Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: ΑΠΑΘΕΙΑ

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

ΑΠΑΘΕΙΑ

Βλεπω μια γενικη απαθεια τις τελευταιες μερες

Σα να ποτιστηκε ολος ο κοινωνικος ιστος με αεροζολ...

Με το που κλεινουν τα σχολεια ... γιοκ ...τα παντα σε μια φανταστικη ισορροπια/νηνεμια...

Ειναι αυτο που ειχε πει ο "Εθναρχης" "Αφηστε το λαο στα μπανια του ..."

Σωστα ... αφηστε τον στα μπανια του και οταν γυρισει με το καλο

το περιμενει ενα ασφαλιστικο απο αλλο πλανητη... με συνταξη στα 65 για τις γυναικες

Ρε παμε καλα...Τι απαθεια ειναι αυτη ...
    3 λαλουν και 2 χορευουν ,σαν να προσπαθουμε να μην δουμε τι μας περιμενει ...τι μας ερχεται
    Κλεινουμε τα ματια σαν μικρα παιδια.

8ωρα στην καλυτερη...12ωρα Ε παλι καλα που εχουμε δουλεια και αν εχεις και παιδι

Βουλωσε το και σκασε ...συνταξη στα 65.

ΤΙ ΚΟΣΜΟ θα δωσουμε στα παιδια μας και εγω δεν ξερω ... εναν κοσμο ΑΠΑΘΕΙΑΣ και πραγματικου ραγιαδισμου

Ειναι καλοκαιρι ομως και ξεχασα...ΜΟΝΟ οι εμπρηστες σκεφτονται το καλο τους και καταστρωνουν τα πανεξυπνα σχεδια τους...και την καταλληλη μερα και ωρα θα χτυπησουν
    ...και εκεινη την ΓΑΜΗΜΕΝΗ μερα θα περασει στο ντουκου κανα νομοσχεδιο οπως αυτο που ελεγα παραπανω.

Πηρα και εγραψα ετσι τσαντισμενα γιατι διαβασα και το postaκι του Λεωνιδα για τα ΚΤΕΟ
    των μηχανων... εσφαξε με το βαμβακι και φυσικα ειπε κατευθειαν την ουσια ..θελουν τα λεφτα μας
    και φυσικα δεν θα διστασουν σε τιποτα ..ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ..

Δεν προτεινω τιποτα για λυση...μονο σκεψεις λεω ...τιποτα αλλο
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Κώστα, ερωτηση: Ειναι απαραίτητα "απάθεια", ή συνειδητοποίηση οτι εδω που φτάσαμε δεν έχουμε πολλά περιθώρια για κάτι άλλο;

Ρωτάω διότι το κλασσικο δόγμα λέει "όλοι στους δρόμους" και όταν δεν βγαίνει ο λαός στους δρόμους ειναι ραγιάς, απαθής κλπ. Το να μη ενστερνίζεται την αποψη "ολοι στους δρόμους" το έχουμε σκεφτει;

Δεν ειναι παντα ο γιαλός στραβός
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Γιατί ρε Κώστα, πότε δεν υπήρχε απάθεια δηλαδή;

Επειδή 2-3 φορές το χρόνο γίνονται πορείες και απεργίες της μιας μέρας? Και επειδή γίνονται μια φορά στο τόσο μπάχαλα στην Αθήνα?

Η απάθεια είναι μόνιμο φαινόμενο. Το έχω ξαναπεί. Αυτά που γίνονται εδώ αν συνέβαιναν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ακόμα και τριτοκοσμική, θα είχαμε αίμα, πολύ αίμα στου δρόμους.

Εδώ όμως οπως λες κι εσύ , απάθεια.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κώστα, ερωτηση: Ειναι απαραίτητα "απάθεια", ή συνειδητοποίηση οτι εδω που φτάσαμε δεν έχουμε πολλά περιθώρια για κάτι άλλο;

Ρωτάω διότι το κλασσικο δόγμα λέει "όλοι στους δρόμους" και όταν δεν βγαίνει ο λαός στους δρόμους ειναι ραγιάς, απαθής κλπ. Το να μη ενστερνίζεται την αποψη "ολοι στους δρόμους" το έχουμε σκεφτει;

Δεν ειναι παντα ο γιαλός στραβός
    Ρε Ηλια δεν δινω δεκαρα για τα δογματα και τους δρομους.Αυτο που λεει ο Κωστας (αν καταλαβα καλα) ειναι οτι μετα το καλοκαιρι θα μας τον χωσουν μεχρι τις αμυγδαλες(και δυστυχως δεν θαχουν ξεκινησει απο το στομα ).Τοτε και να θελουμε να μιλησουμε δεν θα μπορουμε.
    Τωρα αν δεν θελει ο κοσμος να αντιδρασει ειναι αλλο θεμα.Το σιγουρο ειναι οτι αν εχουμε αντιδραση αυτη θα ειναι πολυ δυναμικη γιατι δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια.
    Δεν γινεται να μου λεει ο μουλος :
    -Εμεις ψαχνουμε εναν οδηγο απο τις 10 το πρωι ως τις 8 το βραδυ καθε μερα και τα Σαββατα και δινουμε 750 ευρω χωρις ενσημα λογω κρισης.

Δεν ηθελα και πολυ να του σφιξω το καρυδι με γκαζοταναλια
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    [...]Το σιγουρο ειναι οτι αν εχουμε αντιδραση αυτη θα ειναι πολυ δυναμικη γιατι δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια [...]
    Εγω απλά αναρωτιέμαι μηπως δεν υπαρχουν περιθώρια ουτε για δυναμική αντιδραση.

Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο η έλλειψη αντιδρασης να μην οφείλεται σε απάθεια αλλα σε άποψη. Σκεφτείτε το
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγω απλά αναρωτιέμαι μηπως δεν υπαρχουν περιθώρια ουτε για δυναμική αντιδραση.

Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο η έλλειψη αντιδρασης να μην οφείλεται σε απάθεια αλλα σε άποψη. Σκεφτείτε το
    Aυτη την αποψη στο χωριο μου την λεμε ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

balls of steel Το avatar του/της p@nos

epishs auth thn apopsi mporoun na thn exoun kapoioi anthrwpoi epeidh de viwnoun to idio thn oikonomikh krish kai ta metra me tous allous pou diamartironte...
    :wacko:

ps:sorry gia ta greeklish den exei GR to pc

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    epishs auth thn apopsi mporoun na thn exoun kapoioi anthrwpoi epeidh de viwnoun to idio thn oikonomikh krish kai ta metra me tous allous pou diamartironte...
    :wacko:
    Σιγουρα. Αλλωστε μεχρι στιγμής ο μονος κλαδος που έχει άμεσες επιπτώσεις (ταμειακές) ειναι οι Δ.Υ. οι οποίοι δεν απολαμβάνουν και ιδιαίτερης συμπάθειας απο τον υπόλοιπο κόσμο

Μην απορείτε εαν στις πορείες της ΑΔΕΔΥ δεν υπαρχει συμπαράσταση.

Επίσης η απάθεια ή "απάθεια" ειναι αναμενόμενη όταν οι αντιδράσεις ειναι χωριστές (γσεε/αδεδυ/παμε/συριζα/κλπ/κλπ) και καπελώνονται απο τον καθένα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned Το avatar του/της WebD
    Σιγουρα. Αλλωστε μεχρι στιγμής ο μονος κλαδος που έχει άμεσες επιπτώσεις (ταμειακές) ειναι οι Δ.Υ. οι οποίοι δεν απολαμβάνουν και ιδιαίτερης συμπάθειας απο τον υπόλοιπο κόσμο
    Σίγουρα ζούμε στην ίδια χώρα;
    Το μεγαλύτερο παλούκι το έχουμε φάει όσοι είμαστε στον Ιδιωτικό τομέα!! Η ανεργία χτυπάει κόκκινο.... και οι αποδοχές μειώνονται συνεχώς κάτω από το τραπέζι!!!!! με τις ώρες εργασίας να αυξάνονται φυσικά!!

Το μαγαζί που δουλεύω έχει κάνει βουτιά... δεν ξέρω για πόσους μήνες ακόμη θα έχω δουλεία και όταν κοιτάζω αγγελίες για άλλη δουλεία με πιάνει απελπισία. Στα υπόλοιπα μαγαζιά της αλυσίδας, κυρίως Αθήνα, έχουν κόψει από τους υπαλλήλους ρεπό και άδειες.

Ενώ από την άλλη η αδερφή μου και η κοπέλα μου που είναι Δ.Υ. δεν είδα να τα βάφουν μαύρα... με την μία ή με την άλλη δουλεία και μισθό θα έχουν.

Εκτός κι αν βαρέσουμε πτώχευση που τότε θα μας πάρει όλους η μπάλα!!!

Οπότε καλύτερα να αρχίσουμε να αλλάζουμε τραγουδάκι.....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μονο εγω βλεπω απαθεια απο τοτε που γεννηθηκα???

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Σίγουρα ζούμε στην ίδια χώρα;....
    Νομίζω. Γι' αυτό αλλωστε μίλησα για "αμεσες" επιπτώσεις.

Ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλαδα, μια ζωή έτσι ήταν αναπτυξιακό μπουμ ποτέ δεν είχαμε. Εχω περάσει αρκετά χρονια με 0% αυξηση ακόμα και σε "καλές" εποχές, δε μου λέει κατι.

τεσπα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νομίζω. Γι' αυτό αλλωστε μίλησα για "αμεσες" επιπτώσεις.

Ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλαδα, μια ζωή έτσι ήταν αναπτυξιακό μπουμ ποτέ δεν είχαμε. Εχω περάσει αρκετά χρονια με 0% αυξηση ακόμα και σε "καλές" εποχές, δε μου λέει κατι.

τεσπα...
    Οκ επειδη κανεις πως δεν καταλαβαινεις.

http://www.sofokleousin.gr/archives/56471

Αλλο αυτο κι αλλο το 0% αυξηση στο μισθο.ΟΚ?

:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	douleia.jpg 
Προβολές:	340 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	201484

axxxx kosta m kosta m,pragmatika anarotiemai an prospatheis na breis apanitseis (eidika edo mesa) i apla den soy kathetai to honda poy ligoyreyesai kai to xeis riksei stin grinia

merikoi logoi sta grigora

polloi den exoyn antilif8ei akoma ti ginetai (8a to antilif8oun mono an piasoun adeia fodra)

alloi nomizoyn oti gia na to leei o prothipoyrgos kai o xatzinikolaou etsi 8a einai

merikoi pisteyoun oti den tha tous akoumpisei i istoria (einai toso ilithioi)

kapioi ta exoun grammena ola sta tetoia tous (8a fane kala)

polloi adynatoun na paradextoun poso malakes einai

alloi pisteyoun oti den mporoun na kanoun tpt (metaksi mas exoyn sinithisei to mamisi)

merikoi einai toso papares pou ntinoun kai ideologika tin apoxaynosi

se kathe periptosi 11 myria se live tsonta me ton ntominik broadcasting se oli tin yfilio den kako

enjoy the ride kai filia se sena kai ton allona kseri aytos

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Να σου απαντησω σε αυτο captain

H αποχη στις εκλογες πχ δεν ειναι αποψη ...ειναι τεμπελια και ωχαδερφισμος.

Aπαθεια λεγεται.Ελληνικοτατο φαινομενο

Οταν δινεις λευκη επιταγη σε καποιον ΔΕΝ μπορεις να εχεις απαιτησεις να σε σεβαστει...

Οταν ενα 50-60-70 % λοιπον του ενεργου πληθησμου δεν παει να ψηφισει , προφανως
    ειναι οι ιδιοι που ... παρακαλανε για θεσεις στο δημοσιο ... καλοβλεπουνε τα οικοπεδακια των εμπρηστων... καβαλανε τα πεζοδρομια επειδη ετσι γουσταρουν ... και φυσικα οταν ερθει η κρισιμη
    περιοδος ΤΩΡΑ καθονται και λενε για τυχαρπαστες ιδεες ταχα μου "οτι δεν αλλαζει τιποτα"
    οτι η αριστερα δεν ειναι ενωμενη (και εχουν δικιο εδω.. ) , γενικα σου δινουν την εντυπωση

οτι με καποιο μαγικο τροπο θα την σκαπουλαρουν !!!

Μιλαμε για ατομα που οταν βλεπουν το υπουργο δικαιοσυνης να λεει οτι δεν θα υπαρξει
    αναδρομικη ισχυς για τα σκανδαλα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ευρο , δεν κουνανε ουτε βλεφαρο ...

η δεν καταλαβαινουν ή ειναι απαθεις ...

Αποψη η μη συμμετοχη ? η αντιδραση ?

Και δεν λεμε να κατεβουν ΟΛΟΙ τωρα στους δρομους αλλα και αυτο θα ηταν μια καποια λυση

Συμφωνω 100$ με τον super toto

Σε αλλες χωρες θα ειχε χυθει ΑΙΜΑ ποταμι με τοσα σκανδαλα ...και οχι βεβαια αιμα αθωων εργαζομενων σε τραπεζες αλλα αιμα των ιδιων που εφεραν τους υπαλληλους τους σε κατασταση ανεχειας να δουλευουν για να βγουνε στην συνταξη στα 65!!!

Κατα τ αλλα προβλεπω και δυστυχως το λεω απο τωρα , οτι δυστυχως

το μεγαλυτερο κοινωνικο στρωμα περιμενει μια τραγωδια , μια τυχαια συγκηρια για να διοχετευσει την οργη του...κατι σαν τον προηγουμενο Δεκεβρη

Κακως βεβαια ...διοτι οι φταιχτες ειναι εξω κυκλοφορανε ελευθεροι (με 10 μπατσους συνοδεια )
    και απλα τρωνε απο τα ετοιμα ... ενιοτε το παιζουν και ανθρωπιστες "Βγενοπουλος" ... η
    τον αλλο τον μπαγλαμα που παντρευτηκε το τσολι πανω στο Αβερωφ και ελεγε στον σκαι
    "οι επιχειρηματιες κινουν την αγορα"

Απαθεια λοιπον ... απαθεια και αδιεξοδο ...

axxxx kosta m kosta m,pragmatika anarotiemai an prospatheis na breis apanitseis (eidika edo mesa) i apla den soy kathetai to honda poy ligoyreyesai kai to xeis riksei stin grinia

Οταν τα αφησεις εσυ δεσποινις τα χρεπια ελα απο εδω να δεις ποσο αντεχουν τα Υamaha
    και θα θυμηθεις αυτο που σου ελεγα καποτε ...ειναι δυσκολοι καιροι παρε μηχανακι να αντεχει
    ασε τις παπαριες που γραφουν εδω μεσα ...ολοι χρεωμενοι θα βγουνε ...και μετα θα γκρινιαζουν
    που πουλησαν το DL τους και το Χt ακι τους ..Ειχα προβλεψει την κριση βλεπω μπροστα λεμε ...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ