1.85...60 κιλά...Σωματότυπος Στάθη Ψάλτη...στο ψηλότερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αναλογα με το υψος πιστευω οτι θα πρεπε να βολταρεις με μερικα για να δεις μασπιε -κλιπον που ειναι πιο "υποφερτα"![]()
1.85...60 κιλά...Σωματότυπος Στάθη Ψάλτη...στο ψηλότερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αναλογα με το υψος πιστευω οτι θα πρεπε να βολταρεις με μερικα για να δεις μασπιε -κλιπον που ειναι πιο "υποφερτα"![]()
για να μήν δώσεις και πολλά κανένα ducati ss ,916 , bimota (άμα βρείς ειδικά κανένα supermono νά ξέρεις ότι στο επόμενο ορθοπεδικόΑρχικά δημιουργήθηκε από PGM
Kαι μάλιστα...όσο πιο πολλά τα άλογα τόσο καλύτερα...Δεν το λέω εγώ...Η επιστήμη το λέει!
Υ.Γ. Ποιο από όλα τα ss όμως?
συνέδριο θα γίνει ειδική μνεία σε σένα για τήν προσφορά σου στόν κλάδο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PGM
1.85...60 κιλά...Σωματότυπος Στάθη Ψάλτη...στο ψηλότερο...παρε ενα SM 950
Εχω ένα Jimny....K αυτό κοπανάει πολύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
δεν κοιτας ενα αυτοκινητο καλυτερα?
Μήπως να μου προτείνει κάποιος να αγοράσω ένα ασθενοφόρο με έναν οδηγό να με πηγαίνει?
Υ.Γ. Κάτι μου έλεγε ότι δεν θα άκουγα αυτό που ήθελα...αλλά έτσι είναι...
δεν θέλω SM...θέλω SS... Ένα γραμματάκι κάνει διαφορά...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
παρε ενα SM 950
![]()
καλά κόβω τήν πλάκα![]()
απλά τα ss δέν τα λές εύκολα στήν πόλη , λόγο τιμονιου , στάσης σώματος (ιδανική για γρήγορη οδήγηση , αλλά σε πίστα )
έχεις σκεφτεί τι θα γίνει με τήν μέση και τίς αναρτήσεις ............
αλλά άμα το γουστάρεις πάρτο !!!! και καλοτάχιδο![]()
![]()
![]()
![]()
θες να φερεις το βαρος σου στο τιμονι για να στηριξεις τον κορμο σου?? ψαξε στο φορουμ για βασικες αρχες οδηγησης μοτοσυκλετας..υπαρχουν πολλα αρθρα και θα σε βοηθησουν να αναθεωρησεις το σκεπτικο σου..
![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PGM
[B]Εχω ένα Jimny....K αυτό κοπανάει πολύ...
Μάλλον αυτό σου έχει κάνει τη ζημιά .
Έχεις και πμ. Ψάξτο λίγο.![]()
Μάλλον αναφέρεσαι σε όλες τις περιπτώσεις στην οδήγηση που δεν πρέπει να μεταφέρουμε πίεση-βάρος στο τιμόνι....Φυσικά δεν είμαι ειδικός, αλλά πιστεύω ότι σε νορμάλ συνθήκες όσο να 'ναι το βάρος μοιράζεται κ στα χέρια...πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμβεί με το στρώμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
θες να φερεις το βαρος σου στο τιμονι για να στηριξεις τον κορμο σου?? ψαξε στο φορουμ για βασικες αρχες οδηγησης μοτοσυκλετας..υπαρχουν πολλα αρθρα και θα σε βοηθησουν να αναθεωρησεις το σκεπτικο σου..
![]()
Iilios σε ευχαριστώ για τα pm's. Σίγουρα απαιτούνται πολλά πράγματα και σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό αλλα και την καθημερινότητα 'εκτός' μηχανής που απαιτούνται για να προστατέψεις τη μέση σου...
Μην κοροιδευόμαστε... Κανονικά κ με βάση τη λογική...απλά παρατάς το άθλημα που λέγεται μηχανή γιατι όπως και να το κάνουμε επιβαρύνει τη μέση ότι κ να κάνεις. Επειδή όμως η ζωή δεν είναι μόνο λογική προσπαθώ να βρω μια λύση που να είναι καλύτερη από το να οδηγώ σε όρθια στάση.
Γενικώς ότι συμπιέζει τους σπονδύλους κάνει κακό στο πρόβλημα που έχω.
Σε ότι αφορά το ss απλά είναι κάτι που έχει καρφωθεί στο κεφάλι μου... Είχα γυμνά, είχα κ on-off...και θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποιο ss γνωρίζοντας ότι πρέπει να κάνω ένα σωρό συμβιβασμούς σε ότι αφορά τη χρηστικότητα.
Ελπίζω να μη το μετανιώσω (όπως και με το στρώμα) αλλά κ αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι...
Για αυτό κ ρώτησα πιο ss προτείνετε και όχι γενικώς ποιο μηχανακι... Eνα half-naked θα ήταν μια καλή λύση....αλλά έλα που δεν υπάρχει κάποιο που να μου αρέσει... Και το tuono μου αρέσει αλλα γενικώς είναι πιο ακριβά...και τα φοβάμαι από άποψη αξιοπιστίας...
z750s![]()
αμ και σι ρε καημενε μου πηρες περιπτερο με ροδες ,παρε ενα αμαξακι της προκοπηςΑρχικά δημιουργήθηκε από PGM
Εχω ένα Jimny....K αυτό κοπανάει πολύ...
Μήπως να μου προτείνει κάποιος να αγοράσω ένα ασθενοφόρο με έναν οδηγό να με πηγαίνει?
Υ.Γ. Κάτι μου έλεγε ότι δεν θα άκουγα αυτό που ήθελα...αλλά έτσι είναι...
z750 , fazer , monster ...........![]()
CB1300 , DUKE ........
η και κάτι τέτιο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/646602/
πάρε ss μόνο αν το γουστάρεις γιατί σίγουρα θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα με την μέση σου.
Μεγάλα παιδιά είμαστε.μην κοροϊδευόμαστε ότι θα πάρεις το ss και ότι θα είναι καλύτερα.
Αν το πάρεις,πάρε το επειδή έχεις τρέλα με τα ss και όχι επειδή πονάει η μέση σου.
δηλαδή θα φύγεις από ένα άνετο μηχανάκι για να πας σε ένα πολύ πιο άβολο για καθημερινή χρήση;είναι λάθος να πιστεύεις ότι επειδή τα σούπερσπορτ έχουν σκυφτη θέση οδήγησης δε θα καταπονηται η μέση σου γιατί θα πέφτει το βάρος στα χέρια σου...για πολλούς και διάφορους λόγους...
Αν στο ΣΣ πεφτει βαρος στα χερια, τοτε το οδηγεις λαθος. Η στηριξη πρεπει να ερχεται απο τους ραχιαιους. Κρατα το στρωμα και παρε μια ζωνη για την μεση.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.