μη κανεις τιποτα φιλε απλα πουλατο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis170
το 2000 είναι το 5ο που αγοράζω και έκοψα τις βόλτες .
μου την έχει δώσει.
δε το θες αλλο το ρημαδι.
μη κανεις τιποτα φιλε απλα πουλατο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis170
μου την έχει δώσει.
+954Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μη κανεις τιποτα φιλε απλα πουλατο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν κατάλαβα...είναι το 5ο ΧΤ που αγοράζεις μέχρι να πετύχεις ένα που να μην τρέμει μετά τα 120????Αρχικά δημιουργήθηκε από makis170
μου την έχει δώσει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Δεν κατάλαβα...είναι το 5ο ΧΤ που αγοράζεις μέχρι να πετύχεις ένα που να μην τρέμει μετά τα 120????
....trial and error εκανε το ατομο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλε Μακη οπως σου ειπανε και οι αλλοι...αλλαξε το ρε παιδι μου...παρε ενα Versys ξερω γω...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis170
Γεια σε όλους
Έχω ένα XT-600E mod του 2000 με 13000 Km
Στα 120 km νιώθω τους κραδασμούς του μοτέρ και με πονάνε τα χέρια μετά απο ώρα.
Όταν τρέχω πάνω απο 130-140km αρχίζει να τρέμει το τιμόνι και αναγκάζομε να κόψω ταχύτητα γιατί δεν είναι και πολύ ωραία αίσθηση να τρέμει το τιμόνι στα 140.
Όλα πάνω στην μηχανή είναι μανίσια , δεν έχω βάλει τίποτε έξτρα.
Η μηχανή είναι σε πολύ καλή κατάσταση . δεν την ταλαιπορώ καθόλου και τα παραπάνω προβλήματα τα αντιμετόπισα απο την ώρα που την αγόρασα καινούρια.
Θέλω να πηγαίνω ταξίδια και σκέφτομαι τελευταία να αλλάξω μηχανή για τους παραπάνω λόγους.
Καμιά ιδέα για διόρθωμα των παραπάνω προβλημάτων???
Εχω ΧΤ500Ε/2000 με 58.000 (και δεν λεω οτι ειναι και πολλα)
Ολα αυτα που λες...ειναι οπως τα λες...εχω βαλει γεφυρα και κοπηκε λιγο το τρεμουλο μπροστα στα πολλα χλμ. Αλλα ειτε το μαθαινεις με τον καιρο ειτε το αλλαζεις....
Και τον πιασμενο λαιμο απο τον αερα και τον πιασμενα μαλακα μορια απο τη σελα κλπ κλπ
Πουλα το αφου δεν το αγαπας...ουτε αυτο σε αγαπαει πια υποθετω...με 1300 το χρονο....![]()
![]()
Κάνε ακτινολόγηση και πες στο μηχανικό σου να τσεκάρει τις βίδες που σφίγγουν πλαίσιο - κινητήρα - ψαλίδι - μπροστινό ....
ΜΑΕΘΡΑΤ, Μπιμπίκο .... βαριέμαι να το διαχωρίζω τώρα κάνει ζέστη ...![]()
Κι αφου τα κάνει όλα αυτά, πούλα το μπας και πάρεις τίποτα που πιάνει 140+ χωρίς τρέμουλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Κάνε ακτινολόγηση και πες στο μηχανικό σου να τσεκάρει τις βίδες που σφίγγουν πλαίσιο - κινητήρα - ψαλίδι - μπροστινό ....
ΜΑΕΘΡΑΤ, Μπιμπίκο .... βαριέμαι να το διαχωρίζω τώρα κάνει ζέστη ...![]()
Ρε Άκη, σε έπιασε η ζεστη ε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μετα το γυρο της πελοπονησου με ΧΤ απλα γυρισα με αυχενικο![]()
δεν ειναι για πανω απο 120 δεν ειναι για ευχαριστες μεγαλες βολτες.
καιρος να δεις για κατι αλλο θα ελεγα πια
στην πολη μονο φυσικα ειναι μια χαρα.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
υ
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Δεν κατάλαβα...είναι το 5ο ΧΤ που αγοράζεις μέχρι να πετύχεις ένα που να μην τρέμει μετά τα 120????
όχι φίλε η 5η Μηχανή σε όλη μου την ζωή. και όχι το 5ο XT θα τρελαθουμε τώρα μη ρωτάς τέτοια
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
Μετα το γυρο της πελοπονησου με ΧΤ απλα γυρισα με αυχενικο![]()
δεν ειναι για πανω απο 120 δεν ειναι για ευχαριστες μεγαλες βολτες.
καιρος να δεις για κατι αλλο θα ελεγα πια
στην πολη μονο φυσικα ειναι μια χαρα.
Εντάξει συνάδελφε XTάκια συμφωνούμε απολύτος .
Η το αποδεχόμαστε η το πουλάμε
Τρέμουλο από στραβή μπροστινή ζάντα θα εμφανιζόταν και σε λιγότερα χλμ.
Τρέμουλο στο τιμόνι μπορεί να σου φέρει και ο πίσω τροχός. Είτε από ζάντα, είτε από λάστιχο.
Αν το κάνει από καινούριο και εξακολουθεί αφού άλλαξες λάστιχα τότε ίσως φταίνε οι μαλακ(ί)ες αναρτήσεις, σε συνδυασμό με το ψηλό φτερό.
Sent from me using a computer.
Και εγώ έχω την άποψη ότι φταίει το φτερό και πιθανόν οι μπροστινές αναρτίσεις γιαυτό και ρώτισα στην αρχή μήπως και υπάρχει φάρμακο όπως γέφυρες κ.τλ
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis170
Και εγώ έχω την άποψη ότι φταίει το φτερό και πιθανόν οι μπροστινές αναρτίσεις γιαυτό και ρώτισα στην αρχή μήπως και υπάρχει φάρμακο όπως γέφυρες κ.τλ
το φτερο παιζει μεγαλο ρολο...αν το βγαλεις και κανεις μια βολτα, θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα στη μηχανη...
υπαρχουν καποιες λαμες που βελτιωνουν την κατασταση καπως...επειδη ομως ειναι πολυ μαλακο το φτερο, το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να το αλλαξεις με καποιο ακαμπτο απο αλλη μοτο(ή αφτερμαρκετ)
σε συνδιασμο με γεφυρα, θα βελτιωθει παρα πολυ η κατασταση...
αλλα ταχυτητες των 140+ ειναι υπερβολη για το ΧΤ...πας τερμα γκαζι και του πινεις το αιμα...
Σκέφτομαι τώρα για γέφυρα και κάποιο χαμηλό φτερό να βγάλω και τις φυσούνες αλλα μετά θα είναι κάπως περίργο νομίζω.
Στο τέλος θα τοκάνω σαν καλικάντζαρο και θα το πετάξω μου φένεται!!