Σελίδα 50 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 40454647484950515253545560100 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 736 έως 750 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Σε ειδα μωρη γαμιολα. Πηγαινα απο πισω σου,βλεπω απο μακρια το φαναρι να πορτοκαλιζει,μετα να κοκκινιζει,ειχα ολο το χρονο να κοψω και να κανω και το κεφι μου ντριφταροντας.. Και ειδα κ εσενα να περνας το κοκκινο λες κ δεν ετρεχε τιποτε. Στο επομενο φαναρι βλεπω ακριβως αυτο που περιμενα.. Μια γαμιολα να μιλαει στο κινητο. Αληθεια,ο μονος λογος που δεν ασχοληθηκα ειναι οτι θα παρασυρομουν και θα ειχαμε μηνυσεις. Γαμιολα.. Ενταξει να σκοτωθω επειδη ετρεχα κ το εχασα,αλλα θα ειναι αδικια και αμαρτια να με σκοτωσεις εσυ σε ενα τετοιο φαναρι... Γαμιολα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Σε είδα με το V-MAX ( ) στην παραλιακή στο Ρέθυμνο, με φανέλα, μαγιό και ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!

Στο V-MAX

ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ :hypnotize

ΕΛΕΟΣ
    ειδα ακριβως το ιδιο θεαμα σημερα τ απογευμα σε b king version...και μη χειροτερα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    μηπως να πας σε κανα γιατρο? πολλη συμπιεση κ καθολου εκτονωση φιλαρακι...

καλα, κι εσενα δε σε βλεπω να εισαι σε καλυτερη κατασταση!

Πολυ καντηλι και χυμα βρισιες, ειδικα εδω μεσα!

Παρτε το λιγο αλλιως!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:

παρακαλουνται οι κ.κ. μοτοσυκλετισται οι οποιοι κινουνται επι των οδων: Π.Ραλλη, Γρ. Λαμπρακη, Πειραιώς, Αθηνών, Ιερα Οδο να προμηθευτουν παρ' αυτα τα ειδικα αυτοκολλητα αναγνωριστικα του ηλεκτρονικου ιστοτοπου, δια να αναγνωριζοντο με ευχαιρια με τους λοιπους οδηγους/μοτοσυκλετιστας οι οποιοι δυνανται να ευρισκονται την ιδιαν ταυτην στιγμην επι του οδοστρωματος.
    Ααααα εγω το αυτοκόλλητο το εχω στο αυτοκινητο....για να με συγχωρουν οι συναδελφοι μοτοσυκλετιστες οταν τους κανω καμια μ@λ@κι@.
    Στη μηχανη δεν το βαζω....για να μη λενε μετα....."εισαι και στο moto.gr....μ@λ@κ@."

Κράνη, όλων των ειδών

Ανοιχτά, jet, full face, ρεπλικες, ακριβά, φτηνα, εντουράδικα, τρεντμομοκιετς...

Σας βλέπω όλο και λιγότερο στο δρομο....

Ακόμα και στην Αττική Οδό. Δε μιλάω για παραλιακή ή Μαρκόπουλο-Καλυβια. Εκεί λειπουν και μπλούζες/παπούτσια.

Τι να πω ρε μάγκες, νομισα πριν λιγα χρονια οτι ειχαμε ξεπεράσει τη δεκαετία του Γαρδέλη. Εκανα λάθος.

Κρίμα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σας είδα να φεύγεται με βαλίτσες και τριβάλιτσες και σακουβαγιάζ....

αλλά δεν είδα να έχετε μαζί σας κράνη....

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    μας ειδα χτες καμια 25αρια μηχανακια, παρεα ducatisti, εξοπλισμενοι ΟΛΟΙ οπως πρεπει, για την φανταστικη βολτα μας προς Περαχωρα κ μας χαρηκα απιστευτα!!!
    στριβω, αρα υπαρχω..

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Sas eida stin protopapadaki na exete fortosei ta sibragkala gia windsurf eno pigaina gia douleia de tha paro repo re?
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Sas eida stin protopapadaki na exete fortosei ta sibragkala gia windsurf eno pigaina gia douleia de tha paro repo re?
    Δεν ήμουν εγω πάντως
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    ?????? ????????????? ??? Cpt. Haddock
    ??? ????? ??? ??????
    Mi xaseis esy.,
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

σε είδα dimzab στην Κατεχάκη. Σε είχα συνηθίσει με το XT και άργησα λίγο να συνηδητοποιήσω ότι ο καβαλάρης του ΚΤΜ ήσουν εσύ.

ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κ
    Τι να πω ρε μάγκες, νομισα πριν λιγα χρονια οτι ειχαμε ξεπεράσει τη δεκαετία του Γαρδέλη. Εκανα λάθος.
    Την περασαμε και μπηκαμε στην δεκαετία του IRONMAN ... πέφτεις και απλα ξεσκονίζεσαι!

Εγω ειχα πολυ καιρο να οδηγησω στην πόλη ,και σήμερα το πρωι πέρασα απο το κέντρο με την αβαταρένια μου...

τι εχει αλλαξει απο 3 χρονια πρίν; Πολύ σκούτερ και πολυ αυτοκινηταδικη νοοτροπια στους αναβατες αυτων... Περισσοτερο κινδυνευεις απο τα λοιπα δικυκλα παρα απο τα στοιβαγμενα αυτοκινητα.

Σας βλεπω ολους καθε μερα , στον δρομο απο Αγρια προς Βολο, να πηγαινετε σαν τρελοι γνωριζοντας οτι αυτος ο δρομος μετραει σχεδον ενα ατυχημα καθε μερα και μερικα απο τα χειροτερα δυστυχηματα της περιοχης.
    Στον ιδιο δρομο πλεον το κρανος αποτελει προιον εξαφανισης.Αντ'αυτου ...τζελ, μιλιτερ τζοκε'ι', τρεντι σκουφι τον χειμωνα και γυαλια D&G.Πανακριβα μηχανακια για παμφτωχα μυαλα.
    Σε ειδα και εσενα αγορι, να χτυπιεσαι στην ασφαλτο (του ιδιου δρομου), οταν εφτασα με το ασθενοφορο.Χωθηκες κατω απο ενα φορτηγο , χωρις κρανος, με μαγιο-φανελα-στριγκοπαντοφλο-πετσετα.Ησουν τυχερος που το κεφαλι σου δεν ειχε ουτε γρατσουνια, αλλα οταν τσιμπουσα τα ποδια σου -επιμονα- με βελονα , εσυ δεν καταβαινες τιποτα.
    Ελπιζω να σε ξαναδω ορθιο, γιατι ειμαστε και απο το ιδιο χωριο ρε πστ μου.

Το νου μας ολοι.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

... Το avatar του/της dimzab
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
    σε είδα dimzab στην Κατεχάκη. Σε είχα συνηθίσει με το XT και άργησα λίγο να συνηδητοποιήσω ότι ο καβαλάρης του ΚΤΜ ήσουν εσύ.

Ελα ρε Billy, εσύ ήσουνα? Επρεπε να το καταλάβω απ'το hornet.

Καλα ρε συ, αφου με θυμόσουν με το ΧΤ, πως με γνώρισες με το ΚΤΜ? Απ'το κράνος?!!!

...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    πως με γνώρισες με το ΚΤΜ? Απ'το κράνος?!!!

εισαι σιγουρος οτι το φορουσες το κρανακι; (για να μεινω και ον τοπικ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF