Σελίδα 42 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    σε ειδα να περνας με γυρισμενη την πλατη την εγνατια (θεσσ/νικης) σου κορναρα.. εσυ με το πασο σου, σε χτυπησα λιγο αφου εκανα κατι ταρζανιες για 5 μετρα. ολοι καλα. εριξα την μηχανη απο τα νευρα μου αφου ειχα σταματησει .. εισαι τσομπανος σοβαρα.. και κοντα στα 27 δεν το περιμενα να εχεις τοσο λιγη αισθηση χωρου και χρονου ψαξτο μλκ

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
    σε ειδα να περνας με γυρισμενη την πλατη την εγνατια (θεσσ/νικης) σου κορναρα.. εσυ με το πασο σου, σε χτυπησα λιγο αφου εκανα κατι ταρζανιες για 5 μετρα. ολοι καλα. εριξα την μηχανη απο τα νευρα μου αφου ειχα σταματησει .. εισαι τσομπανος σοβαρα.. και κοντα στα 27 δεν το περιμενα να εχεις τοσο λιγη αισθηση χωρου και χρονου ψαξτο μλκ
    δηλαδη δεν επεσες απο το χτυπημα και την πεταξες απο τα νευρα σου? σορρυ αλλα εσυ εισαι ο τσοπανος,αν ισχυει τετοιο πραμα. αν οχι,σορρυ

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    φιλε τρομαξα τοσο πολυ μην χτυπήσω τον τυπο που μολις σταματησα μου κοπηκαν τα ποδια απο νευρα και φοβο μαζι και την αφησα κατω. αυτος λιγο ακουμπησε στον καφρεφτη δεν επαθε τιποτα ολα καλα ευτυχώς.

υγ. ειμαι σιγουρος οτι σε ολους εχουν κοπει τα ποδια που λεμε σε τετοια παραλιγο ατυχηματα.Οπως ειχα παθει και το ιδιο με παραλιγο μετοπικη με το αυτοκινητο σταματησα στην ακρη να ηρεμησω.

σπαω και βαζα σπιτι μου πεταω και το κινητό μου μαλλον τσομπανος ειμαι

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Σε είδα χθες αργάμιση στην Σπάτων προς Μεσογείων... ένα αυτοκίνητο... δεν είδα τίποτα άλλο γιατί ρε μεγάλε είχες ξεχάσει να ανάψεις τα φώτα...

Ήμουν πίσω σου σε αρκετή απόσταση από τα Σπάτα μέχρι που έστριψες δεξιά προς Παλλήνη. Και εντάξει τα φώτα έξω αναμένα-σβηστά δεν έκαναν ιδιαίτερη διαφορά, το δοκίμασα, το μαύρο καντράν μέσα δε σε έβαλε σε σκέψεις;; Ή δεν το πρόσεξες;

Θα σε κυνηγούσα να σε προλάβω να στο πω αλλά νωρίτερα μου είχε πει φίλος ότι στήνουν κάμερες και στέλνουν ραβασάκι σπίτι (ο δρόμος φρεσκοστρωμένος και με όριο 50, με 82 πήγε 350+2 μήνες το δίπλωμα , στα 80 είσαι με καφέ στο χέρι και παίζεις σφαλιάρες με το συνοδηγό για να καταλάβετε).

Σήμερα που το ξανασκέφτομαι δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν σε πρόλαβα να σου πω για τα φώτα. Όχι για σένα, για τον άλλο που προφανώς δεν θα σε έβλεπε και θα τον έστελνες αδιάβαστο...

Θα μπορούσα να σβήσω και εγώ τα φώτα (ώστε να μην πιάσει την πινακίδα το ραντάρ, μάλλον) και να έχω μπροστά τα μεγάλα με το σινιάλο ώστε να φαίνομαι, και να το ανοίξω για λίγο ώστε να σε προλάβω.
    Θα μου πείτε τι κάθομαι και σκέφτομαι και γιατί να κάνω όλη αυτή την ιστορία; Ξέρω 'γω... άμα διάβαζα σήμερα ότι έγινε ένα τροχαίο με αυτόν δεν θα αισθανόμουν ωραία ξέροντας ότι θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι. Γιατί και όλους αυτούς που δεν έχουν αναμένα φώτα δεν μπορεί, κάποιος άλλος θα τους είδε πριν τρακάρουν... απλά αδιαφόρησε...

Υ.Γ.: πάντως καλή η πατέντα: φτιάχνουμε ένα δρόμο, βάζουμε ένα γελοίο όριο (ή αφήνουμε το προηγούμενο, που ανταποκρινόταν σε άλλες συνθήκες) και μετά κόβουμε κλήσεις. Και δρόμο σας έχουμε φτιάξει και τον κώδικα τηρούμε για την ασφάλεια σας. Όλα άψογα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Σε είδα χθες αργάμιση στην Σπάτων προς Μεσογείων... ένα αυτοκίνητο... δεν είδα τίποτα άλλο γιατί ρε μεγάλε είχες ξεχάσει να ανάψεις τα φώτα...

Ήμουν πίσω σου σε αρκετή απόσταση από τα Σπάτα μέχρι που έστριψες δεξιά προς Παλλήνη. Και εντάξει τα φώτα έξω αναμένα-σβηστά δεν έκαναν ιδιαίτερη διαφορά, το δοκίμασα, το μαύρο καντράν μέσα δε σε έβαλε σε σκέψεις;; Ή δεν το πρόσεξες;

Θα σε κυνηγούσα να σε προλάβω να στο πω αλλά νωρίτερα μου είχε πει φίλος ότι στήνουν κάμερες και στέλνουν ραβασάκι σπίτι (ο δρόμος φρεσκοστρωμένος και με όριο 50, με 82 πήγε 350+2 μήνες το δίπλωμα , στα 80 είσαι με καφέ στο χέρι και παίζεις σφαλιάρες με το συνοδηγό για να καταλάβετε).

Σήμερα που το ξανασκέφτομαι δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν σε πρόλαβα να σου πω για τα φώτα. Όχι για σένα, για τον άλλο που προφανώς δεν θα σε έβλεπε και θα τον έστελνες αδιάβαστο...

Θα μπορούσα να σβήσω και εγώ τα φώτα (ώστε να μην πιάσει την πινακίδα το ραντάρ, μάλλον) και να έχω μπροστά τα μεγάλα με το σινιάλο ώστε να φαίνομαι, και να το ανοίξω για λίγο ώστε να σε προλάβω.
    Θα μου πείτε τι κάθομαι και σκέφτομαι και γιατί να κάνω όλη αυτή την ιστορία; Ξέρω 'γω... άμα διάβαζα σήμερα ότι έγινε ένα τροχαίο με αυτόν δεν θα αισθανόμουν ωραία ξέροντας ότι θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι. Γιατί και όλους αυτούς που δεν έχουν αναμένα φώτα δεν μπορεί, κάποιος άλλος θα τους είδε πριν τρακάρουν... απλά αδιαφόρησε...

Υ.Γ.: πάντως καλή η πατέντα: φτιάχνουμε ένα δρόμο, βάζουμε ένα γελοίο όριο (ή αφήνουμε το προηγούμενο, που ανταποκρινόταν σε άλλες συνθήκες) και μετά κόβουμε κλήσεις. Και δρόμο σας έχουμε φτιάξει και τον κώδικα τηρούμε για την ασφάλεια σας. Όλα άψογα...

να ξερες ποσους τετοιους εχω πετυχει!
    ΟΛΟΙ τα αναβουν ομως μετα... τα καντηλια και την αγριοφωναρα μου!

Δοκιμασε ενα "ΦΩΤΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" αν εισαι μακρυα ή αν καταφερεις και πας κοντα ενα "σου πε κανεις ρε ΒΛΛΛΛΑΜΜΜΜΕΝΕ οτι πληρωνεις ΔΕΗ στο αμαξι?"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    "ΦΩΤΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Ήμουν καμιά 400αριά μέτρα πίσω... τι να φωνάξω... και τα φώτα που του έπαιξα δεν πρέπει να τα είδε...

κάθονται οι μηχανικοί στις εταιρείες να φτιάξουν αισθητήρες που να αντιλαμβάνονται τη φωτεινότητα και να ανάβουν μόνα τους τα φώτα, αισθητήρες για να δουλεύουν μόνοι τους οι υαλοκαθαριστήρες, αισθητήρες που να αντιλαμβάνονται το μπροστά όχημα και να αρχίζει να φρενάρει ελάχιστα νωρίτερα το αυτοκίνητο ώστε να κερδίσει μερικά μέτρα, αισθητήρες... αισθητήρες...

λες και το πρόβλημα είναι στο αυτοκίνητο και όχι στον οδηγό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΓΩ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Σε είδα το απόγευμα νωρίς με πιατζιο ταιφουν δεκαετίας , με πολύμερισμένη βαλίτσα και καστουμ βάψιμο με φωτιές η κάτι ανάλογο αρχή Πανεπιστημίου στο φαναρί του Συντάγματος .

Και μετά σε ξαναείδα να μπαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο των Εξαρχείων έμπροσθέν γνωστού μεταλλικού καφενείου .

Έλα οι καλοί ρουφιάνοι ....

- Προς αποφυγή παρεξήγησης δεν υπάρχει ενδιαφέρον προσωπικό , απλή φορουμιτική περιέργεια ...
    Είναι πάντως ωραίο να βλέπεις συντρόφους φορουμίτες στα φανάρια ακόμα και αν έχει τσάγιασμα

Modenas Kriss 125

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    σε είδα τρελλό αγόρι κοντοκουρεμένο Α la Jean Paul Gautier επάνω στο πολύχρωμο το Africa με την δερματινη παντόφλα και την Trendy βερμούδα....Πόσο ζήλεψα το τιραντέ σου ....

ναι...το ξέρω...!Το κρανος σκοτώνει τη μόδα... Μηχανόβιος είσαι συ , ή διαφήμιση για Gay κρουαζιέρα?

μήτσε-σβουξ...δεν έχεις δει τίποτα...

ΣΕ είδα σήμερα στη Ν.Αγχίαλο τύπε με τζίξερ χωρίς καν δίχαλο...ελευθέρας...ξυπολταρία που λένε και στο χωριό μου...
    Ο σέρβος που είχα δίπλα μου με το μηχανάκι του λυμένο από τη μέση και πίσω έμεινε μΑλ@κας...
    μας κοίταξες και συνέχισες για μπάνιο...όπως κι εσύ τύπε με το 1098 και τη στολή ιπτάμενου...γαμώ την αλληλεγγύη...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Συγγρου

Σε ειδα (περιπου) να ανεβαινεις τη Συγγρου Παρασκευη 11-06-10 οταν με φασκελοχερετησες στην δεξια λωριδα μετο χτ σου μαλλον, επειδη σου έκοψα τη φόρα απο τα 100+?
    Παπακι ειχα, να ανεβαινα πεζοδρομιο καλυτερα! μακακα ησουν και χωρις κρανος και με τη καλοκαιρινη ενδημασια (φανελα), θα ετρωγες τα μουτρα σου και θα πονουσες πολυ!
    nova-rrrr...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Σε είδα το απόγευμα νωρίς με πιατζιο ταιφουν δεκαετίας , με πολύμερισμένη βαλίτσα και καστουμ βάψιμο με φωτιές η κάτι ανάλογο αρχή Πανεπιστημίου στο φαναρί του Συντάγματος .

Και μετά σε ξαναείδα να μπαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο των Εξαρχείων έμπροσθέν γνωστού μεταλλικού καφενείου .

Έλα οι καλοί ρουφιάνοι ....

- Προς αποφυγή παρεξήγησης δεν υπάρχει ενδιαφέρον προσωπικό , απλή φορουμιτική περιέργεια ...
    Είναι πάντως ωραίο να βλέπεις συντρόφους φορουμίτες στα φανάρια ακόμα και αν έχει τσάγιασμα

χε!ακουγα μουσικη πρωσπαθουσα να ακουσω τι μου λες αλλα δεν (ειμαι και γρια γυναικα)

(συνηθως στο φαναρι παω καρφωτη πεζοδρομιο για να μην μπαινω αναποδα αλλα μου ειχαν παρκαρει στη γωνια ΜΟΥ χαχαχαχαχαχ)

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Φίλε που μας είδες την κυριακή 06/06/10 και μας τραβηξες βιντεο σε μια στοφή στον δρόμο Ναυπακτος - Γαλαξίδι, εμενα με ενα daytona 675 και τον φίλο μου με ενα ducati ss κοκκινο, ελπιζω να το έχεις το βίντεο γιατι το θέλω!!!

φιλούρες!

Σε θωρρώ με το κόκκινο CBR σου κάθε μέρα και το πρωί και το απόγευμα στο δρόμο Καλύβες-Χανιά. Μάλλον δουλεύουμε κοντά στα ίδια μέρη και τις ίδιες ώρες.
    Ζηλεύω γιατί τη διαδρομή τόσα χρόνια με το μοτοσακό την έκανα και εγώ αλλά τώρα μπλιο αναγκαστικά με το τετράτροχο.
    Καλά να είσαι

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF