Ψιτ νεος μη λουφαρεις.Χτεσινο ειναι το ποστ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
είχαν αλλοι υπηρεσία σημερα![]()
![]()
Ψιτ νεος μη λουφαρεις.Χτεσινο ειναι το ποστ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
είχαν αλλοι υπηρεσία σημερα![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
γμτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ψιτ νεος μη λουφαρεις.Χτεσινο ειναι το ποστ.![]()
Χθες είχα βγει "ελευθερος υπηρεσίας"
Τι να σχολιάσω ρε παιδια... Ουτε 18 δεν ειναι και το "λιγη" το γραφει λαθος κι αυτό...Με εντυπωσίασε που εγραψε σωστα το "βοήθεια"![]()
![]()
τεσπα... μετα Χρήστο σου κάνει εντύπωση το "Sold"![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τιποτα δεν μου κανει εντυπωση πια Ηλια.Απλα καθομαι στη γωνια μου και παρατηρω.Οσο για το sold,εδω και χρονια ελεγα "για πλακα","θα ξυπνησουμε κανα πρωι και θα βρουμε την ταμπελα επωληθη στο στηθος μας",οποτε καταλαβαινεις τι επαθα οταν ειδα το sold.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γμτ...
Τι να σχολιάσω ρε παιδια... Ουτε 18 δεν ειναι και το "λιγη" το γραφει λαθος κι αυτό...Με εντυπωσίασε που εγραψε σωστα το "βοήθεια"![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Ναι, αλλα βλέπεις εδω καποιες απο τις αιτίες του "sold" (αν και δεν ειναι θεμα ταμπελας μονο... τεσπα, απο κοντα αυτα γιατι σπαμάρουμε στων πρωβλειματυσμο του πεδηου)Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τιποτα δεν μου κανει εντυπωση πια Ηλια.Απλα καθομαι στη γωνια μου και παρατηρω.Οσο για το sold,εδω και χρονια ελεγα "για πλακα","θα ξυπνησουμε κανα πρωι και θα βρουμε την ταμπελα επωληθη στο στηθος μας",οποτε καταλαβαινεις τι επαθα οταν ειδα το sold.![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, μερικοί δεν τα είχαν όλα απλόχερα. Ούτε είναι αστείο να λέμε, ωχ το μάτι μου κάλε. Φιλικά πάντα![]()
Όσο για σένα φίλε Βu32 ,όπως σου είπαν και κάποιοι ποιο πάνω, υπάρχουν μηχανάκια για όλες τις ορέξεις, αλλά μετράει πάνω από όλα η δικιά σου όρεξη. Άμα σου κάνει κέφι το FMX αγόρασε το, ρωτά όμως και κάποια αρμόδια υπηρεσία για το θέμα του διπλώματος. Κρανάκι πάντα και καλές βόλτες.
Me gusta la moto, me gustas tu....
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
[B]Μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, μερικοί δεν τα είχαν όλα απλόχερα. Ούτε είναι αστείο να λέμε, ωχ το μάτι μου κάλε. Φιλικά πάντα![]()
Δεν νομιζω οτι επεσε κραξιμο.Δεν ευθυνεται μονο ο ιδιος για τα λαθη του φταινε κι αλλοι.Αλλα υπαρχει και το λεξικο στο mozilla που διορθωνει τα λαθη αυτοματα![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
[B]Συμφωνώ απόλυτα, απλώς όπως σε κάποιους φαίνεται φυσιολογικό το να μην φοράνε κράνος, έτσι και σε αυτούς φαίνεται φυσιολογικό το ορθογραφικό λάθος, δεν αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις. Οπότε ποιος ο λόγος της διόρθωσης. Με κατάλαβες όμως:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, μερικοί δεν τα είχαν όλα απλόχερα. Ούτε είναι αστείο να λέμε, ωχ το μάτι μου κάλε. Φιλικά πάντα![]()
Δεν νομιζω οτι επεσε κραξιμο.Δεν ευθυνεται μονο ο ιδιος για τα λαθη του φταινε κι αλλοι.Αλλα υπαρχει και το λεξικο στο mozilla που διορθωνει τα λαθη αυτοματα![]()
Το FMX τελικά μπορείς να το οδηγήσεις με 125 δίπλωμα?Αυτά ποτέ δεν τα κατάλαβα..
Me gusta la moto, me gustas tu....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Το FMX τελικά μπορείς να το οδηγήσεις με 125 δίπλωμα?Αυτά ποτέ δεν τα κατάλαβα..
Tη Δευτερα με τον κηδεμονα σου.
Οχι ρε φιλε αφου ειναι 650cc και τα αλογα που βγαζει(μη γελατε ρε) ειναι πολλα παραπανω απο οσα λεει το διπλωμα των 125.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γμτ...
![]()
ενταξει ρε φιλε δεν ειμουν και απο τους καλυτεσους μαθητες αλλα το λυκιο φετος μια φορα το εβγαλα......τωρα εγω δεν σου ειπα να καθεσε και να με διορθωνεις εγω απλος ειπα να μου δωσεται μερικες συμβουλες πανω στο θεμα μιας που ειστε και μεγαλυτερη και ξερεται περισοτερα...και ευχαριστω για οσους απαντισαν πανω στο θεμα μου και δεν εκατσαν να ασχολουντε με τα ορθογραφικα λαθη................![]()
...@Bu
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από bu32
μερικες συμβουλες πανω στο θεμα μιας που ειστε και μεγαλυτερη και ξερεται περισοτερα...
Καλά σου λέει ρε Κάπτεν... άντε, απάντησε σαν μεγαλύτερη.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Eλα καπεταν-ισσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bu32
μερικες συμβουλες πανω στο θεμα μιας που ειστε και μεγαλυτερη και ξερεται περισοτερα...
Καλά σου λέει ρε Κάπτεν... άντε, απάντησε σαν μεγαλύτερη.
Τογραψα και πιο πανω φιλαρακι.Βαλε αυτοματη ορθογραφια στο μοζιλα και ξεμπερδεψες.Για να βγαινει και νοημα σε αυτα που γραφεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από bu32
ενταξει ρε φιλε δεν ειμουν και απο τους καλυτεσους μαθητες αλλα το λυκιο φετος μια φορα το εβγαλα......τωρα εγω δεν σου ειπα να καθεσε και να με διορθωνεις εγω απλος ειπα να μου δωσεται μερικες συμβουλες πανω στο θεμα μιας που ειστε και μεγαλυτερη και ξερεται περισοτερα...και ευχαριστω για οσους απαντισαν πανω στο θεμα μου και δεν εκατσαν να ασχολουντε με τα ορθογραφικα λαθη................![]()
![]()