Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: Πατέντα κλοπής στη βενζίνη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Re: ante na doume..

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αυτος ειναι.Τοσα χρονια δεν εμπαινα μονο και μονο γιατι γλυστραει παρα πολυ το δαπεδο του.
    Μια φορα που μπηκα μεσα να παρω κιενα νερακι , ηταν στο ταμειο μια κοπελα...Star Ελλας κιαπο πισω κατι τυποι...ο Schwarzenneger εμοιαζε με καχεκτικο αιθίοπα μπροστα τους.
    Λεω , νταξ.
    ΚΑτι μπραβιλικι παιζει εδω κα ιτο βενζιναδικο ειναι η "μόστρα"

Παλαιό μέλος

Σκίστε τον!!!

Από το site του ΥΠΟΙΑΝ:

"Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Άλλη μια σοβαρή περίπτωση αλλοίωσης των ενδείξεων στις αντλίες πρατηρίου καυσίμων, για τη συστηματική εξαπάτηση καταναλωτών, εντοπίσθηκε από ελεγκτικά συνεργεία της Διεύθυνσης Μετρολογίας του ΥΠΟΙΑΝ.

Ειδικότερα, σύνθετος ηλεκτρονικός μηχανισμός παρεμβολής στις ενδείξεις οκτώ αντλιών καυσίμων που διέθετε το πρατήριο εντοπίσθηκε από ελεγκτικό συνεργείο στη διάρκεια ελέγχου πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Πέτρου Ράλλη 105, στον Ρέντη, το οποίο έφερε σήματα της εταιρείας AVIN.

Κατόπιν του ελέγχου, σφραγίσθηκαν και οι οκτώ αντλίες του πρατηρίου και θα επαναλειτουργήσουν μόνο μετά την αφαίρεση των παράνομων μηχανισμών, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα 2.000 ευρώ για καθεμιά από τις οκτώ αντλίες.

Επιπλέον, ο φάκελος διαβιβάσθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα σύμφωνα με το νόμο να επιβάλλουν πρόσθετα πρόστιμα, τα οποία μπορεί να ανέλθουν μέχρι και σε ποσοστό 2% του ετήσιου τζίρου του πρατηρίου για κάθε αντλία με εγκατεστημένο σύστημα αλλοίωσης ενδείξεων – συνολικό ποσοστό προστίμου έως 16% του ετήσιου τζίρου στην προκειμένη περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ανεύρεση των παράνομων μηχανισμών απαιτήθηκε πολύωρος, εξονυχιστικός έλεγχος, από τον οποίο διαπιστώθηκε εγκατάσταση παράνομων μηχανισμών σε οκτώ από τις δέκα αντλίες του πρατηρίου.

Οι τέσσερις μηχανισμοί βρέθηκαν τοποθετημένοι σε εξωτερικό φρεάτιο του περιβάλλοντος χώρου του πρατηρίου, συνδεόμενοι με υπόγειες καλωδιώσεις με τις αντίστοιχες αντλίες. Οι υπόλοιποι τέσσερις βρέθηκαν στον εσωτερικό χώρο των γραφείων του πρατηρίου, συνδεόμενοι με τις αντίστοιχες αντλίες μέσω καλωδιώσεων, που όδευαν έντεχνα καλυμμένες από γυψοσανίδες κατά μήκος κολωνών και ψευδοροφών του πρατηρίου, απαιτώντας πολύωρη και σοβαρή προσπάθεια για την ανακάλυψή τους.

Οι μηχανισμοί αυτοί παρείχαν τη δυνατότητα αλλοίωσης των ενδείξεων των πωλούμενων ποσοτήτων στους καταναλωτές. Η Υπηρεσία θα μελετήσει με την βοήθεια του Πολυτεχνείου Πάτρας την κατασκευή και λειτουργία των κατασχεθέντων μηχανισμών για την ακριβέστερη διαπίστωση του τρόπου παρέμβασης στις ενδείξεις των αντλιών."

Καλά του έκαναν του αλήτη!!

Όσοι γεμίζατε εκεί ρίχτε του ένα χέσιμο (τουλάχιστον)!

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Re: Re: ante na doume..

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ωπα ?
    Π.Ραλλη 105 ?
    AVIN ?
    Ειναι αυτη διπλα στα Village ? Κατω απο τη γεφυρα ?
    Διαφημιζει την τιμη της αμολυβδης με φωτεινη πινακιδα μονιμα στο 1.40 κατι , οταν ολοι οι
    αλλλοι την εχουν 1.50 εκει γυρω.
    Θα την προτιμουσα...αλλα για να βγεις εκει , πρεπει να περασεις απο κατω τις γεφυρες , δλδ. + 2 επιπλεον φαναρια.
    Αυτος δεν ειναι που ηταν κλειστος για μεγαλο διαστημα και ανοιξε παλι πριν μερικους μηνες ?
    Οσο για την τιμη εχεις δικιο, πολυ κατω απο τα υπολοιπα πρατηρια.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    γιατι δεν τον κλεινουν ?
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx

Ημουν πελατης του επειδη ειναι 24/7 ανοιχτο, και εχει την χαμηλοτερη τιμη στην περιοχη μου (Κορυδαλος)

Πριν απο κανενα 2μηνο πατησα για τελευταια φορα και ειχα πει στον εαυτο μου οτι δεν θα ξαναπαω!

ΕΙΧΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΣΤΟ ΦΖ6 ΜΟΥ ΜΕ ~24ε ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΑ 180χλμ ρεζερβα! ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΛΑΜΕ (χαλκιδα) ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 250χλμ ρεζερβα ...

καταλαβα οτι ειτε με εκλεψε , ειτε η βενζινη ηταν μαπα και δεν ξαναπηγα ...

Έβαλα μια φορά στο κουτί μετά από ένδειξη φίλου μου. Του έλεγα ρε μιχαλακη κάτι παίζει αυτός και την έχει τόσο(ελληναρας δύσπιστος εγώ). Λέω ας βάλω μην είσαι καχύποπτος. Παρατήρησα μετά ότι η ρεζέρβα άναψε ποιο γρήγορα απο το αναμενόμενο...Χχαχαχα αναμένω να δω την φάτσα του μιχαλακη όταν του πω για τον βενζίνα του...
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Re: Σκίστε τον!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1

Όσοι γεμίζατε εκεί ρίχτε του ένα χέσιμο (τουλάχιστον)!
    Να πας εσυ να τους ριξεις ενα χεσιμο. :rotflmao:

Αστειεύομαι....μαλλον ΔΕΝ ειδες το παραπανω ποστ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
    Έβαλα μια φορά στο κουτί μετά από ένδειξη φίλου μου. Του έλεγα ρε μιχαλακη κάτι παίζει αυτός και την έχει τόσο(ελληναρας δύσπιστος εγώ). Λέω ας βάλω μην είσαι καχύποπτος. Παρατήρησα μετά ότι η ρεζέρβα άναψε ποιο γρήγορα απο το αναμενόμενο...Χχαχαχα αναμένω να δω την φάτσα του μιχαλακη όταν του πω για τον βενζίνα του...
    Μάλλον είναι χαλασμένη η ένδειξη στάθμης στο τουτου....

Εκτός εάν οι αντλίες του τύπου γέμιζαν και αέρα κοπανιστό....

:o :o

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Εκτός εάν οι αντλίες του τύπου γέμιζαν και αέρα κοπανιστό....

:o :o
    Δεν είχα φουλαρει, ενα 30αρι είχα βάλει στα 100L που παίρνει...Αλλά έκανα πολύ λιγότερα κμ από όσο κάνω συνήθως...

Παλαιό μέλος

Re: Re: Σκίστε τον!!!

Να πας εσυ να τους ριξεις ενα χεσιμο. :rotflmao:

Αστειεύομαι....μαλλον ΔΕΝ ειδες το παραπανω ποστ μου
    Τώρα το είδα!!
    Εντάξει, τώρα... με την καλή έννοια το είπα το χέσιμο...
    Να του πείτε ας πούμε: "Μας την έφερες ρε μπαγάσα!" ή "Μόνο εσύ μας κλέβεις τόσο έντεχνα, που μας αρέσει"

Κατά τα άλλα ας τον αναλάβει το υπουργείο και η Νομαρχία. Άκου ο Arnie σαν καχεκτικός Αιθίοπας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    ξερετε τι θα ελεγε να κανουμε >???

να μαζευτουμε καμμια 100αρια μηχανες κ να παμε να κανουμε ουρα , και να του ζηταμε να μας βαλει 1 ε βενιζη ... κ να περιμενουμε ξ την αποδειξη εννοειται!

Να ρωτησω εγω τωρα κατι αλλο που προεκυψε εδω σε συζητηση με συναδελφους μου ?
    Ο μετρητης της αντλιας , λογικα , δεν ειναι στο μηχανημα ?
    Ακομα και στα εντιμα βενζιναδικα λοιπον , η βενζινη που παραμενει στο λαστιχο , απο το στομιο , μεχρι την αντλια (που πολλες φορες ειναι 3-4 μετρα) εχει πληρωθει κανονικα απο εμας, αλλα δεν την παιρνουμε τελικα.
    Τι γινετε με αυτο ?
    ή μηπως δεν κραταει βενζινη το λαστιχο μεσα ?
    Ξερει κανεις τι παιζει ?

Γιατι αν συμβαινει το 1ο σε 3-4 μετρα λαστιχου,διατομης μιας ιντσας να υποθεσω , 2-3 λιτρα βενζινη τα χανουμε.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Να ρωτησω εγω τωρα κατι αλλο που προεκυψε εδω σε συζητηση με συναδελφους μου ?
    Ο μετρητης της αντλιας , λογικα , δεν ειναι στο μηχανημα ?
    Ακομα και στα εντιμα βενζιναδικα λοιπον , η βενζινη που παραμενει στο λαστιχο , απο το στομιο , μεχρι την αντλια (που πολλες φορες ειναι 3-4 μετρα) εχει πληρωθει κανονικα απο εμας, αλλα δεν την παιρνουμε τελικα.
    Τι γινετε με αυτο ?
    ή μηπως δεν κραταει βενζινη το λαστιχο μεσα ?
    Ξερει κανεις τι παιζει ?

Γιατι αν συμβαινει το 1ο σε 3-4 μετρα λαστιχου,διατομης μιας ιντσας να υποθεσω , 2-3 λιτρα βενζινη τα χανουμε.
    Αν όντως συμβαίνει αυτό, παίρνεις "τσάμπα" τη βενζίνη που άφησε στο λάστιχο ο προηγούμενος
    Ξέρω από βέσπα!

Μόνο που η μέτρηση που κάνει όταν βάλεις εσύ, έχει ήδη 2-3 λίτρα μέσα απο τον προηγούμενο...

Θεωρητικά τα 2-3 λίτρα μένουν ΠΑΝΤΑ μέσα στο σωλήνα. Αυτά που "λείπουν" απο εσένα τα είχες πάρει απο τον προηγούμενο και όσα μείνουν μέσα θα τα πάρει ο επόμενος...

Aν o σωλήνας είναι 4 μετρά όπως λέτε και έστω ότι έχει ακτίνα r=2,5
    Τα λίτρα είναι 0,78....Τώρα αν τα βάζει η όχι δεν το γνωρίζω. Εγώ όμως, πολύ πολύ μικρός στην Θάσο, στο δίχρονο που είχα, έβαζα το βράδυ βενζίνη στο μοτορι πατώντας πάνω στην αντλία..

(Το βενζινάδικο ήταν του θείου μου, όπως και το δίχρονο. Δεν το έδινε όμως)

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πατεντα ψυγειο στη μηχανη
    από miscelano στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 15:50
  2. Βενζίνη Β.Ρ. 100 οκτανίων (μπλιαχ)
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2004, 22:52
  3. Απόπειρα κλοπής...
    από dimitrism στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 23:45
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF