Εχθές η γυναίκα μου "κέρδισε" ένα BMW Χ6 και 750,000 ευρώ μετρητά!!
Επιτέλους, μας χαμογέλασε η τύχη!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
Ψιλικατζήδες.... Αν δεν σας στείλει ο Αφρικανός απόγονος του Βασιλιά με τα $12.000.000 δεν γίνεται τίποτα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Σε επενδύσεις πιάνονται?Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Ψιλικατζήδες.... Αν δεν σας στείλει ο Αφρικανός απόγονος του Βασιλιά με τα $12.000.000 δεν γίνεται τίποτα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
γελαμε γελαμε αλλα ξερεται ποσοι ασχετοι στελνουν στοιχεια καρτων?
παλια ειχε γινει παλι κατι τετοιο κ ο απογονος ενος βασιλεια ζητουσε ενα πολυ μικρο ποσο για να ξεκλειδωθουν καποια λευτα του. δν θυμαμαι ποσο αλλα ηταν μηδαμινο. δεν ξερω κ εγω ποσοι χιλιαδες χρηστες βαλαν λευτα στον λογαριασμο που δινοταν κ το ποσο που μαζευτηκε ηταν τεραστιο
οτι ναναι
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Εγω το έχω ζήσει μια φορά το όνειρο πάντως. Πριν 5 χρονάκια δούλεψα για 2 μηνες μέχρι να β΄ρω δουλειά στο επάγγελμα μου σε ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε χαρτικά(χαρτοπετσέτες,κωλόχαρτα κλπ) και έκανα έξωτερικές δουλειές για το λογιστήριο ουσιαστικά για 4 ώρες την ημέρα. Σε κάποια φάση με έστειλε ο λογιστής να πάρω μετρητο για την μισθοδοσία των υπαλλήλων και κάποιες επιταγές απο πληρωμές. Κατέληξα να κρατώ 170.000? σε μετρητά και κάπου 750.000? σε επιταγές!!! Για πότε επέστρεψα στο εργοστάσιο ούτε που θυμάμαι!!!Παντως για μια στιγμή ήμουν πλούσιος.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Εγω το έχω ζήσει μια φορά το όνειρο πάντως. Πριν 5 χρονάκια δούλεψα για 2 μηνες μέχρι να β΄ρω δουλειά στο επάγγελμα μου σε ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε χαρτικά(χαρτοπετσέτες,κωλόχαρτα κλπ) και έκανα έξωτερικές δουλειές για το λογιστήριο ουσιαστικά για 4 ώρες την ημέρα. Σε κάποια φάση με έστειλε ο λογιστής να πάρω μετρητο για την μισθοδοσία των υπαλλήλων και κάποιες επιταγές απο πληρωμές. Κατέληξα να κρατώ 170.000? σε μετρητά και κάπου 750.000? σε επιταγές!!! Για πότε επέστρεψα στο εργοστάσιο ούτε που θυμάμαι!!!Παντως για μια στιγμή ήμουν πλούσιος.
θα μπορουσες τωρα να μας γραφεις απο βραζιλια
με 1.000.000 ευρω στην τσεπη
και μερικες βραζιλιανες γυρω σου..
μαλακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy