Έχει μερικά και στις αγγελίες του φόρουμ και στο motoselect που είναι τα μεταχειρισμένα του δικτύου Σφακιανάκη στη Θηβών.
Έχει μερικά και στις αγγελίες του φόρουμ και στο motoselect που είναι τα μεταχειρισμένα του δικτύου Σφακιανάκη στη Θηβών.
http://motoselect.car.gr/bikes/?so=ma&or=a&pg=2Αρχικά δημιουργήθηκε από Gauss
motoselect? Πάω να ρίξω μια ματιά!
Παιδιά, ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Τελικά κατέληξα σε CBF 600 S10, του κουτιού. Αύριο έρχεται το μωρό μου :rotflmao: (Κρήτη είμαι, και δεν είχε ετοιμοπαράδοτο)!
Πάω να δω πότε είναι το επόμενο βολταράκι εδώ Κρήτη!
καλοτάξιδο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gauss
Τελικά κατέληξα σε CBF 600 S10, του κουτιού. Αύριο έρχεται το μωρό μου :rotflmao: (Κρήτη είμαι, και δεν είχε ετοιμοπαράδοτο)!
Πάω να δω πότε είναι το επόμενο βολταράκι εδώ Κρήτη!
θα έδωσες κανένα 8αρι ε?(ευρώ)
Ευχαριστώ φίλε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από tzrypvs
καλοτάξιδο!
θα έδωσες κανένα 8αρι ε?(ευρώ)
Ναι, 8430, ακατέβατα.
Αλλά μου δίνει κράνος, βαση-μπαγαζιέρα, μπουφαν. Κάτι είναι κι αυτά!:smilea:
8500 euro για 600αρι?...Πολλα λεφτα...
προσέχουμε για να έχουμε!...
καλοταξιδο και παντα ορθιος..Αρχικά δημιουργήθηκε από Gauss
Πάω να δω πότε είναι το επόμενο βολταράκι εδώ Κρήτη!![]()
![]()
![]()
παρα λιγο να παρω και γω ενα τετοιο το 2005.
GSF 650 N
γιαννη εθεαθεις να σαλιαριζεις με το 929 με το 954 και το 600 φου.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Έχει μερικά και στις αγγελίες του φόρουμ και στο motoselect που είναι τα μεταχειρισμένα του δικτύου Σφακιανάκη στη Θηβών.![]()
GSF 650 N
Απ'οτι φαινεται θα μας πουλησει και θα παει στην Honda!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Εεεε... τι να κάνω.... :a13: Μου άρεσε το μηχανάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
![]()
Αλλά και πάλι, μια μεγάλη παρέα θα είμαστε, με την ίδια τρέλα όλοι!![]()
![]()
![]()
δεν ελεγε εσενα!
ειναι κι αλλοι κρυφοχοντακηδες εδω
Σε εσενα παντως καλοταξιδο!κι ας μην μας ακουσες:rotflmao:
Εγώ βολεύτηκα το Ζ και ας είναι γυμνό, για κάτι σκυφτό δεν ξέρω αν αντέχει ο χέρης γιατί και με το όρθιο πονάει μερικές φορές... Οπότε για την ώρα προδίδω την μαμά Suzuki με την Kawasaki και μάλλον για φθινόπωρο το ξανακοιτάω... Εκτός αν καβαλήσω και δω ότι δεν ενοχλούμαι, που μάλλον χλωμό.
σαν τον σβαντζ και αυτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από pektis
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GSF 650 N
Τι ζητάω ο άμοιρος από την Suzuki, ένα στρητάκι στα 200 κιλά με καλή προστασία από τον αέρα, άνετη σέλα και δυνατότητα τριβάλιτσου και 100 αλογάκια... Όπως και ο Σβαντς, η αίτηση μου απορρίπτεται συνεχώς γιατί το μάρκετινγκ επιβάλλει άλλα χαζά μοντέλα, άρα η φυγή σε άλλη εταιρία ίσως να είναι αναπόφευκτη...
Ένα gsxr600 ή 750 με πιο μεγάλο fairing και σέλα σαν του gsr ή τη δική μας ή του gladius και τιμόνι... Ζούπερ!Α ναι, το είχε κάνει η Ηonda πριν 15 χρόνια. Για δες...