αμα ημουνα καλοηθης μπορει να ημουνα ογκοςΑρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Είσαι κακοήθης ...![]()
![]()
![]()
![]()
αμα ημουνα καλοηθης μπορει να ημουνα ογκοςΑρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Είσαι κακοήθης ...![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ευτυχως οι δικες μου αλλενοβιδες πανω στο πηρουνι ειναι κοκκινες!!!
ουφ.....![]()
η κλεμμενο που αρνηθηκα με την πρωτη γιατι ειναι πουστια..
Αυτο για πες μας τωρα ποιος ακριβως το προτεινε?
file den tha soy pw alla ean thymase kata kairous vgainoun kai stis eidhseis tetoia fainomena apo ekei pou den to perimeneis
delart@
mhn pas me adeia na poiaseis gemata
delart@
Εχεις δικιο δε ξερεις ποιος μπορει να διαβαζειmhn pas me adeia na poiaseis gemata![]()
μεσα επεσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κυκλοφορουν ρουφιανοι και στο ιντερνετ!!!!
delart@
Εχει γεμισει ο τοπος απο αυτους....μεσα επεσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κυκλοφορουν ρουφιανοι και στο ιντερνετ!!!!![]()
delart@
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σου ξαναλεω..οτικαι να εκαναν στις γαμωαναρτησεις σου δε παιζει να γινοταν κατι απο αυτα που λες αν δεν επεμενες να το οδηγεις και να τα χωνεις ενω ενιωθες οτι κατι δε παει καλα.
σα να μπω εγω εδω και να πω ..παιδια παταγα τα φρενα με 100 χιλ και δε πιανανε καθολου αλλα εγω δε ειχα σιγουρευτει και το πηγα μια 250 χιλ να δω αν και εκει δε πιανουν ..
και σκοτωθηκα το μηχανακι ειναι ολικη και ψαχνω να δω ...
παιζει κανα αλλος μαλακας σα και εμένα η παω φουλ για νομπελ?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xsekola man exeis provlima
delart@
λοιπον και για τους δυσπηστους ας διαβασουν στο my bike.gr το θεμα απο τον alx που αφορα την ρυθμιση αναρτησεων να ενα ενδοιαφερον κομματι που νομιζω οτι με δικαιωνει σε ορισμενους (Η ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ
Η αποσβεση επαναφορας δεν εχει κατι στανταρ οπως ειναι το SAG.Η αποσβεση (οπως και η αποσβεση συμπιεσης) ειναι κατι το τελειως προσωπικο.Αυτο το εχω καταλαβει προσωπικα,οταν και ρυθμισα την αποσβεση οπως μου ελεγε καποιο μανουαλ αναρτησεων που ειχα βρει παλιοτερα.
Ομως η αισθηση που ειχα στον δρομο,δεν ηταν αυτη που ειχα συνηθισει και μου κακοφαινοταν.Ειχα αναπηδησεις του τροχου σε μικροανωμαλιες του οδοστρωματος οι οποιες σε μεγαλυτερες ταχυτητες και μεσα στην στροφη ισως ηταν καταστροφικες.)ειπες κατι DYKASII?
![]()
delart@
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΝΑ ΣΕ??ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ..ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΕΡΙΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από delosmp
Η αποσβεση επαναφορας δεν εχει κατι στανταρ οπως ειναι το SAG.Η αποσβεση (οπως και η αποσβεση συμπιεσης) ειναι κατι το τελειως προσωπικο.Αυτο το εχω καταλαβει προσωπικα,οταν και ρυθμισα την αποσβεση οπως μου ελεγε καποιο μανουαλ αναρτησεων που ειχα βρει παλιοτερα.
Ομως η αισθηση που ειχα στον δρομο,δεν ηταν αυτη που ειχα συνηθισει και μου DYKASII?![]()
![]()
:rotflmao:
η αποσβεση οπως λες ειναι κατι προσωπικο...δε θελω να ανακατευτω στα προσωπικα σου αλλα μπας το μανουαλ που χες βρει παλιοτερα ηταν για κανα τσοπερ?
ρε delosmp είσαι απίστευτος !!!!!!!!! δεν με ενδιαφέρει τι πίνεις και εάν πίνεις και εάν μας περνάς για τόσο @αλάκες που πραγματικά μας δουλεύεις και υποτιμάς τη νοημοσύνη μας![]()
Πραγματικά την όποια καλή πρόθεση που είχα την έχεις εξαντλήσει μέχρι τελευταίας σταγόνας :hypnotize Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !! RESPECT
Κάθησες και έφαγες όλη μέρα για να μας ρίξεις ένα άρθρο για να πεις τι ?![]()
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ:
ΕΔΩ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ=ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΟΧΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ (ΟΡΘΙΟΣ) ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΒΕΣΟΣΥΜΠΙΕΣΟΠΡΟΦΟΤΙΣΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΒΕΤΛΑΝΑ
![]()
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΡΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ZEPPELIN ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΩΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ?
Κάτσε στα μαύρα μεσάνυχτα και άσε μας να προσγειωθούμε, να δούμε και τις οικογένειές μας
![]()
Λυπήσου μας και κατέβασέ μας
Σε ευχαριστώ
ένας ανεμοπτεριστής
*καλημέρα τώρα που γράφω είμαι πάνω από τον Κηφισό και γίνεται τσις ποτάνας.....γαμωμετρό με τις απεργίες σου