Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
.......και αμα θες πιστα, βγαζεις τις βαλιτσες και μπαινεις οπως εισαι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
.......και αμα θες πιστα, βγαζεις τις βαλιτσες και μπαινεις οπως εισαι...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
re mastora milame να μπεις και να κανεις το κεφι σου...οχι να πας να σπασεις τα χρονομετρα...
με αυτα που ζηταει ο ανθρωπος δε μπορεις να τα χεις ολα...
αχά καλό και ευτυχώς που το ανέφερες και το θυμήθηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά αρκετό βάρος και πολύ χαμηλό, θα βρίσκει όσο εύκολα έβρισκε και το bandit, για αυτό το ξέχασα και είπα CBR600F ή 9ΧΧ![]()
Γιάννη, το 600F σε ζμπίστα βρίσκει κάτω πολύ εύκολα και ορισμένες φορές επικίνδυνα. Τόσο τα μαρσπιέ όσο και η εξάτμιση. Θα χρειαστείς οπωσδήποτε σφίξιμο αναρτήσεων και επειδή μιλάμε για μεταχειρισμένο, μάλλον θα πας για σερβις αναρτήσεων ή αλλαγή ώστε να τις φέρεις στα κιλά σου και να μην έχεις παρατράγουδα στη πίστα
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αχά καλό και ευτυχώς που το ανέφερες και το θυμήθηκα
Γιάννη, το 600F σε ζμπίστα βρίσκει κάτω πολύ εύκολα και ορισμένες φορές επικίνδυνα. Τόσο τα μαρσπιέ όσο και η εξάτμιση. Θα χρειαστείς οπωσδήποτε σφίξιμο αναρτήσεων και επειδή μιλάμε για μεταχειρισμένο, μάλλον θα πας για σερβις αναρτήσεων ή αλλαγή ώστε να τις φέρεις στα κιλά σου και να μην έχεις παρατράγουδα στη πίστα
Όλα βρίσκουν κάτω εύκολα.... Εγώ στο 954 έχω βγάλει μπίλιες και πάλι βρίσκει........ (στα Σέρρας συνέχεια, εδώ Μέγαρα έχει τύχει κανα 2 φορές.....)
232 κιλά μετρημένο από το 0-300 τον Αύγουστο του 2003... 5 κιλά πιο βαρύ από το παλιό μου bandit λοιπόν μιά που συζητούσες τα 2 παραπάνω που έχει το F σε σχέση με το RRΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Pardon?και εξίσου χαμηλά μαρσπιέ με το bandit. Είναι εξαιρετικό όμως αν πω ότι κάνω και πάλι φέτος τον συμβιβασμό Β και παίρνω αποκλειστικά "καθημερινό" και το πιο "fun" του χρόνου... (κουφάλες εκεί που λέω κατέληξα να ο διάολος πάλι)...
Το επιχείρημα υπέρ του F είναι ότι είναι ελαφρύ σαν σημερινό 600άρι SS, δεν υστερεί -πολύ- σε δυνατότητες (στο οδηγικό μου επίπεδο δεν υστερεί καθόλου για να μην λέμε και χαζά) και θεωρείται καλό αξιόπιστο 2 σε 1. Η (ψευδ)αίσθηση του SS με bonus πρακτικότητα... Για αυτό μπήκε πρώτο στη λίστα και μετά κοιτώντας το οικονομικά προέκυψαν τα 9ΧΧ σαν απορία, που μου λύθηκε...
και ψάχνοντας για το fazer που το θυμόμουν ότι το έχω σε περιοδικό βρήκα και τον Ιούνιο του 2003 με CBR954 συγκριτικό Σέρρες με όλα τα μεγάλα της χρονιάς του![]()
Ε οχι κι όλα. Ξερεις υπάρχουν και μοτόρια που αν δεν πέσεις δεν βρίσκουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όλα βρίσκουν κάτω εύκολα....![]()
Ποιός είπε VFR? Στις Σέρρες ηταν μια φορά ενα καλό παιδί και γρήγορος με VFR800, του εσβησε στην Κ1...
Το μηχανάκι θεώρησε οτι είχε πέσει.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
[...]Το μηχανάκι θεώρησε οτι είχε πέσει.![]()
Το έκαναν και κατι bmw αυτό![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Aυτοί οι μοντς.....
procrastinators......
![]()
έχουμε και άλλες δουλειές κύριος! (όπως το να διαχωρίζουμε θερμά και ψυχρά σώματαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Aυτοί οι μοντς.....
procrastinators......
![]()
τουλάχιστον το πήγα στη σωστή ενότητα
)
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=105841
ρε παιδες αυτο που λετε οτι βρισκουν κατω τα μαρσπιε (ή η εξατμιση)![]()
μια φορα που μπηκα περσι σερρΑς βρηκε το δεξι δυο φορες στο μπαντιτ 400 που οδηγουσα κ επαθα ενα μινι τανκ σλαπ που μπορει κ να το προκαλεσα εγω απ το χαισυμω..κουνιοτανε ολο το μηχανακι για ενα σεκ περιπου αλλα εγω φοβηθηκα, ητ0 κ πρωτη επαφη..
![]()
δλδ αμα ανεβω τωρα σερρΑς παιζει να μου κανει τα ιδια το εφ?![]()
1. Τα μαρσπιέ βρίσκουν κάτω... αν βρει η εξάτμιση, ή έχεις πέσει ή δεν έχεις μηχανή για πίστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ρε παιδες αυτο που λετε οτι βρισκουν κατω τα μαρσπιε (ή η εξατμιση)![]()
μια φορα που μπηκα περσι σερρΑς βρηκε το δεξι δυο φορες στο μπαντιτ 400 που οδηγουσα κ επαθα ενα μινι τανκ σλαπ που μπορει κ να το προκαλεσα εγω απ το χαισυμω..κουνιοτανε ολο το μηχανακι για ενα σεκ περιπου αλλα εγω φοβηθηκα, ητ0 κ πρωτη επαφη..
![]()
δλδ αμα ανεβω τωρα σερρΑς παιζει να μου κανει τα ιδια το εφ?![]()
2. Καμία σχέση το τανκ σλαπ με το αν βρει κάτω η μηχανή. Αυτό δημιουργείται αλλιώς, ψαξτο λιγο.
3. Τις πρώτες φορές που μπαίνουμε με καινουργια (για εμας) μηχανή πιστα, την ψάχνουμε λιγο και δεν πάμε στο στοπ.
για την εξατμιση εγραψα επειδη το ειπε ο γιαννης πριν κ τρομαξα.ναι δν εχει σχεση το τανκ σλαπ απλα θελω να πω οτι επειδη βρηκε κατω για καποιο λογο μου κουνουσε δεξια αριστερα το τιμονι κ γρηγορα
μπορει κ να το προκαλεσα εγω απο αντιδραση ισως στην προσπαθεια να το σηκωσω κ να μην πεσω.. δν ξερω. στο 3 εχεις δικιο αλλα δν το σκεφτηκα τοτε. τωρα πιστευω θα πηγαινω πιο χαλαρα αν ανεβω.
μου συνέβει τη πρώτη φορά που ανέβηκα Σέρρες με το F... K1, εξάτμιση κάτω, τη γλίτωσα γιατί βρήκε "γλυκά" και όχι απότομα ώστε να κάνει μοχλό και να σηκώσει τη μηχανή (έχει πέσει κόσμος έτσι)...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
για την εξατμιση εγραψα επειδη το ειπε ο γιαννης πριν κ τρομαξα.ναι δν εχει σχεση το τανκ σλαπ απλα θελω να πω οτι επειδη βρηκε κατω για καποιο λογο μου κουνουσε δεξια αριστερα το τιμονι κ γρηγορα
μπορει κ να το προκαλεσα εγω απο αντιδραση ισως στην προσπαθεια να το σηκωσω κ να μην πεσω.. δν ξερω. στο 3 εχεις δικιο αλλα δν το σκεφτηκα τοτε. τωρα πιστευω θα πηγαινω πιο χαλαρα αν ανεβω.
μετά συνέβη άλλη μια φορά στα Μέγαρα
μετά είπα θέλω μηχανή για πίστα
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μου συνέβει τη πρώτη φορά που ανέβηκα Σέρρες με το F... K1, εξάτμιση κάτω, τη γλίτωσα γιατί βρήκε "γλυκά" και όχι απότομα ώστε να κάνει μοχλό και να σηκώσει τη μηχανή (έχει πέσει κόσμος έτσι)...
μετά συνέβη άλλη μια φορά στα Μέγαρα
καλα δε δινω ετσι κ αλλιως καμια τρελη κλιση οποτε δε νομιζω να βρει αλλα δν το περιμενα να βρισκει στο εφ μονο για μονστερ ειχα ακουσει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
.....
ΟΚ αυτό..... θα ήθελα να μας πεις τι σε έκανε να πεις "Θέλω BMW"....![]()