φιλε για την επιστροφη ειχες gps και ηρθες πισω ? ρωταω απλα για να μου πεις τι πρεπει να ρυθμισεις εκει που λεει <αποφυγη> για να μην ερθεις απο εθνικη .... παντως υπεροχες φωτογραφιες
Όταν αποφασίσεις να ταξιδεύεις χωρίς την υποστήριξη του GPS
τότε να είσαι σίγουρος πως το ταξίδι σου θα αποκτήσει ουσία.
Φιλικά πάντα,
ένας εχθρός των gps (Βαγγέλης)
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
ρωταω απλα γιατι η μοτοσυκλετα που θελω να παρω αν θελεις να πας κανενα ταξιδακι μακρινο δεν ειναι για εθνικη (την βαριεμαι και εγω) θελω να δω και τα τοπια για αυτο ρωταω....
Να είσαι σίγουρος πως και ταξιδιώτες με μοτοσυκλέτες που μπορούν να "πατήσουν " γερά σε εθνική, επιλέγουν τον sightseeing δρόμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
ρωταω απλα γιατι η μοτοσυκλετα που θελω να παρω αν θελεις να πας κανενα ταξιδακι μακρινο δεν ειναι για εθνικη (την βαριεμαι και εγω) θελω να δω και τα τοπια για αυτο ρωταω....
Το πως θα βρεις τον συγκεκριμένο δρόμο?Εύκολο.Ανοίγουμε τζαμάκι,χαμογελάμε και ξεκινάμε την πρόταση που μας ταξιδεύει παντού : "Συγνώμη,μπορείτε να μου πείτε απο που θα πάω για......"
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
οκ θα το δοκιμασω.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
φιλε για την επιστροφη ειχες gps και ηρθες πισω ? ρωταω απλα για να μου πεις τι πρεπει να ρυθμισεις εκει που λεει <αποφυγη> για να μην ερθεις απο εθνικη .... παντως υπεροχες φωτογραφιες
φιλε οτι και να βαλεις στο gps στην 'αποφυγη', την διαδρομη που θελεις αποκλειεται να στη βγαλει... εγω του οριζω ενδιαμεσους προορισμους απο οπου και θελω να περασει η διαδρομη, μετα την υπολογιζει, και μετα αν δω οτι η διαδρομη περναει απο καμια εθνικη η γενικα απο δρομους που εγω δεν θελω να παω, επεξεργαζομαι τη διαδρομη με περεταιρω ενδιαμεσους σταθμους (via points)... γενικα θελει λιγο χρονο... ολα αυτα στον Η/Υ και πριν τη μεταφερω στο gps.
να σαι καλα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
Να είσαι σίγουρος πως και ταξιδιώτες με μοτοσυκλέτες που μπορούν να "πατήσουν " γερά σε εθνική, επιλέγουν τον sightseeing δρόμο.
Το πως θα βρεις τον συγκεκριμένο δρόμο?Εύκολο.Ανοίγουμε τζαμάκι,χαμογελάμε και ξεκινάμε την πρόταση που μας ταξιδεύει παντού : "Συγνώμη,μπορείτε να μου πείτε απο που θα πάω για......"
Το ακόμα πιο απλό είναι όπου δεις ταμπέλα για εθνική να πάς απ' την άλλη!!!!!
Με συνοδεία χάρτη θα βόλευε περισότερο.....![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Φιλε Βαγγελη μην εισαι τοσο εχθρικα διακειμενος με τα GPSΑρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
Όταν αποφασίσεις να ταξιδεύεις χωρίς την υποστήριξη του GPS
τότε να είσαι σίγουρος πως το ταξίδι σου θα αποκτήσει ουσία.
Φιλικά πάντα,
ένας εχθρός των gps (Βαγγέλης)
Ειναι δεδομενο οτι με τον συνδυασμο ενος τετοιου μαραφετιου(αλλα φορτωμενο με σοβαρο ορειβατικο χαρτη) παντα συνοδεια ενος καλου εντυπου χαρτη και ενιοτε και ρωτωντας ντοπιους,πας μια χαρα βολτα.
Και βεβαια μην αμελουμε οτι το GPS ειναι απιστευτη ευκολια(αλλα και ασφαλεια) στην πεζοπορια.Αντιλαμβανεσαι ποσο χρησιμο ειναι να εχεις ψιλοχαθει σε ενα μονοπατι και να μπορεις ευκολα να το δεις στο GPS που ειναι η συνεχεια του.
Εννοειται βεβαια οτι μπορεις να διαβασεις εναν χαρτη μια πυξιδα,λιγη κοινη λογικη χρειαζεται
Να μην πω βεβαια ποσες φορες το GPS με εχει βγαλει μεσα απο μια αγνωστη πολη και ποσο βοηθητικο ειναι να πλοηγηθεις σε αστικες συνθηκες!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ωπα αδερφέ, αυτό το θέλω κι εγώ. Πως το κάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από angelos2308
ολα αυτα στον Η/Υ και πριν τη μεταφερω στο gps.
Έχω το RYE3503 και μέσω κάρτας, του έχω βάλει το Destinator.
Δεν με έχει προδώσει πουθενά!!!!!!!
Πως μπορώ να ορίσω μια διαδρομή από τον υπολογιστή και να του την περάσω να μου την βγάλει στο GPS?
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Τελικα 8 στους 10 βαριομαστε την Εθνικη![]()
Ποσα χλμ ηταν η διαδρομη αυτη,θυμασαι?
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law