ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ! ! ! ! ! !
ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ (ΑΝ ΕΧΕΤΕ) ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΚΙΑ....
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ! ! ! ! ! !
ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ (ΑΝ ΕΧΕΤΕ) ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΚΙΑ....
οχι κ ουτε προκειτε ποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
καλησπερα.
θα ηθελα να σας ρωτησω αν πληρωνετε διοδια.
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Πέρασα πρόσφατα απο τα Τεμπη.Μπροστά μου ήταν 2 τυπάδες με gsxr και στάθηκαν δίπλα σε αυτοκίνητο "ύπουλα" και μόλις άνοιξε η μπάρα για το αυτοκίνητο φύγαν και αυτοί.Ακριβώς μετά τα διόδια ήταν μπάτσοι (Κυριακή ήταν και γινόταν πανικός).Αλλά επειδή ήμουν πίσω και έψαχνα ψιλά δεν κατάλαβα τι έγινε.'Οταν έφτασα στα διόδια ο μπάτσος έδωσε τον αριθμό απο τις πινακίδες τους στον υπάλληλο.Τι μπορεί να σου κάνει η Τροχαία αν σε σταματήσει και δεν έχεις πληρώσει;Και πως περνάτε εσεις;
Ευτυχώς για το γεφύρι στο Ρίο δεν βλέπω τίποτα....
Αλλά θα μου πεις αυτό είναι ήδη οροφή, πόσο να πάει!![]()
Αν το κάνεις αυτό φορώντας πινακίδα, είσαι τουλάχιστον ηλίθιος και σου αξίζει ότι και να πάθεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyrious
Πέρασα πρόσφατα απο τα Τεμπη.Μπροστά μου ήταν 2 τυπάδες με gsxr και στάθηκαν δίπλα σε αυτοκίνητο "ύπουλα" και μόλις άνοιξε η μπάρα για το αυτοκίνητο φύγαν και αυτοί.Ακριβώς μετά τα διόδια ήταν μπάτσοι (Κυριακή ήταν και γινόταν πανικός).Αλλά επειδή ήμουν πίσω και έψαχνα ψιλά δεν κατάλαβα τι έγινε.'Οταν έφτασα στα διόδια ο μπάτσος έδωσε τον αριθμό απο τις πινακίδες τους στον υπάλληλο.
Life begins at 45°.
εχω περασει αρκετες φορές και με τους μπάτσους απεναντι και δεν ασχολήθηκε κανένας!Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Αν το κάνεις αυτό φορώντας πινακίδα, είσαι τουλάχιστον ηλίθιος και σου αξίζει ότι και να πάθεις.
βεβαια πλεον εχω και κατι αυτοκολιτακια στης πινακίδες!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Πρεπει οντως να εισαι ηλιθιος γιανα κανεις κατι τετοιο το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καμια μλκ να την κρυψεις αν και νομιζω ειναι καλυτερα σε εθνικη οδο να μην την εχεις καθολου!!
Τι αυτοκόλλητα;Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
εχω περασει αρκετες φορές και με τους μπάτσους απεναντι και δεν ασχολήθηκε κανένας!
βεβαια πλεον εχω και κατι αυτοκολιτακια στης πινακίδες!
moto.gr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Spyrious
Τι αυτοκόλλητα;
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Γειά σας,
τελικά, έλαβα απάντηση απο την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ -
το κόστος καθορίζεται απο το ύψος (!) του οχήματος,
τον αριθμό των αξόνων κλπ. και όχι απο το βάρος (!).
Φαίνεται ότι, για διαφορετικές οδούς ισχύουν διαφορετικά
νομικά πλαίσια για τη χρέωση των οχημάτων.
Αν πρέπει να κατηγορήσουμε κάποιον, μήπως δεν είναι
οι ιδιωτικές εταιρίες των διοδίων, αλλά οι υπουργοί / βουλευτές
και οι λοιποί που έφτιαξαν και ψήφισαν τέτοιους νόμους;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aντε βρε με τους βλακες που μπλεξαμε.
Στη γέφυρα του Ρίου γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά? Σίγουρα δεν είναι της τάξης του 70%. Ο συγκεκριμένος νόμος αφορά στη συμφωνία με την ολυμπία οδό μόνο?
Life begins at 45°.
απο οσο γνωριζω...στην γεφυρα του Ριου και την Αττικη Οδο ειναι ξενες εταιριες που τα εκμεταλλευονται...ολα τα αλλα εργα ειναι εταιριες ελληνικου συμφεροντος (Μπομπολας)...με τις υγειες μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Στη γέφυρα του Ρίου γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά? Σίγουρα δεν είναι της τάξης του 70%. Ο συγκεκριμένος νόμος αφορά στη συμφωνία με την ολυμπία οδό μόνο?
![]()