Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Γυναικείος Εξοπλισμός

Smile Γυναικείος Εξοπλισμός

...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    To δευτερο ΔΕΝ ειναι μπουφαν αλλα ολοσωμη προστασια και την χρησιμοποιουν περισσοτερο οι χωματινοι(enduro,motocross κλπ κλπ...),οποτε και την ξεχνας αν δεν εισαι σε τετοια φαση.

Εσυ θα παρεις ενα ωραιοτατο cordura μπουφανακι σαν το πρωτο που εχεις βαλει,κρανακι της προκοπης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ,ενα παντελονι επισης cordura και ενα ζευγαρι γαντια+μποτακια...Επιλογες υπαρχουν απειρες και για ολες τις τσεπες.Οποτε ψαχνεις μονη σου τι σου αρεσει και αν εχεις καμια απορια μας ρωτας.

Καλο ψαξιμο...

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Δεν νομιζω να νοιωθεις ανετα με επιγονατιδες και σορτσακι με προστασιες γοφων + το τζιν σου.

Υπαρχουν κατι universal τζινακια με keblar εσωτερικα που παρεχουν μια προστασια.

ΣΕ ΡΟΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκτος και αν εχεις καμια καλλητεχνικη ροζ ''πινελια'' και στο klx.

Αρχικά δημιουργήθηκε από klx_13
    Αυτό εδώ http://www.motorcyclegold.com/images...nk_600x600.jpg (nolan n_62) θεωρείται "της προκοπής"??

Ωχ.. δηλαδή δε το γλιτώνω το παντελόνι?? Δε μπορώ να βάζω κάποιο προστατευτικό μέσα απ'το δικό μου?
    To κρανακι ειναι μια χαρα.
    Τωρα κοιτα,το παντελονι ειναι αναμφιβολα απαραιτητη προστασια αλλα δεν νομιζω οτι θα την παλεψεις να το φορας καθε μερα μεσα στην πολη και ειδικα τωρα το καλοκαιρι...Θα συγκαουν τα μπουτια σου και εισαι και κοριτσακι

Τα επιπλεον προστατευτικα που σκεφτεσε(επιγονατηδες κλπ) να φορας μεσα απο το παντελονι σου ξεχασε τες.Οταν τις βγαζεις τι θα τις κανεις ?!Κ σιγα μην καθεσε να βαζεις-βγαζεις... Επισης ξεχνα τα "ενισχυμενα τζιν" γτ ειναι κοροιδια.Καλυτερα αμα εχεις λεφτακια παρε ενα ωραιο παντελονι cordura ασορτι με το μπουφαν σου να το φορας στις πιο μακρυνες βολτες ή το χειμωνα οταν ο καιρος θα ειναι κρυος και βροχερος

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Γυναικείος Εξοπλισμός

...Είμαι η πρώην r25, δεν είχα γράψει ποτέ (αν και είχα πρήξει απίστευτα συμφορουμίτη σας), πήγαινα για το r25, αλλά κατέληξα στο klx, οπότε άλλαξα και το όνομα..
    ...και δηλαδήΣ για νάχομε το καλό ερώτημα, κάθε που θ'αλλάζεις μηχανάκι, θ'αλλάζεις και νικ...?

Τι το κάναμε 'δώ...????

ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ..??

original Mελος Το avatar του/της nic mor

Καλησπέρα..

Είμαι η πρώην r25...

...Έχετε κάτι να προτείνετε?

σε 30-40 σελιδες;
    και τι δεν εχουμε!!!ολες οι μαρκες θα παρελασουν

πς
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    παρε δερμα καλυτερα...σε οσες κοπελες το εχω δει μου αρεσει καλυτερα...(και η δικη μου κοπελα δερμα εχει παρει και....:a07: :a07: ) οσο για γαντια παπουτσι αν το ψαξεις υπαρχουν και πολυ γυναικια ρουχα...απο την bering που εχουμε παρει μποτες για το κοριτσι δεν τις παιρνεις χαμπαρι οτι ειναι για μηχανη...περαστικα ευχομαι...
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Καλησπέρα..

Είμαι η πρώην r25, δεν είχα γράψει ποτέ (αν και είχα πρήξει απίστευτα συμφορουμίτη σας), πήγαινα για το r25, αλλά κατέληξα στο klx, οπότε άλλαξα και το όνομα..

Καλώστην κι ας άργησες. Εφαγες και ψιλοτουμπίτσα αλλά δεν είπες τίποτα εεεε?

Το κράνος σου είναι οκ, θα πάρεις κι ενα μπουφάν τύπου σαν το πρώτο που έβαλες, μποτάκια και γάντια και θα είσαι οκ σε γενικές γραμμές.
    Καλό θα είναι κι ενα παντελόνι cordura αλλά μάλλον θα το βάζεις μια φορά το χρόνο...

Περαστικά!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    περαστικα κοπελια!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    To Σεπτέμβρη, με τις θερμοκρασίες που έχουμε στην Ελλάδα αποκλείεται να την παλέψεις κάτω από τον ήλιο με χειμερινό μπουφάν (έστω και χωρίς την επένδυση). Για κάνα μήνα αργότερα, το συζητάμε... Και εφόσον έχεις σκοπό να την κρατήσεις τη μηχανή, ένα διάτρητο μπουφάν για το καλοκαίρι δε θα πάει χαμένο. Μπορείς να πας μια βόλτα σε Καλλιρόης-Μιχαλακοπούλου που έχει πολλά μοτομάγαζα να πάρεις μια ιδέα.

Παντελόνι εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει γιατί στη δουλειά μου πηγαίνω στη χειρότερη με τζην, αν και το χειμώνα με τις βροχές ειδικά είναι απαραίτητο. Για προστασία στα πόδια έχω αγοράσει εξωτερικές επιγονατίδες που "κουμπώνουν" πάνω από το παντελόνι με χρατς-χρουτς και τις φοράω και το καλοκαίρι με σορτσάκι. Η αλήθεια είναι ότι σε πτώση ο ποπός σου θα είναι εκτεθειμένος, αλλά αν θες οπωσδήποτε κάτι, υπάρχουν και κοντά κολάν με προστασίες που φοριούνται μέσα από το παντελόνι.

Περαστικά και πάντα όρθια!!!

μου αρέσει που γίνονται προτάσεις για cordura πατελόνι (ή δερμάτινο) και θα ήθελα να ήξερα πόσοι κυκλοφορούν με δαύτα καθημερινά σε διαδρομές σπίτι-σχολή ή σπίτι-δουλειά κλπ ...

λεπόν κοπελιά, αν και στατιστικά τα κάτω άκρα είναι εκείνα που έχουν τους περισσότερους τραυματισμούς, παρόλα αυτά όλοι μας, ανεξαιρέτως, τα παραμελούμε - ξαναλέω σε καθημερινές μετακινήσεις - φορώντας τζην...

μια λύση είναι να βάλεις επιγονατίδες αρθρωτές τις οποίες θα φοράς πάνω απο το τζην (σιγά μην τις βάζεις - βγάζεις απο μέσα, δε παίζει), και εφόσον έχεις χώρο σε τσάντα ή αλλού τις πετάς εκεί μέσα όταν τις βγάζεις

@ camen: θα διαφωνήσω για τη κοροιδια των ενισχυμένων τζην. Στα σημεία τριβής που προβλέπουν το έξτρα κομματάκι κέβλαρ θα την κάνει τη δουλειά του (εκτός και άν έχεις ιδία εμπειρία ως παθών)

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

@ camen: θα διαφωνήσω για τη κοροιδια των ενισχυμένων τζην. Στα σημεία τριβής που προβλέπουν το έξτρα κομματάκι κέβλαρ θα την κάνει τη δουλειά του (εκτός και άν έχεις ιδία εμπειρία ως παθών)
    Ειχα παει αποφασισμενος να αγορασω ενα για να το φοραω καθε μερα...Αλλα 1-2 που ειδα(γνωστες μαρκες!!!) μου φανηκαν κοροιδια...Ηταν σαν κανονικα τζιν και απλα ελαχιστα πιο χοντρα σε καποια σημεια.Πιστευω οτι σε μια πτωση αντε να γλιτωνες κανενα εγκαυματακι και μονο στα συγκεκριμενα σημεια.Ολο το υπολοιπο παντελονι κροσια θα γινονταν...

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γυναικειος εξοπλισμος
    από AFTER στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 14:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •