Κώστα pleaseeeeee ....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
"Φανταζομαι" κατι "τετοιο"...![]()
Δεν ασχοληθήκαμε ακόμη με ένσφαιρους τριβείς....
:rotflmao:
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
okεϊκ...(βλεπω μια "ματαιοτις")Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κώστα pleaseeeeee ....!!!
...![]()
"Αποσυρω λοιπον, την υποθεση" !!!![]()
![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
Παρακαλώ πολύ και εάν δεν σου κάνει κόπο, απέσυρε και το "ματαιότις", γιατί έχω άσχημο πονόματο !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
okεϊκ...(βλεπω μια "ματαιοτις")![]()
"Αποσυρω λοιπον, την υποθεση" !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έννοια σου επιδειξία, θα το τυπώσω όλο το ανύπαρκτο thread και θα το πάω στο δάσκαλο που σου έμαθε ΜΕΚ να μου πει αν τα λες σωστά...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γι'αυτό σου λέω...
Φαντάσου ότι αυτό το thread δεν υπήρξε ποτέ !!!
![]()
![]()
![]()
:a29:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Έννοια σου επιδειξία, θα το τυπώσω όλο το ανύπαρκτο thread και θα το πάω στο δάσκαλο που σου έμαθε ΜΕΚ να μου πει αν τα λες σωστά...
:a29:![]()
![]()
![]()
Dystyxos den ematha M.E.K. kardia mou !!!
Ότι μου κατεβαίνει γράφω, μπας και τσιμπήσει κανένας και κάνει το μηχανάκι του κ@λο !!!
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Kai episis dystyxos, o daskalos pou PROSPATHSE na moy mathei M.E.K., exei pethanei edw kai poly kairo ...
Καλά, τότε θα τα δείξω στον Άφρο που τα ξέρει ΟΛΑ και δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Kai episis dystyxos, o daskalos pou PROSPATHSE na moy mathei M.E.K., exei pethanei edw kai poly kairo ...
Συνέχισε λοιπόν να γράφεις για επίκεντρα, απόκεντρα και παράκεντρα, το τέλος σου ζυγώνει...
επηδει βλεπω οτι καποιοι δεν καταλαβαινουν τι εστη νερο και ο oldy τους πεταξε στα βαθεια, ας πω δυο πραγματακια, προκαταρκτικα, αν μου επιτρεπετε δλδ...
(ενα τριτο ματι τα βλεπει πιο αντικειμενικα τα πραγματα...
ενα βουλωμενο ματι ομως δεν βλεπει τιποτα... ελπιζω μονο να μην ειναι δικο μου το βουλομενο ματι...)
παιρνοντας αδεια απο την σημαια λοιπων λεω τα εξεις...
ασχετα απο το πωτε θελουμε να ανοιγουν οι βαλβιδες (σε ποιες μηρες δλδ) θελουμε να ανοιγουν για οσο το δυνατον περισσοτερο και οσο το δυνατον πιο γρηγορα...
με αυτο το σκεπτικο θα θελαμε οι εκεντροφοροι ("αμυγδαλα" τα λενε τα εκεντρα οι μαστοροι καμια φορα... αν και τα αυγα ηταν φανταστικα... συγχαρητηρια στον μαγερα)
θα θελαμα λοιπων τα εκεντρα των εκεντροφορων να ειναι ορθογωνικα και οχι σε σχημα αμυγδαλου.. δλδ να χτυπανε αληπητα την βαλβιδα ανοιγοντας την στο μεγιστο βυθισμα και να την κρατανε εκει για ολη την διαρκεια του χρονου..
(σημειωση... δεν θελουμε ομως και να καρφοθουμε στο πιστονι και γι αυτο ας βαλουμε ενα-δυο εντελος καθετα σκαλοπατακια για να μικρηνουμε το βυθισμα και να εκμεταλευθουμε ολη την ροη του καυσημου)
αυτα τα πραγματα ομως απλα δεν γινοτναι (τουλαχιστον για οσο εχουμε μεταλικους εκεντροφορους.. για τις ηλεκτρονικες βαλβιδες σε αλλο ποστ)
ετσι αναγκαζομαστε να "φαμε" (αμβληνουμε) τις ακμες του ορθογωνιου και να φτιαξουμε τελικα τα γνωστα αμυγδαλωτα...
ελπιζω αυτα τα λιγα να βοηθησουν να κατανοησετε τα οσα εξερετικα εχει ποσταρει ο oldy...
υ.γ. στασου μυγδαλα!! αν ενοχλει τον oldy ας συνενοηθει με τους mod-o-my-god και ας αφανισουν το ποστ μου αυτο απο το προσωπο του forum...
υ.γ. εκει που λεω οσο το δυνατον περισσοτερο δωστε βαση στο ΟΣΟ... δεν το ενοω μονο ος προς τον χρονισμο αλλα και για να εχουμε καλη ροη εισαγωγης -εξαγωγης αεριων μαζων..
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
υ.γ. στασου μυγδαλα!! αν ενοχλει τον oldy ας συνενοηθει με τους mod-o-my-god και ας αφανισουν το ποστ μου αυτο απο το προσωπο του forum...![]()
![]()
![]()
Πάλι τα ίδια ....!!!
Πόσες φορές σΕ έχω πει να ΜΗΝ σταματάς την θεραπεία σου ???
Ορίστε... Κόβεις τα φάρμακα και λες παπαριές (και μάλλον τα κόβεις συχνά...)![]()
Ρε συ, εγώ δεν σε υπερασπίστηκα όσες φορές σε πήγε να σε φάει το χαντάκι ???
.
.
.
.
.
.
.
.Σιχτίρ αχάριστα κ@λόπαιδα ....
Υ.Γ.
Αφού τα "Κορίτσια στον Ήλιο" δεν είναι της ηλικίας σου, που τον θυμήθηκες τον Βόγλη ??
Ώπα, κι άλλος επιδειξίας... με περισσές γνώσεις μηχανών και πρωτοποριακή ορθογραφία.Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
επηδει βλεπω οτι καποιοι δεν καταλαβαινουν τι εστη νερο και ο oldy τους πεταξε στα βαθεια, ας πω δυο πραγματακια, προκαταρκτικα, αν μου επιτρεπετε δλδ...
Αρχηγέ, έχεις σπουδάσει ή σπουδάζεις νερολογία, γι αυτό καταλαβαίνεις τι λέει ο παλιός. Το θέμα είναι, όπως έγραψα προχθές, αν τα μηνύματα του παλιού απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ή μόνο σε σπουδαστές νερολογίας.
Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις τσάμπα χαλάει το χρόνο του και γράφει σεντόνια, αφού οι μη ειδικοί δεν τον καταλαβαίνουν, οι δε ειδικοί δεν ακούνε κάτι καινούριο... Γι' αυτό και τό 'ριξα στην πλάκα να γελάσουμε τουλάχιστον λίγο, αφού δεν σκαμπάζουμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις τσάμπα χαλάει το χρόνο του και γράφει σεντόνια, αφού οι μη ειδικοί δεν τον καταλαβαίνουν, οι δε ειδικοί δεν ακούνε κάτι καινούριο... Γι' αυτό και τό 'ριξα στην πλάκα να γελάσουμε τουλάχιστον λίγο, αφού δεν σκαμπάζουμε...![]()
![]()
![]()
Αν ψάχνεις κάτι σαν: "΄Μάγκες, πάρτε άφοβα το σετ πιστονιών-ελατηρίων της HRC για το XR σας, δίνει 25% ιπποδύναμη και συμφέρει..." μπορείς άνετα να πας στα "Ανταλακτικά - Βελτιώσεις - aftermarket" και να ησυχάσουμε αμφότεροι ...
Αν θες να μάθεις το αν και γιατί το κάνει, κάτσε και σκάσε !!!
.
.
.
.
.
.
Τελικά είμαι κακός άνθρωπος !!!
Αποσύρω πάραυτα το κέρασμα μπυρονίων!
Να μάθεις να φέρεσαι! Ανάγωγε!
![]()
![]()
![]()
εσυ φτες...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Πάλι τα ίδια ....!!!
Πόσες φορές σΕ έχω πει να ΜΗΝ σταματάς την θεραπεία σου ???
Ορίστε... Κόβεις τα φάρμακα και λες παπαριές (και μάλλον τα κόβεις συχνά...)![]()
Ρε συ, εγώ δεν σε υπερασπίστηκα όσες φορές σε πήγε να σε φάει το χαντάκι ???
.Σιχτίρ αχάριστα κ@λόπαιδα ....
Υ.Γ.
Αφού τα "Κορίτσια στον Ήλιο" δεν είναι της ηλικίας σου, που τον θυμήθηκες τον Βόγλη ??![]()
![]()
με εχεις μπερδεψει τωρα τελευταια με καποια "κολοπιστικα" ποστ και δεν ξερω πως να αντιδρασω... να ειμαι καλος και ευγαινικος![]()
ή οπλησμενος σαν αστακος και στην τσιτα για καυγα???
ειναι και τα φαρμακα που παιρνω βαρια και εχουν παρενεριγιες αν τα παιρνεις σε μεγαλες ποσοτητες... αλλιος δεν με πιανουν...
τεσπα!!![]()
![]()
φιλικα παντα...
![]()
υ.γ. προς απανταχου τους εναπομηναντες που παρακολουθουν..
1. οκνηροι και ευδαιμονες (:rotflmao: :rotflmao: ) no pain no game!!
2. συντομα σχεδιαζω να ποσταρω θεμα με αποκρυπτογραφιση των οσων λεει ο oldy... γιατι πολυ καλα τα λεει απλα θελει λιγο περισσοτερη αναλυση την οποια βαριετε να κανει...
την ευλογια σου oldy!![]()
Επειδή όμως πολλά έχουν γραφτεί και στο παρελθόν και δεδομένου οτι όλοι δεν έχουν την εμπειρεία η το "μάτι" αν θές και εννοείται και ξάδερφο ρεκτιφιαντζή-Θα μπορούσες να μου προτείνης κάποιον που να μπορεί να τα κάνει αυτά?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και για να εξηγούμαστε:
Το γυάλισμα της κεφαλής του πιστονιού και του θαλάμου καύσης βοηθάει στον στροβιλισμό του μίγματος (καλύτερη ομοιογένεια άρα και ταχύτερη καύση) καθώς και στην αποφυγή "πιασίματος" κατάλοιπων καύσης (καρβουνίδια) εφόσον επικάθονται δυσκολότερα σε λείες επιφάνειες....
(Τα καρβουνάκια ΔΕΝ τα θέλουμε στον χώρο καύσης γιατί με την υπερθέρμασή τους γίνονται κάτι σαν πολλά μικρά μπουζί, προκαλώντας ανεξέλεγκτες αυταναφλέξεις οι οποίες στεναχωρούν "τα μάλα" το πιστόνι μας....) !!!
Το γυάλισμα των βαλβίδων αφενός βοηθάει στην καλύτερη ροή του μίγματος και αφετέρου (ειδικά αν είναι ελαφρωμένες) στην ΑΝΤΟΧΗ τους (Η αντοχή υλικών - την οποία επίσης δεν χώνεψα ποτέ, λέει ότι σε γυαλισμένες επιφάνειες οι πλευρικές δυνάμεις δεν βρίσκουν σημεία εφαμογής και έτσι αυξάνεται η αντοχή του συγκεκριμένου υλικού)....
Αν ο ρεκτιφιατζής είναι ΠΟΛΥ φιλαράκι (σε παρεξηγήσιμο επίπεδο κολλητός) μπορούμε να του ζητήσουμε ΕΥΓΕΝΙΚΑ να μας γυαλίσει και το εσωτερικό του καρμπυρατέρ !!!!
Είναι απίστευτα μεγάλος μπελάς χωρίς να κερδίζουμε σχεδόν τίποτε, αλλά ΔΕΝ γίνεται να λέμε ότι κάναμε διάφορα πράγματα που ακούνε στο βαρύγδουπο όνομα "ΡΟΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ" και να μην έχουμε προσθέσει την προσωπική μας μ@λακία (άλλοι το λένε "πινελιά") στην όλη υπόθεση !!!
Ροϊκή Εξέλιξη ΤΕΛΟΣ !!!
![]()
![]()
![]()
¨Εχω κατα νού μου ένα προτζεκτάκι για το 1000....και με ενδιαφέρει πολύ.
Επίσης αν πεί κάποιος οτι απο 998cc το κάνει 1070 με κομπλέ κιτ(πιστόνια,ελλατήρια και χυτώνια) τότε δεν θα πρέπει να προβεί και σε αντικατάσταση και καρμπυρατέρ??(προκειμένου να πάρει αν πάρει κάτι παραπάνω?)αντε και το έκανε και αυτό (παρόλα που στιχοίζουν 1500 ευρούλια)..κατα την γνώμη σου δεν θα πρέπει να αλλάξει και εκεντροφούρους??...
Επειδή με ενδιαφέρει το τονίζω μπορείς να ρίξεις λίγο λαίτ σε αυτές της απορείες?...
![]()
![]()
![]()
Φοράτε παντα κράνος αδέρφια!!!
μια και εδω εχουμε μπλέξει ολοι με πυρηνικούς επιστήμονες αν μπορώ να πω και εγω ο κατσαβιδάς μια μπούρδα..
θυμήσου μια απλή περίπτωση οπως του παπιού 50 cc το αρχαίο αυτό μηχάνημα οταν του έβαζες κυλινδροπίστονο απο 72cc αμέσως είχες μια καλή διαφορά στην ιπποδύναμη , λέμε τώρα , χωρίς να έχεις αλλάξει τίποτα άλλο. αν έβαζες καρμπ απο ss το πράγμα ανέβαινε πιο πολύ αν έβαζες και εκεντροφόρο πιο άγριο και μετά άλλαζες και κεφαλή απο 72cc που ηταν πιο μεγάλες οι διάμετροι στις βαλβίδες έπαιρνες πάλι το κατι τις..
οσες περισσότερες επεμβάσεις τόσο πιο καλά..
μια και στο 1000 οι όγκοι έχουν διαφορετικές δαστάσεις αντι να κάνει αντικατάσταση όλου του καρμπ μπορεί να πάιξει ανεβάζοντας νούμερα στα ζιγκλέρ...
πάντως εκεί που σταματάει η θεωρία και αρχίζει η πράξη είναι οταν φορεθούν ολα τα καλούδια και πάρει μπροστά για να ταιριάξουν ολα μαζί...
και η ζωή συνεχίζεται...