Γεια σας...
Είμαι κάτοχος ενός v-strom εδώ και ένα χρόνο περίπου. Αποφάσισα να το αλλάξω σιγά σιγά και να πάω σε κάποιο ss.
Λόγο όρθιας θέσης οδήγησης, στο στρώμα, μεταφέρεται όλο το βάρος και οι κραδασμοί στη μέση μου η οποία πλέον έχει πρόβλημα. Νομίζω ότι σε ένα ss το πρόβλημα αυτό θα λυθεί ως ένα βαθμό γιατί πλέον το σώμα δεν στηρίζεται μόνο από τη μέση αλλά και (ίσως και κυρίως) από τα χέρια.
Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ας πει μια γνώμη. Ο ορθοπεδικός συμφώνησε μαζί μου αλλά δεν φαινόταν να το έχει το θέμα μηχανή.
Άλλοθι έψαχνα λοιπόν για να κάνω την αλλαγή...
Λοιπόν, θεωρητικά - λογικά η χρήση που θέλω είναι αυτή που καλύπτει το v-strom. Από τη μία μετακινήσεις καθημερινά....από την άλλη ταξιδάκια, βάλε και λίγο χωματάκι που κ που...
Άρα το μόνο που δε χρειάζομαι είναι ένα ss....Έλα όμως που από και πέρσι τέτοια εποχή ήμουν ανάμεσα στο στρώμα και σε ss....Επικράτησε η λογική αλλά μου έχει μείνει απωθημένο...οπότε πλέον λέω να πάρω ένα μηχανάκι που το γουστάρω κ ας το μετανιώσω...
Το θέμα είναι όμως ποιο ss?
1.Τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι γύρω στα 5000-5500.
2.Σκέφτομαι για 600 επειδή θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι σε αυτή την κατηγορία, οπότε το 1000 ίσως είναι too much...καλά τα λέω ή δεν έχουν ακραίες διαφορές. Γενικώς εμπειρία έχω αλλά όχι σε αυτή την κατηγορία...
3. Από τα διάφορα μοντέλα ποιο είναι το καταλληλότερο....Να σημειωθεί (όσο άκυρο κ αν ακούγεται) ότι το μηχανάκι θα χρησιμοποιείται κ μέσα στην πόλη...Ξέρω ότι δεν είναι για αυτή τη χρήση αλλά λόγο μέσης δεν μπορώ να οδηγήσω πλέον τίποτα στο οποίο να μη στηρίζομαι στα χέρια. Αν λοιπόν κάποιο είναι λίγο πιο φιλικό και ανθεκτικό μέσα στην πόλη..μου το λέτε.
4. Είμαι βασικά ανάμεσα σε zx6r (2005), CBR και GSXR... Βασικό κριτήριο για την αγορά μου είναι κ η παλαιότητα...δεν θέλω να πάρω κάτι παλιότερο από 2005, και αν πρόκειται για το gsxr το Κ5 ή Κ6 είναι αυτό στο οποίο η ουρά πλέον δεν είναι μονοκόμματη? (http://px6.streetfire.net/0001/77/38/1687783_600.jpg)
Εσείς ποιο από όλα προτείνετε και για ποιους λόγους?
Υ.Γ. Γυμνό κ sport-touring δεν σκέφτομαι...για τον απλούστατο λόγο ότι αν αν αγόραζα κάτι τέτοιο...κ πάλι ένα ss θα βασάνιζε το μυαλό μου.
Ευχαριστώ
Παναγιώτης