Αν δεν τους χωρίζατε, δε θα έλειπε σε κανέναν.
Αν δεν τους χωρίζατε, δε θα έλειπε σε κανέναν.
Life begins at 45°.
Σας ειδα στην Καραμανλη προς βαρκιζα που περιμενατε λογικα φιλους.Ενα gsxr και ενα vstrom.Καλα μπανια αλανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Σε είδα,ιταλικό μηχανάκι γνωστού συμφορουμίτη το απόγευμα έξω απ την εστία παρκαρισμένο να περιμένεις τον ιδιοκτήτη που μάλλον μασαμπούκιαζε μέσα η έδινε μάθημα..
Στην 1η περίπτωση.. καλή χώνεψη.. Στη 2η, καλά αποτελέσματα.. (η καλή χώνεψη)![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
ιταλική λαδιέρα συμφορουμίτη![]()
![]()
![]()
ρε φιλε χαλαρωσε λιγο με το κτμ. ενταξει παει το μηχανακι σου το ειδαν ολοι. ξεχασες μαλλον οτι περυ εξω απο του χατζη δυο παιδακια εμειναν χωρις μανα απο ενα παπομοιο με σενα ηληθιο .
γροθε
GSF 650 N
Δε σε ξερω δε με ξερεις και συνεπως απαξιω πληρως...Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
ρε φιλε χαλαρωσε λιγο με το κτμ. ενταξει παει το μηχανακι σου το ειδαν ολοι. ξεχασες μαλλον οτι περυ εξω απο του χατζη δυο παιδακια εμειναν χωρις μανα απο ενα παπομοιο με σενα ηληθιο .
γροθε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Σε είδα,ιταλικό μηχανάκι γνωστού συμφορουμίτη το απόγευμα έξω απ την εστία παρκαρισμένο να περιμένεις τον ιδιοκτήτη που μάλλον μασαμπούκιαζε μέσα η έδινε μάθημα..
Στην 1η περίπτωση.. καλή χώνεψη.. Στη 2η, καλά αποτελέσματα.. (η καλή χώνεψη)![]()
![]()
![]()
![]()
μασαμπουκιαζε
![]()
Αλοιμονο...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μασαμπουκιαζε
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()
οταν η λαδιερα θα σε περασει φιλερ με σουζα να δω που θα τρεχεις να αλλαξεις βρακακι μετα
![]()
Ρε συ, δεν είμαι και 100 τα 100 σίγουρος αλλά έχω μια μικρή εντύπωση οτι δε λεει εσένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δε σε ξερω δε με ξερεις και συνεπως απαξιω πληρως...![]()
:smilea:
![]()
Δε φοραω,με ζεσταινουν τωρα το καλοκαιρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
θα τρεχεις να αλλαξεις βρακακι μετα
Οβερ εντ αουτ...
![]()
Παρεξηγησης τοτε και ζητω συγνωμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Ρε συ, δεν είμαι και 100 τα 100 σίγουρος αλλά έχω μια μικρή εντύπωση οτι δε λεει εσένα...:smilea:
![]()
![]()
Σε ειδαμε παππου,που ειχες σταματησει 2 λεπτα να ξεφορτωσεις την θειτσα,που εκανε μια ωρα να βγει απο το αμαξι.Σεβαστο,ξερω οτι δε μπορουσες να πας να παρκαρεις κ να τη φερεις με τα ποδια.. Ενα απο τα 2 μπροστινα αμαξια σου φωναξε: ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!
Και εσυ φυσικα,σα γνησιος ηλιθιος ελληνας,κατεβηκες να ζητησεις παρεξηγηση,60 χρονων ανθρωπος. Το αστειο ειναι οτι οταν ζητησες το λογο στο 2ο αμαξι ( απο το οποιο ειχε ακουστει το κραξιμο ) ο τυπος το επαιζε κινεζος. Μας στραβοκοιταζες εμας που γελαγαμε απο πισω,αλλα για καποιο λογο δεν ηρθες να φορτωθεις και σε εμας. Και μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν παμε μπροστα.. Αφου δεν εχουμε σεβασμο,παιδεια και φιλοτιμο.. Καλα να παθουμε..
Σε είδα κοπελια με το χτ..το σορτσακι με τα μπουτακια εξω..το φανελακι τιραντε απο πανω και τη σαγιοναριτσα και το κρανος που δεν ειχε ουτε ζελατινα..
να με ρωτας στο φαναρι..
καλα δε σκας με αυτο το μπουφαν?
η απαντηση ΝΑΙ...δεν ειδα να σε ικανοποιησε φανταζομαι θα με προτιμουσες κ εμενα με σορτσακι..τιραντε..και σαγιοναρα...αλλα απο την αλλη κ εσενα ιδρωμενη σε ειδα.
τεσπα..
σου ειπα μετα οτι καλυτερα λιγη ζεστη παρα μια τουμπα και αντιο καλοκαιρι..και σε προβληματισα..
δεν εννοούσα οτι θα χασω την αδεια μου..![]()
:rotflmao:
ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ..:rotflmao:
![]()
![]()