Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Διαφημιστικές Πινακίδες

Διαφημιστικές Πινακίδες

Με την τσίμπλα στο μάτι,αναρωτιόμουν το πρωί τι έχει αλλάξει στη Συγγρού...
    Είχα δει οτι είχαν κρύψει τις τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες,αλλά μόλις σήμερα πρόσεξα οτι ξερίζωσαν εντελώς και τα στηρίγματα τους!!!
    Επαθά σοκ πρωινιάτικο με τη διαφορά,που για να είμαι ειλικρινής δεν τη φανταζόμουν τόσο μεγάλη.
    Μπράβο!!
    Έχει συμβεί και αλλού?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Διαφημιστικές Πινακίδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Επαθά σοκ πρωινιάτικο με τη διαφορά,που για να είμαι ειλικρινής δεν τη φανταζόμουν τόσο μεγάλη.

...και καπου εδω μπαινει και γραφει ο oldman!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    ...και καπου εδω μπαινει και γραφει ο oldman!

τι μλκ εισαι

:rotflmao: :rotflmao:

+100000000 για τις ταμπελες πολυ ωραιο θεαμα
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΡΕ ΠΟΟΣΤΗ ΘΩΜΑ.......
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΡΕ ΠΟΟΣΤΗ ΘΩΜΑ.......

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Στη λεωφόρο Μεσογείων συνεχίζεται η αποξήλωση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από συνεργεία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
    Όπως ανακοινώθηκε, αύριο στις 10.00 θα ξεκινήσει ο καθαρισμός του οδικού άξονα της λεωφόρου ...
    Μεσογείων, από τους Αμπελοκήπους έως το Σταυρό Αγίας Παρασκευής.
    Το σημείο εκκίνησης των αποξηλώσεων είναι στο ύψος του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στην άνοδο της Μεσογείων έναντι του Πενταγώνου.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, μετά τη λεωφόρο Κηφισίας και τη λεωφόρο Συγγρού, η λεωφόρος Μεσογείων αποτελεί την τρίτη φάση του καθαρισμού των κεντρικών οδικών αξόνων της πρωτεύουσας από τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες.

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΜΕ..ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ...ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ-ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ;;;
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;;
    ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ;;;

http://prezatv.blogspot.com/2010/06/outdoors.html

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	πινακιδα.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	31,0 KB 
ID:	201492

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    sapadak μπορείς να μας πεις με απόλυτη βεβαιότητα τι ακριβώς γίνεται με τις πινακίδες;
    γιατί εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω
    δεν ξέρω αν κάνουν διώξεις ή όχι
    δεν ξέρω αν το κόστος απομάκρυνσης βαρένει το κράτος ή τις ίδιες τις εταιρείες
    και γενικά δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες

αυτό που βλέπω είναι ότι κάτι, αυτονόητο - αν θες - σε μια σοβαρή χώρα - που όμως τόσο καιρό γινόταν το μη αυτονόητο - επιτέλους γίνεται, πάλι όμως βρίσκουμε κάτι να γκρινιάξουμε

μου φαίνεται πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε τι θέλουμε σε αυτήν τη χώρα

χρόνια οι πινακίδες ήταν εκεί γκρινιάζαμε
    τώρα που απομακρύνονται πάλι γκρινιάζουμε
    ....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    sapadak μπορείς να μας πεις με απόλυτη βεβαιότητα τι ακριβώς γίνεται με τις πινακίδες;
    Οχι δε ξερω κατι παραπανω γιαυτο εβαλα και τη πηγη

[...]αυτό που βλέπω είναι ότι κάτι, αυτονόητο - αν θες - σε μια σοβαρή χώρα - που όμως τόσο καιρό γινόταν το μη αυτονόητο - επιτέλους γίνεται, πάλι όμως βρίσκουμε κάτι να γκρινιάξουμε[...]....
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

χρόνια οι πινακίδες ήταν εκεί γκρινιάζαμε
    τώρα που απομακρύνονται πάλι γκρινιάζουμε
    Αν κατάλαβα καλά ο sapadak δεν γκρινιάζει γιατι ξηλωνονται οι πινακίδες, αλλά γιατί ξηλώνονται ΜΟΝΟ οι πινακίδες και ΔΕΝ διώκονται ποινικα αυτοι που τις τοποθέτησαν. Δηλαδή γκρινιάζει γιατί για άλλη μια φορά ο νόμος εφαρμόζεται εν μέρει και όχι εξολοκλήρου.

Ο προβληματισμός σου φίλε sapadak (εάν είναι αυτός που είπα παραπάνω) με βρίσκει σύμφωνο και έχω αναρώτηθει και εγώ για το ίδιο θέμα. Η μόνη απάντηση που μπορώ να βρω είναι επειδή τόσα χρόνια αυτές οι πινακίδες βρίσκονταν εκεί με την ανοχή (και ίσως με την υπογραφή -δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό) των δήμων. Επομένως εαν αρχίσουν να σκαλίζουν το θέμα θα πάρει πολλούς νυν και πρωην άρχοντες η μπάλα. Και όπως είναι γνωστό, κόρακος κοράκου μάτι ΔΕΝ βγάζει.

Btw σήμερα κάπου διάβασα στο ιντερνετ ότι ξήλωναν πινακίδες και στο Μεσολόγγι. Κάποιος κάτοικος της περιοχής ίσως το επιβεβαιώσει.
    I would rather make history than read about it.

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Ένα μεγάλο μπράβο που χαρακτηρίστηκαν παράνομες οι πινακίδες.

Τώρα μπορώ επιτέλους να κυκλοφορίσω ασφαλείς.
    +1000 και emoticons που προσκυνάνε, γιατί οι διαφημιστικές πινακίδες ήταν το πρόβλημα μας.

Τώρα μπορώ να οδηγάω γαμιόντας παντού και είμαι σούπερ ασφαλής γιατί δεν υπάρχει διαφημιστική πινακίδα.

Είδατε που κλαίγεστε ότι δεν κάνει το κράτος τίποτα? Ορίστε πόσο bikerfriendly χώρα ήμαστε. Ποινικοποιήσαμε τις διαφημίσεις. Γιατί οι πινακίδες ήταν πρόβλημα, να μην ξεχνιόμαστε. Αυτά είναι αυτονόητα.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ένα μεγάλο μπράβο που χαρακτηρίστηκαν παράνομες οι πινακίδες.

Τώρα μπορώ επιτέλους να κυκλοφορίσω ασφαλείς.
    +1000 και emoticons που προσκυνάνε, γιατί οι διαφημιστικές πινακίδες ήταν το πρόβλημα μας.

Τώρα μπορώ να οδηγάω γαμιόντας παντού και είμαι σούπερ ασφαλής γιατί δεν υπάρχει διαφημιστική πινακίδα.

Είδατε που κλαίγεστε ότι δεν κάνει το κράτος τίποτα? Ορίστε πόσο bikerfriendly χώρα ήμαστε. Ποινικοποιήσαμε τις διαφημίσεις. Γιατί οι πινακίδες ήταν πρόβλημα, να μην ξεχνιόμαστε. Αυτά είναι αυτονόητα.

Κι εγώ αυτό λίγο πολύ σκεφτόμουν,μέχρι που είδα σήμερα τη Συγγρού.Τεράστια διαφορά κι ας μην το πιστεύεις.
    Ασε που οι γονείς παιδιών που έχουν σκοτωθεί γιατί το όχημα τους προσέκρουσε σε τέτοιες πινακίδες,δεν θα συμφωνήσουν καθόλου μαζί σου...
    Εχεις όμως δίκιο,είναι τόσα πολλά και τόσο πιο σημαντικά αυτά που μας απασχολούν που εγώ λεω να κάτσω σπίτι μου και να μην κάνω τίποτα.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    καλο και σωστο ειναι

με τα μισοφορια τι θα κανουμε

ασχετα με την πλακα να ηταν τπ μονο, λεοφορεια ταξι κλπ

και αν παμε πιο περα και ταμπελες καταστηματων
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Και τα δεντράκια? Δεν μας φταίνε τα δεντράκια?
    Και το πεζοδρόμιο? Μήπως να το φέρουμε στο ίδιο ύψος με την άσφαλτο?
    Και οι στάσεις λεωφορείου? Και οι λάμπες που φωτίζουν?

Αλλά δεν χρειάζεται. Κρίθηκαν παράνομες οι διαφημιστικές πινακίδες και είναι σαν να έχουμε περικυκλώσει τους δρόμους με αμμοπαγίδες.

Επίσης δεν τους γράφω καθόλου στα @@ τους γονείς που κατηγορούν τις διαφημιστικές πινακίδες.
    Πάντως σίγουρα δεν κατηγορούμε την παιδεία του μοτοσυκλετιστή.

Γενικά αυτές οι κωλοπινακίδες πρέπει να σταματήσουν να σκοτώνουν τους μηχανόβιους.
    Δεν βλέπεις κάτι δρόμους εκεί προς Σούνιο ή προς Επίδαυρο πλευρά? Έχεις ακούσει ποτέ να σκοτώνονται μηχανόβιοι εκεί? Όχι βέβαια. Αφού δεν έχει διαφημιστικές πινακίδες.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Και τα δεντράκια? Δεν μας φταίνε τα δεντράκια?
    Και το πεζοδρόμιο? Μήπως να το φέρουμε στο ίδιο ύψος με την άσφαλτο?
    Και οι στάσεις λεωφορείου? Και οι λάμπες που φωτίζουν?

Αλλά δεν χρειάζεται. Κρίθηκαν παράνομες οι διαφημιστικές πινακίδες και είναι σαν να έχουμε περικυκλώσει τους δρόμους με αμμοπαγίδες.

Επίσης δεν τους γράφω καθόλου στα @@ τους γονείς που κατηγορούν τις διαφημιστικές πινακίδες.
    Πάντως σίγουρα δεν κατηγορούμε την παιδεία του μοτοσυκλετιστή.

Γενικά αυτές οι κωλοπινακίδες πρέπει να σταματήσουν να σκοτώνουν τους μηχανόβιους.
    Δεν βλέπεις κάτι δρόμους εκεί προς Σούνιο ή προς Επίδαυρο πλευρά? Έχεις ακούσει ποτέ να σκοτώνονται μηχανόβιοι εκεί? Όχι βέβαια. Αφού δεν έχει διαφημιστικές πινακίδες.

Έχεις καμιά πινακίδα στην ταράτσα σου και την ξηλώνουν κι έχεις στενοχωρηθεί?

Εμένα πάντως δεν θα μου λείψουν!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2010, 13:26
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2010, 08:13
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2006, 21:33
  4. Πινακίδες...
    από koula01 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11