου μπράβο μπράβο μπράβο!! που έδειξες σύνεση, σε καλό θα σου βγει.
    Το ΚΤΜ σίγουρα είναι καλό για να μάθεις πολλά πολλά πράγματα και να βγάλεις ένα κάρο γούστα, τώρα για πιο εξειδικευμένα θα σου τα πουν άλλοι, εγώ το μόνο σίγουρο που ξέρω να πω είναι να κάνεις όσο πιο πολλά test rides στα 250άρια μπορείς για να αποφασίσεις πιο εύκολα. Είναι μηχανάκια που μπορεί να μη σου γεμίζουν το μάτι μέχρι να τα οδηγήσεις, και το αντίστροφο. Οπότε... οδήγα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αγορίνα εγώ σου λέω να παίξεις προς wrf250 μεριά.

είναι από τα πιο αξιόπιστα.

τώρα όσο για τον ήχο,μπορείς να κάνεις γούστα και με λίγα κυβικά.
    εγώ πχ είχα ενα crm250 με ολόσωμη pro cirquit επάνω και γυρνούσαν όλοι και με χάζευαν

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    δεν νομίζω να σε καλύπτει το ΚΤΜ εχει παραπανω αλογα απο το wr Να θυμασε μεχρι 25kw περίπου 33 αλογα αν δεν κανω λαθος

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
    δεν νομίζω να σε καλύπτει το ΚΤΜ εχει παραπανω αλογα απο το wr Να θυμασε μεχρι 25kw περίπου 33 αλογα αν δεν κανω λαθος
    με καλυπτει(οχι ολα τα exc250)
    εχω βρει μεταχειρισμενο του 2005 με 32 ιππους.το διπλωμα εχει οριο τους 34

Το 250 EXC δεν βγαίνει motard. Όχι από την μαμά.
    Επίσης, αν εννοείς το δίχρονο, είναι παντελώς ακατάλληλο για πολιτική χρήση. Είναι ένα καθαρόαιμο enduro. (το είχα για 1 χρόνο).
    Για το τετράχρονο το 250 δεν ξέρω τίποτα.

Κοίτα προς το 250Χ το Yamaha που σε έγραψαν ή προς Kawasaki D-Tracker.
    Στην αγορά παίζουν επίσης πολλά WR ή DT-WR 200άρια που τα έχουν μετατρέψει σε motard. Θα τα βρεις μάξιμουμ 1500Ε και θα σε μείνουν ρέστα για εξοπλισμό.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Καλώς σας βρήκα!
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2005, 08:46
  2. Καλως σας βρηκα !!!!
    από KeLeYTiS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 14:05
  3. Καλώς Σας Βρήκα ..
    από YPVS στο forum Off topic