Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: Από on-off σε ss...

Νέο μέλος

Από on-off σε ss...

Γεια σας...

Είμαι κάτοχος ενός v-strom εδώ και ένα χρόνο περίπου. Αποφάσισα να το αλλάξω σιγά σιγά και να πάω σε κάποιο ss.
    Λόγο όρθιας θέσης οδήγησης, στο στρώμα, μεταφέρεται όλο το βάρος και οι κραδασμοί στη μέση μου η οποία πλέον έχει πρόβλημα. Νομίζω ότι σε ένα ss το πρόβλημα αυτό θα λυθεί ως ένα βαθμό γιατί πλέον το σώμα δεν στηρίζεται μόνο από τη μέση αλλά και (ίσως και κυρίως) από τα χέρια.
    Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ας πει μια γνώμη. Ο ορθοπεδικός συμφώνησε μαζί μου αλλά δεν φαινόταν να το έχει το θέμα μηχανή.

Άλλοθι έψαχνα λοιπόν για να κάνω την αλλαγή...

Λοιπόν, θεωρητικά - λογικά η χρήση που θέλω είναι αυτή που καλύπτει το v-strom. Από τη μία μετακινήσεις καθημερινά....από την άλλη ταξιδάκια, βάλε και λίγο χωματάκι που κ που...
    Άρα το μόνο που δε χρειάζομαι είναι ένα ss....Έλα όμως που από και πέρσι τέτοια εποχή ήμουν ανάμεσα στο στρώμα και σε ss....Επικράτησε η λογική αλλά μου έχει μείνει απωθημένο...οπότε πλέον λέω να πάρω ένα μηχανάκι που το γουστάρω κ ας το μετανιώσω...

Το θέμα είναι όμως ποιο ss?

1.Τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι γύρω στα 5000-5500.

2.Σκέφτομαι για 600 επειδή θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι σε αυτή την κατηγορία, οπότε το 1000 ίσως είναι too much...καλά τα λέω ή δεν έχουν ακραίες διαφορές. Γενικώς εμπειρία έχω αλλά όχι σε αυτή την κατηγορία...

3. Από τα διάφορα μοντέλα ποιο είναι το καταλληλότερο....Να σημειωθεί (όσο άκυρο κ αν ακούγεται) ότι το μηχανάκι θα χρησιμοποιείται κ μέσα στην πόλη...Ξέρω ότι δεν είναι για αυτή τη χρήση αλλά λόγο μέσης δεν μπορώ να οδηγήσω πλέον τίποτα στο οποίο να μη στηρίζομαι στα χέρια. Αν λοιπόν κάποιο είναι λίγο πιο φιλικό και ανθεκτικό μέσα στην πόλη..μου το λέτε.

4. Είμαι βασικά ανάμεσα σε zx6r (2005), CBR και GSXR... Βασικό κριτήριο για την αγορά μου είναι κ η παλαιότητα...δεν θέλω να πάρω κάτι παλιότερο από 2005, και αν πρόκειται για το gsxr το Κ5 ή Κ6 είναι αυτό στο οποίο η ουρά πλέον δεν είναι μονοκόμματη? (http://px6.streetfire.net/0001/77/38/1687783_600.jpg)
    Εσείς ποιο από όλα προτείνετε και για ποιους λόγους?

Υ.Γ. Γυμνό κ sport-touring δεν σκέφτομαι...για τον απλούστατο λόγο ότι αν αν αγόραζα κάτι τέτοιο...κ πάλι ένα ss θα βασάνιζε το μυαλό μου.

Ευχαριστώ

Παναγιώτης

Mα τι λες ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    μη παρεις σσ.
    + 1 . Θα έχεις πιο μεγάλο πρόβλημα με τη μέση .

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φιλικα αν δεν κανεις σωστες ερωτησεις δεν θα παρεις σωστες απαντησεις
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    μη παρεις σσ.

φιλε αμα εχεις προβλημα με το στρωμα με το ss θα μινεις αναπηρος , τουλαχιστον παρε κανενα fazer η καποιο αλλο street με φαιρινγκ
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Νέο μέλος
    Sorry....αλλά ακούγεται τόσο παράλογο να σε χτυπάει στη μέση ένα μηχανάκι στο οποίο τα χέρια (σε ο,τι αφορά την στήριξη του σώματος) δεν παίζουν κανένα ρόλο?
    Στο στρώμα όπως είπα κ όπως ξέρετε είσαι εντελώς όρθιος οπότε όλες οι δυνάμεις ασκούνται στη μέση και πιέζονται οι σπόνδυλοι. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με ένα σκυφτό μηχανάκι! Τώρα αν κάποιος μπορεί να αιτιολογήσει λίγο καλύτερα το "μην πάρεις ss.." φυσικά και θα τον ακούσω..

Btw....δεν με ενοχλούσε πότε η μέση μου όταν είχα hornet...με ενόχλησε από την πρώτη εβδομάδα με το στρώμα. Το ίδιο έγινε κ με φίλο ο οποίος από στρώμα πήγε σε tuono και τον ενοχλεί η μέση πολύ λιγότερο. Τι να πω...ίσως να είναι κ συμπτωματικό κ να λέω χαζομάρες...αλλά σίγουρα στο σκυφτό μοιράζονται την επιβάρυνση κ τα χέρια κ όχι μόνο η μέση.

Anyway....thanx τα πρώτα σχόλια. Περιμένω κ άλλα...

Φυσικά όλοι οι από πάνω έχουν δίκιο αλλά:

Πάρε ss!!!

Φυσικά δεν θα κάνεις τι δουλειά σου, φυσικά το πρόβλημα στη μέση θα είναι πιο έντονο (κάνε φυσικοθεραπείες αν μπορείς), φυσικα θα σιχτιρίσεις την ώρα και τη στιγμή που το πήρες, φυσικά θα πληρώνεις 2 φορές πάνω βενζίνες κλπ, ΑΛΛΑ:

1. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

2. Θα αναρωτιέσαι μια ζωή πως θα ήταν αν το έπαιρνες

3. Αν δε το πάρεις στα 30, πότε θα το πάρεις στα 50?

4. Αφού κάνουμε που κάνουμε λάθη, τουλάχιστον να τα κάνουμε συνειδητά.

5. Μερικά πράγματα δεν πάνε στη λογική του 1+1 κάνουν 2. Αν ίσχυε αυτό ακόμα θα ήμασταν επάνω στα δέντρα. Η υγιής αμφισβήτηση και η έρευνα είναι ο κινητήριος τροχός της προόδου μας.

ΆΡΑ: πάρε ότι σου γουστάρει πιο πολύ!!!

Καλές βόλτες
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    παρε SS ... ετσι θα οδηγας λιγοτερη ωρα, για μικροτερες αποστασεις και το προβλημα σου θα εμφανισει βελτιωση

Στα ss όμως νομιζω ότι το σωστό είναι να σφίγγεις τα πόδια σου στο ντεπόζιτο, οπότε πάλι ζόρια θα τραβάς. Συζήτησε με τον ορθοπεδικό σου, για την αγορά σωστής ζώνης μέσης(ορθοπεδικής). Επίσης άποψη μου, αν μπορείς για τις καθημερινές μετακινήσεις πάρε κάτι πολύ ποιο ελαφρύ,παπι,ΑΧ 1,σκουτερ και θα δεις διαφορά αμέσως.
    Me gusta la moto, me gustas tu....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καρτουλα?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PGM

Btw....δεν με ενοχλούσε πότε η μέση μου όταν είχα hornet...με ενόχλησε από την πρώτη εβδομάδα με το στρώμα.

Μήπως να ξαναπάρεις ένα χόρνετ (ή κάτι παρόμοιο);

Ό,τι και να πάρεις μια καλή ζώνη βοηθάει και γενικά προσπάθησε να σφίγγεις τους κοιλιακούς σου καθώς οδηγείς και να σηκώνεσαι στα πόδια σου όταν βλέπεις τη λακούβα να έρχεται και δεν μπορείς να την αποφύγεις.
    safety doesn't happen by accident

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    είναι γνωστό 120 ορθοπεδικοί συνηστούν SS :rotflmao:

Και εγώ το σκεύτομαι να δώσω το μονοκύλινδρο να πάρω κανένα

2χρονο 500 γιά τήν πόλη να κάνω και οικονομία στήν βενζίνη :rotflmao: :rotflmao:

δεν κοιτας ενα αυτοκινητο καλυτερα?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    είναι γνωστό 120 ορθοπεδικοί συνηστούν SS :rotflmao:

Kαι μάλιστα...όσο πιο πολλά τα άλογα τόσο καλύτερα...Δεν το λέω εγώ...Η επιστήμη το λέει!

Υ.Γ. Ποιο από όλα τα ss όμως?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PGM
    Kαι μάλιστα...όσο πιο πολλά τα άλογα τόσο καλύτερα...Δεν το λέω εγώ...Η επιστήμη το λέει!

Υ.Γ. Ποιο από όλα τα ss όμως?
    αναλογα με το υψος πιστευω οτι θα πρεπε να βολταρεις με μερικα για να δεις μασπιε -κλιπον που ειναι πιο "υποφερτα"

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Clip ons rise σε SS
    από seleukos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2013, 20:45
  2. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2008, 12:51
  3. κράνος σε on-off
    από spy327 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2006, 12:27