καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω...ενα σετ malossi ή Polini ή καποιας αλλης εταιριας για 80cc για Derbi Gpr 50 ποσο εχει??? κυλ/ος πιστονι εξατμιση και οτι αλλο ειναι για την αναβαθμιση ας το πουμε...!!!
ευχαριστω
καλησπερα...θα ηθελα να ρωτησω...ενα σετ malossi ή Polini ή καποιας αλλης εταιριας για 80cc για Derbi Gpr 50 ποσο εχει??? κυλ/ος πιστονι εξατμιση και οτι αλλο ειναι για την αναβαθμιση ας το πουμε...!!!
ευχαριστω
GAKIAS
ΠΑΙΔΙΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΩ ΤΟ FORUM MAS ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ...ΧΑΙΒΑΝΙΑ....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ::a017: :a017: :a015: :a015:
GAKIAS
Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
ΠΑΙΔΙΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΩ ΤΟ FORUM MAS ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ...ΧΑΙΒΑΝΙΑ....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ::a017: :a017: :a015: :a015:
Μας συγχωρείς, αλλα ο υπάλληλος που ήταν για τα ανταλλακτικά στο φόρουμ, παντρέυτηκε μια Ινδή και την έκανε.
Δεν έχω και τιμοκαταλόγους μπροστά μου να σε εξυπηρετήσω....
:a31: :a24:
πλακα κανεις!?!?![]()
το ειδα και αυτο....:wacko:
Εγώ τα πλήρωσα 1.850€ και 480€ εργασία. Αλλά πετάει το μηχανάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gakias
ευχαριστω![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Ελα πες το....δεν εβαλες μονο αυτα και πεταει το μηχανακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Εγώ τα πλήρωσα 1.850€ και 480€ εργασία. Αλλά πετάει το μηχανάκι.![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Μου λΥμαρισε και τα ρουλεμάν του στροφάλου λίγο, για να μην έχει αντιστάσεις. Και ένα FCR 46αριΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ελα πες το....δεν εβαλες μονο αυτα και πεταει το μηχανακι...![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Προφανως με ζιγκλερ απο 27αρι να μην μποΥκωνει στα χαμηλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Μου λΥμαρισε και τα ρουλεμάν του στροφάλου λίγο, για να μην έχει αντιστάσεις. Και ένα FCR 46αρι![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Μην ακους τους απο πανωΑρχικά δημιουργήθηκε από gakias
Χαιβανι ή Μουσκαρος?
![]()
ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΚΑΡΙ...ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ... ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ 1850 ΠΟΥ ΑΞΙΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ....ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο manhunter
ΦΛΕ ΜΟΥ..ΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ? FCR 46ΑΡΙ??? ΠΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΛΑΙ ΘΕΣ 46ΑΡΙ??? ΘΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ
GAKIAS
ευχαριστω
2109222776 Αλεξοπουλος αντιπροσωπος MALOSSI-JCOSTA
και ΠΕΡΚΟΣ ΑΕ POLINI
Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..
ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΚΑΡΙ...ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ... ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ 1850 ΠΟΥ ΑΞΙΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ....ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο manhunter
ΦΛΕ ΜΟΥ..ΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ? FCR 46ΑΡΙ??? ΠΟΣΑ ΚΥΒΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΛΑΙ ΘΕΣ 46ΑΡΙ??? ΘΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ
Σου δίνω ολόκληρο το σετ 1800?!
Απόδειξη να κόψω ή τιμολόγιο?
Πειράζει να είναι χειρόγραφο γιατί κόλλησε το σύστημα?
Ρε κάνε μας την χάρη, θα μας πεις και χαιβάνια.
:a12:
gakias :a28:
στην επόμενη βλέπεις τη πόρτα ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...!!!!![]()
GAKIAS