Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: Αθηνα-Πατρα-Καρπενησι με 125αρι!

"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Τα συγχαρητήριά μου. Κορυφαίος.

Όπως σε βλέπω όμως, σύντομα σε βλέπω με οn-off, γιατί βολτάροντας έρχεται η όρεξη.
    Θα πεις στον εαυτό σου σύντομα : "...Αφού πάω Φενεό, να μην πάω και μια Ύδατα Στυγγός? Να μην πάω και μια Χιονοδρομικό, Μεσορούγκι, Ζαρούχλα, Τσιβλό ?..." και όπως σε βλέπω με GPS σίγουρο σε κόβω για on-off...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Σε φαντάζομαι με 1000άρι on-off σε λίμνες και οροπέδια σε κάποια χώρα της Ευρώπης να τριγυρνάς και να φωτογραφίζεις

Πάντα όρθιος και πάντα ταξιδιώτης φίλος
    στο μυαλο μου εισαι φιλε! τωρα δεν ξερω αν θα ειναι 1000αρι, αλλα οπως και να χει συντομα σχεδιαζω για μεγαλυτερη μηχανη! Και αυτο που ειπες για Ευρωπη... σου λεω στο μυαλο μου εισαι!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    Πάντα τέτοια!!! (ερώτηση: Τι λάστιχα έχεις βάλει
    να σαι καλα φιλε! λαστιχα δεν εχω αλλαξει, εχω αυτα που ειχε απο τοτε που το πηρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    ωραιος!!!! ετσι για να θυμομαστε οτι πρωτα χρειαζεται η ορεξη κ μετα τα κυβικα...
    αυτο ξαναπεστο! εχω γνωστο με GS που το χει παει μονο... Αθηνα! (οχι, δεν μενει αλλου, Αθηνα μενει!) προσπαθω να τον ψησω για εκδρομουλα παντως, ειναι θετικος για αρχη στην προοπτικη του Σουνιου! για να δουμε για να δουμε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Πολυ ωραιες οι φωτο,οσο για το φοβο βροχης, μου 8υμιζει το δικο μου ταξιδιωτικο(τωρα ψαχνω αδιαβροχα)

Ποια καμερα εχεις αν επιτρεπεται?

ασε φιλε, η βροχη στην αρχη φοβιζει, αλλα μετα αρεσει!! αρκει να μη μπαζει το αδιαβροχο!!
    καμερα θα αλλαξω ειναι για πεταμα (μια pentax optio m20). Οι φωτο που βγαζει ειναι αθλιες (ξεπλημενες) και αυτεςπου ανεβασα εχου περασει απο φοτοσουπα για μια χρωματικη τονοση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Τι να πω τωρα? οτι ζηλευω που εβγαλες το 125 ηρωα? ή οτι ζηλευω πιο πολυ που εκανες τετοια ταξιδαρα μονος σου....?

Να προσεχεις... και με το καλο να αλλαξεις πολλες κατηγοριες και μαρκες....Παντα μηχανοβιος..!

που να σου πω την ιστορια που παραλιγο να μεινο απο τρομπα βενζινης!! κατα τα αλλα σκυλι το 125αρι, και για τους δρομους που πιανω εγω πιστεψε με και μεγαλυτερο να ειχα γρηγοροτερα δεν θα μπορουσα(καθοτι ο αναβατης εχει μολις 15000χλμ στις ροδες του και οι επαρχιακοι δρομοι δεν ειναι και για πολλα πολλα! εθνικη δεν πιανω εννοειται με 125αρι!) αλλα και δεν θα ηθελα να παω (καθοτι η φυση γυρω αξιζει την προσοχη μου!)

να σαι καλα φιλε!

ευχαριστω παιδες για τις ευχες! να ειστε καλα! θα επανελθω με την 3η μερα του τριημερου συντομα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    ωραιος!!!! ετσι για να θυμομαστε οτι πρωτα χρειαζεται η ορεξη κ μετα τα κυβικα...
    +100

Και εις ανώτερα παλίκαρε (απ' ολες τις απόψεις!), πάντα όρθιος και ταξιδιάρης!

(Η τελευταία φώτο είναι για κάδρο!)

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Σ' ωραίος μάγκα!!!

Τσάκω

Και είς άλλα με υγεία!!!!

Μπράβο !! Σου ευχομαι ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Αξιος!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Τα συγχαρητήριά μου. Κορυφαίος.

Όπως σε βλέπω όμως, σύντομα σε βλέπω με οn-off, γιατί βολτάροντας έρχεται η όρεξη.
    Θα πεις στον εαυτό σου σύντομα : "...Αφού πάω Φενεό, να μην πάω και μια Ύδατα Στυγγός? Να μην πάω και μια Χιονοδρομικό, Μεσορούγκι, Ζαρούχλα, Τσιβλό ?..." και όπως σε βλέπω με GPS σίγουρο σε κόβω για on-off...
    μεσα πεφτεις!

Καλά εσύ παιζει να είσαι ο αδερφός μου κιόλας!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τα ίδια κάνει με XT125!!!
    Μπράβο ρε παληκάρι! Μοτοσυκλετιστής πραγματικός!! Είσαι κι ο πρώτος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gsman
    Mπραβο ρε φιλε--εχεις ψυχη και ορεξη...παντα τετοια

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πατρα-Αθηνα με 125αρι φυσικα!
    από angelos2308 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2010, 04:50
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2007, 02:57
  3. Αθηνα-Πατρα-Βεροια κοινη βολτα
    από Stergios69 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2006, 20:15
  4. Πατρα - Ορεστιαδα με Ζ750. Λιγη βοηθεια?
    από megatim στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 09:23
  5. ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ 08/07/05
    από duck456 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2005, 20:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας