Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Fazer ή v-strom?

Ωραία!Ψήθηκα για fazer.Μία ερώτηση:Τι διαφορές έχουν τα μοντέλα του 07 με του 08?Γιατί σε τέτοιας χρονολογίας μοντέλο θα αρκεστώ λόγω χρημάτων.(Με ABS φυσικά).Και κάτι άλλο...ποιας χρονιάς είναι τα μοντέλα με το αναλογικό στροφόμετρο?Τάλλο δεν μου αρέσει καθόλου που έχει στην μέση το ταχύμετρο και είναι ψηφιακό.
    ελπίζω να μείνω όρθιος...΄

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thanos8527
    Ωραία!Ψήθηκα για fazer.Μία ερώτηση:Τι διαφορές έχουν τα μοντέλα του 07 με του 08?Γιατί σε τέτοιας χρονολογίας μοντέλο θα αρκεστώ λόγω χρημάτων.(Με ABS φυσικά).Και κάτι άλλο...ποιας χρονιάς είναι τα μοντέλα με το αναλογικό στροφόμετρο?Τάλλο δεν μου αρέσει καθόλου που έχει στην μέση το ταχύμετρο και είναι ψηφιακό.
    Ειναι το S2 οχι το απλο με το αναλογικο.
    Νομιζω 2007+
    Εχει καλυτερα φρενα μπρος (τετραπιστονες)
    καλυτερη σελα
    πιο ομορφο ψαλιδι
    κ τα οργανα.
    Βαλτου μανηταρια κ παρε μπουφαν κ πηγαινε μεγαρα να το μαθεις. Σιγα σιγα...
    I find your lack of faith disturbing.

Mάλιστα!Όσον αφορα τα Μέγαρα,εννοείται,αφού βέβαια σπάσω τα νεύρα των γειτόνων μου κανένα μήνα με βόλτεσ στα γύρω τετράγωνα..

Mάλιστα!Όσον αφορα τα Μέγαρα,εννοείται,αφού βέβαια σπάσω τα νεύρα των γειτόνων μου κανένα μήνα με βόλτεσ στα γύρω τετράγωνα..
    Στο λεω για να μην τσακιστεις, εμενα 2 φορες μου εχει φυγει, μια απο βλακεια μου κ μια οχι.

Δεν αντιλέγω,Και θα προγραμματίσω να παω και στο california,ώστε να μου δείξουν τπτ.

Δεν αντιλέγω,Και θα προγραμματίσω να παω και στο california,ώστε να μου δείξουν τπτ.
    Σωστος
    Μακαρι να μου περισευαν να πηγαινα κ εγω.

Kαλά,μην φανταστείς,το πρώτο session θα κάνω και αργότερα τα υπόλοιπα!Αν μου κάτσει το στοιχηματάκι με το μουντιάλ,σε κερνάω το πρώτο session!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Kαλά,μην φανταστείς,το πρώτο session θα κάνω και αργότερα τα υπόλοιπα!Αν μου κάτσει το στοιχηματάκι με το μουντιάλ,σε κερνάω το πρώτο session!
    το 1ο λεβελ εννοεις
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

california...Γίνεται αυτό αμέσως ;;
    Νομίζω ότι είναι κάτι σαν σχολείο για προχωρημένους . Σωστά ;;;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    california...Γίνεται αυτό αμέσως ;;
    Νομίζω ότι είναι κάτι σαν σχολείο για προχωρημένους . Σωστά ;;;
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μην κολλάς σε λεπτομέρειες...level,session ,πες το οπως θες...

Νέο μέλος
    Κατά τη γνώμη μου τα δύο μηχανάκια δεν έχουν καμία σχέση...

Το στρώμα είναι πολύ χαλαρό μηχανάκι χωρίς ξεσπάσματα με ροπή από χαμηλά. Δεν έχει πουθενά ξεσπάσματα σε αντίθεση με το φειζερ που λόγο 4Τ ψιλά θα "ξεσαλώνει".
    Μιλάω περισσότερο για το στρώμα επειδή αυτό έχω...
    Ο όγκος του κ το βάρος του συνηθίζεται εύκολα....Είμαι όλος όλος 60 κιλά κ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
    Είναι πολύ τίμιο μηχανάκι κ κάνει καλά ότι υπόσχεται. Το θέμα είναι αν σου αρέσει αυτή η κατηγορία....Δεν είναι καθόλου "παιχνιδιάρικο" μηχανάκι...και γρήγορα μπορεί να το βαρεθείς ακόμα κ όταν φτάσεις στο σημείο να ξύνεις την μπότα σου στην άσφαλτο.
    Τα φρένα του είναι ικανοποιητικά αλλά όχι τίποτα φοβερό...το ίδιο κ τα περιφερειακά του. Ο κινητήρας έχει δύναμη....αλλά πανω από κάποια χλμ αρχίζει κ "τελειώνει".
    Αν θες χαλαρά ταξιδάκια, φορτώματα, δικάβαλα...μεικτές διαδρομές κλπ...είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι. Αν θες πειρσσότερα γκάζια, παιχνίδια κλπ...καλύτερα μην το πάρεις. Εγώ το έχω ένα χρόνο...δεν εχω να πω τίποτα κακό για το μηχανάκι...αλλά πλέον το πάω για πούλημα σιγά σιγά.
    Για τους δρόμους μας λοιπόν..νομίζω ότι με βάση τη λογική πας για στρώμα (δεν είναι τυχαίο οτι πουλάει τόσο)... Αν παραμερήσεις λίγο τη λογική όμως...ίσως τελικά είναι καλύτερα να λειτουργούμε κ με βάση τη κ@υλα μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PGM
    Κατά τη γνώμη μου τα δύο μηχανάκια δεν έχουν καμία σχέση...

Το στρώμα είναι πολύ χαλαρό μηχανάκι χωρίς ξεσπάσματα με ροπή από χαμηλά. Δεν έχει πουθενά ξεσπάσματα σε αντίθεση με το φειζερ που λόγο 4Τ ψιλά θα "ξεσαλώνει".
    Μιλάω περισσότερο για το στρώμα επειδή αυτό έχω...
    Ο όγκος του κ το βάρος του συνηθίζεται εύκολα....Είμαι όλος όλος 60 κιλά κ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
    Είναι πολύ τίμιο μηχανάκι κ κάνει καλά ότι υπόσχεται. Το θέμα είναι αν σου αρέσει αυτή η κατηγορία....Δεν είναι καθόλου "παιχνιδιάρικο" μηχανάκι...και γρήγορα μπορεί να το βαρεθείς ακόμα κ όταν φτάσεις στο σημείο να ξύνεις την μπότα σου στην άσφαλτο.
    Τα φρένα του είναι ικανοποιητικά αλλά όχι τίποτα φοβερό...το ίδιο κ τα περιφερειακά του. Ο κινητήρας έχει δύναμη....αλλά πανω από κάποια χλμ αρχίζει κ "τελειώνει".
    Αν θες χαλαρά ταξιδάκια, φορτώματα, δικάβαλα...μεικτές διαδρομές κλπ...είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι. Αν θες πειρσσότερα γκάζια, παιχνίδια κλπ...καλύτερα μην το πάρεις. Εγώ το έχω ένα χρόνο...δεν εχω να πω τίποτα κακό για το μηχανάκι...αλλά πλέον το πάω για πούλημα σιγά σιγά.
    Για τους δρόμους μας λοιπόν..νομίζω ότι με βάση τη λογική πας για στρώμα (δεν είναι τυχαίο οτι πουλάει τόσο)... Αν παραμερήσεις λίγο τη λογική όμως...ίσως τελικά είναι καλύτερα να λειτουργούμε κ με βάση τη κ@υλα μας...
    Καλησπέρα!Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ!Οτι μετά α[π λίγο καιρό θα μου φαίνονται λίγα τα 70 άλογα και θα ψάχνω για κάτι πιό γρήγορο και πιό στριτάδικο.Οπότε διαλέγω fazer με τις όποιες υποχωρήσεις στην άνεση για ταξίδια.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. V-Strom 650 vs Fazer 600 vs TDM 900
    από Raoulh79 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2009, 11:25
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. fazer 600 ή v-strom 650
    από tanouki2 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 16:22
  4. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •