Οι ΗΠΑ ποτέ δεν ειδαν με καλό ματι την ΕΕ... αντίθετα ποτέ δεν ηθελαν ένα ισχυρό νόμισμα απέναντι στο $.
Σε σχέση τωρα με την γενικότερη γεωστρατηγική πολιτική τους στην περιοχή μας (έλεγχος, φυσικός πλούτος κλπ) είναι ένα σενάριο που απλά δίνει μια πιθανή εκδοχή σε κάτι που φημολογείται εδώ και 20 χρόνια....
Αλλά λευτεριά στην Γάζα εμείς....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Φιλε Δουκα, υπαρχουν ανθρωποι που αρθρογραφουν σε εφημεριδες γραφοντας μαλακιες και παιρνουν και λεφτα γι'αυτο;![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Φίλε μοναχέ, μην γελάς πρώτος....Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Φιλε Δουκα, υπαρχουν ανθρωποι που αρθρογραφουν σε εφημεριδες γραφοντας μαλακιες και παιρνουν και λεφτα γι'αυτο;![]()
![]()
![]()
τι να σου πω ρε φιλε το δα κ το βαλα γιατι ξερω οτι ψοφατε για τετοια..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρεπει επιτελους να αποφασισεις Indymedia ή ΛΑΟΣ!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=18763#more-18763
Και τα δυο μαζι δε γινεται:rotflmao:
???Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Πρεπει επιτελους να αποφασισεις Indymedia ή ΛΑΟΣ!
Και τα δυο μαζι δε γινεται:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φίλε μοναχέ, μην γελάς πρώτος....
Σναϊπερ, εχω βαρεθει κατι τετοια αρθρα, γιατι απο κατι τετοιες αηδιες ολοι οι παλαβοι Κρητικοι θελουν ντε και καλα ανεξαρτησια. Εχει καταντησει το ανεκδοτο της Κρητης. Καθε μερα θα βρεθει καποιος να μου σπασει τα νευρα με δηθεν δημοψηφισματα και αυτονομια.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Ναι και το θέμα της Κρήτης είναι γνωστό.. λίγο μετά τη Θέρισσο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Σναϊπερ, εχω βαρεθει κατι τετοια αρθρα, γιατι απο κατι τετοιες αηδιες ολοι οι παλαβοι Κρητικοι θελουν ντε και καλα ανεξαρτησια. Εχει καταντησει το ανεκδοτο της Κρητης. Καθε μερα θα βρεθει καποιος να μου σπασει τα νευρα με δηθεν δημοψηφισματα και αυτονομια.![]()
Τεσπα, γι αυτό λέγονται και συνομωσιολογικά τα σενάρια... έχουν κι έναν τόνο υπερβολής και συνδοιασμών στο μυαλό αυτού που τα σκέφτεται...
Αλλά αυτά που εγραψα εγώ, δυστυχώς ισχύουν...
από εδώ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αν δεν τα κανουμε πουτ@ν@ ολα τωρα...ειμαστε αξιοι της τυχης μας...![]()
σε βάζει σε σκέψεις όμως...![]()
για πε και τι σκέφτεσαι ρε μούρη
(οχι τίποτ' άλλο αλλά έχω ψιλοβαρεθεί τις αναλύσεις επιπέδου ότι "φταίνε για την κρίση τριακόσιοι μαλάκες" και κάποιοι "άλλοι" λίγοι και "μας κλέψανε" και "φταίνε οι αμερικάνοι" οι γερμανοί" οι "ελ" και οτι η κρίση είναι ζήτημα "κακής διαχείρησης" και όχι κρίση συστήματος με λαμπρό παρελθόν και κατάμαυρο μέλλον... Για πε λοιπόν σε τι σκέψεις σε βάζει????)
φιδικά πάντα....
![]()
γης μαδιαμ...