Αυτο το αρθρο ειναι σαν τις εγκυρες πολιτικες ειδησεις του star.:rotflmao:
Αυτο το αρθρο ειναι σαν τις εγκυρες πολιτικες ειδησεις του star.:rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Κι εγώ, επειδή οι αναμνήσεις μου από τα παιδικά μου χρόνια έχουν να κάνουν με την γιαγιά μου και τα παραμύθια της, αν σήμερα γινόταν δημοψήφισμα για την πιο ''καυτή'' γυναίκα της τελευταίας εκατονταετίας... την γιαγιά μου θα ψήφιζα. Με τις άλλες δεν θα ασχολούμουν καν.![]()
κι εγω, θα ψηφιζα τη θεια μου τη μπιρμπιλω που εκαιγε καρδιες πανω στο γαιδαρο οταν περνουσε απο την πλατεια που επαιζαν κλιτσικα νταξ?![]()
το τοπ10 εδω ειναι αντικειμενικοτατο :o
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Καλα ρε σεις τη μ@λ@κια top10 ειναι αυτο?????![]()
Δεν εχει v-strom!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Καλα ρε σεις τη μ@λ@κια top10 ειναι αυτο?????![]()
Δεν εχει v-strom!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτο ειναι το μονο σωστο.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ωραία και αντικειμενικά top ten !!!![]()
αυτή η bmw που έχει 5 μοντέλα μέσα , τους βγάζω το καπέλο τους Γερμανούς , κατάφεραν να πείσουν όλο το κόσμο ( με χρηματοδοτήσεις βέβαια) πως τα προιόντα τους είναι τα καλύτερα και το κατάφεραν .
Τελικά να και που με κλανιές τα αυγά βάφονται...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αντβέντσιουρ μαι ας...![]()
το λεει και ενα σχολιο κατω ρε...
Τα On-Off Που θα πατησουν χωμα ειναι ΤΟΣΑ οσα και τα SS που θα "δουν" πιστα...
I rest my case...![]()
Παιδια δειξτε λιγη κατανοηση στους αγγλους.
Αυτοι θεωρουν adventure το να γυρισουν την ευρωπη με μηχανη ορθιας θεσης και μεγαλυτερης διαδρομης αναρτησης απο SS, δεν ειναι σα και μας που αγοραζουμε καθαροαιμα και οργωνουμε την αφρικη.![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Με αγωνία θα περιμένουμε και το Top 10 των ss. Και να δείτε που θα έχουν μέσα Bandit, Fazer και Z.
Το καλύτερο όμως θα είναι που και σε αυτή την κατηγορία, πάλι μέσα στην τριάδα θα είναι το Άφρικα.:rotflmao:
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αυτα ειναι...να μια εγκυρη και στοιχειοθετημενη ερευνα...να πω τον κολλητο λοιπον να βαλει αλλα 3 χιλαιρικα επανω το εργαλειο οταν το πουλησει αφου ειναι πρωτο στην λιστα!! υπαρχουν και ντοκουμεντα κυριοι!!! ερευνες, δημοσιευσεις...
Quod me nutrit... me destruit.....