Θα παμε να δουμε το motogp κλασικα οπως καθε φορα? βαλτε μια ωρα να βρεθείτε εσεις. εγω δυστυχώς σχολαω 2![]()
Θα παμε να δουμε το motogp κλασικα οπως καθε φορα? βαλτε μια ωρα να βρεθείτε εσεις. εγω δυστυχώς σχολαω 2![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Kαι εγω κατα τς 2 θα γυρισω απο την δουλεια, οποτε κανονιστε την ωρα!
Για μαγαζι αμα θελετε πατε στο Guiness που ειναι πιο ανετα, ο Vales ξερει που ειναι!
Διονυση αμα θες κονονιζουμε να παμε μαζι αφου σχολαμε την ιδια ωρα!?
![]()
τολη εχεις πμ![]()
Κατα τους αλλους..
nop.. Dεν έχω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
τολη εχεις πμ![]()
Εγώ μάγκες το βλέπω λίγο δύσκολο για σήμερα. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω ή θα ενημερωθώ για το που είστε τηλεφωνικά.![]()
Sent from me using a computer.
Αχα.. Τώρα το κατάλαβα. Υπάρχει και άλλος Τολης στην παρέα ε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
nop.. Dεν έχω!!!
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Εγώ θα είμαι εκεί.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Το σημερινό ευλογήθηκε με την βροχή. βαζω νεο τοπικ για αυριο για ρυσιο![]()
Κατα τους αλλους..
Παρόμοιο θρεντ στο μέλλον, χωρίς σαφή τα ΠΟΥ και ΠΟΤΕ, θα το τρώει το σκοτάδι.
Αν θέλουμε να βρεθούμε με 1-2 φίλους, χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο ή κάτι σε msn.
Οι συναντήσεις του μοτο είναι ανοιχτές, και είναι απαραίτητες όλες οι πληροφορίες για την καθεμία, ώστε να βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι τι παίζει.
Περισσότερα
εδώ.![]()
moto.gr moderation team
safety doesn't happen by accident
είμαστε 5 - 6 αλλα σκόρπιοι ειναι λιγο δυσκολα να μαζέψεις βόρειους.. χαλλλλαρονουν πολύΑν θέλουμε να βρεθούμε με 1-2 φίλους, χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο ή κάτι σε msn.![]()
![]()
δεκτόΠαρόμοιο θρεντ στο μέλλον, χωρίς σαφή τα ΠΟΥ και ΠΟΤΕ, θα το τρώει το σκοτάδι.![]()
Κατα τους αλλους..