ON-OFF το V-STROM ???????????
:hypnotize
![]()
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Τώρα εκεί κόλλησες? Αν το συγκρίνεις με το Αφρικα...δεν είναι off....αν το συγκρίνεις με το TDM είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
![]()
Anyway...όπως θες πες το...![]()
χαχαχαχαχαχα με το street δεν θα έχεις πρόβλημα στη μέση.... θα κρατιέσαι με τα χέρια....
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Φίλε, πέρα από τις πλάκες, είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα 15 χρόνια πρίν καβαλώντας μόνο μηχανάκια με ορθια θεση. Το πρόβλημά μου λύθηκε δια μαγείας (τώρα είμαι 49 χρονών) και η μέση μου δe με ενοχλεί από τότε που άρχισα να καβαλάω στρητ μηχανάκια (όχι SS) με θέση οδήγησης 'λογική' δηλαδή, περισσότερο σκυμένη από on-off λιγότερο από SS. Αν πραγματικά το πρόβλημά σου κυριαρχεί στην επιλογή σου θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι στις κατηγορίες street, sport - touring.
Thanx NikosR...Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Φίλε, πέρα από τις πλάκες, είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα 15 χρόνια πρίν καβαλώντας μόνο μηχανάκια με ορθια θεση. Το πρόβλημά μου λύθηκε δια μαγείας (τώρα είμαι 49 χρονών) και η μέση μου δe με ενοχλεί από τότε που άρχισα να καβαλάω στρητ μηχανάκια (όχι SS) με θέση οδήγησης 'λογική' δηλαδή, περισσότερο σκυμένη από on-off λιγότερο από SS. Αν πραγματικά το πρόβλημά σου κυριαρχεί στην επιλογή σου θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι στις κατηγορίες street, sport - touring.
Η αλήθεια είναι ότι μετά από όσα άκουσα εδώ (ανεξάρτητα από τον τρόπο που εκφράστηκαν οι απόψεις - θεωρώ ότι όλα τα μέλη είναι καλοπροαίρετα) ίσως πρέπει να το ξανα δω το θέμα...
Απλά τα street με φερινγκ τύπου fazer, z 750s, sv κλπ δεν μου αρέσουν... τα γυμνά έχουν τα θέματα τους με τον αέρα... Μπέρδεμα τελικώς...
Με αυτά που βλέπω...λέω να μετατρέψω το στρώμα σε ss....Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Πολυ καλο!!!!![]()
![]()
Οπως και αυτο ειναι ON-OFF :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
αφου το εχεις κ@υλα παρτο αλλα μετα μην μπαινεις να γραψεις: "ωχ,μαλλον εκανα λαθος επιλογη".
βασικα ολα ειναι εναντιον της επιλογης σου αλλα ποτε δεν κανουμε αυτο που "πρεπει", κανουμε αυτο που θελουμε. αλλα μετα πρεπει να ειμαστε και υπευθυνοι για να στηριξουμε τα (οποια) λαθη της επιλογης μας.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Φυσικά όλοι οι από πάνω έχουν δίκιο αλλά:
Πάρε ss!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικά δεν θα κάνεις τι δουλειά σου, φυσικά το πρόβλημα στη μέση θα είναι πιο έντονο (κάνε φυσικοθεραπείες αν μπορείς), φυσικα θα σιχτιρίσεις την ώρα και τη στιγμή που το πήρες, φυσικά θα πληρώνεις 2 φορές πάνω βενζίνες κλπ, ΑΛΛΑ:
1. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
2. Θα αναρωτιέσαι μια ζωή πως θα ήταν αν το έπαιρνες
3. Αν δε το πάρεις στα 30, πότε θα το πάρεις στα 50?
4. Αφού κάνουμε που κάνουμε λάθη, τουλάχιστον να τα κάνουμε συνειδητά.
5. Μερικά πράγματα δεν πάνε στη λογική του 1+1 κάνουν 2. Αν ίσχυε αυτό ακόμα θα ήμασταν επάνω στα δέντρα. Η υγιής αμφισβήτηση και η έρευνα είναι ο κινητήριος τροχός της προόδου μας.
ΆΡΑ: πάρε ότι σου γουστάρει πιο πολύ!!!
Καλές βόλτες![]()
![]()
![]()
ΑυτοΕιδικα το 2, ασχημο πραγμα....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αφου το εχεις κ@υλα παρτο αλλα μετα μην μπαινεις να γραψεις: "ωχ,μαλλον εκανα λαθος επιλογη".
βασικα ολα ειναι εναντιον της επιλογης σου αλλα ποτε δεν κανουμε αυτο που "πρεπει", κανουμε αυτο που θελουμε. αλλα μετα πρεπει να ειμαστε και υπευθυνοι για να στηριξουμε τα (οποια) λαθη της επιλογης μας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
απιστευτο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PGM
...
Η αλήθεια είναι ότι μετά από όσα άκουσα εδώ (ανεξάρτητα από τον τρόπο που εκφράστηκαν οι απόψεις - θεωρώ ότι όλα τα μέλη είναι καλοπροαίρετα)
ανθρωπος με αντιληψη !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
τι γελαμε παντρευτηκε?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PGM
Thanx NikosR...
Η αλήθεια είναι ότι μετά από όσα άκουσα εδώ (ανεξάρτητα από τον τρόπο που εκφράστηκαν οι απόψεις - θεωρώ ότι όλα τα μέλη είναι καλοπροαίρετα) ίσως πρέπει να το ξανα δω το θέμα...
Απλά τα street με φερινγκ τύπου fazer, z 750s, sv κλπ δεν μου αρέσουν... τα γυμνά έχουν τα θέματα τους με τον αέρα... Μπέρδεμα τελικώς...
τα VFR800 - Sprint ST τα έχεις υπόψη; κάνα Tiger 1050 με gel σέλα;
πάντως οκ πέρα της πλάκας με street όχι απλά θα συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα με τη μέση αφού έχουν πιο σκληρές αναρτήσεις και θα "την ακούς" κανονικότατα μέχρι και στις ράγες των τρένων αλλά θα αποκτήσεις και στα χέρια αν στηρίζεσαι πλήρως σε αυτά αφού κανονικά πρέπει να πιέζεις με τα πόδια το ντεπόζιτο και τα χέρια να ακουμπάνε χαλαρά το τιμόνι. άρα δουλεύει πολύ η μέση (από ότι έχω ακούσει ε..... :rotflmao: ). εκτός κι αν έχεις μεγάλη κοιλιά και ακουμπάς με αυτήν το ντεπόζιτο.![]()