ΟΚ ρε μαγκες παλεψτε τη.Εγω παραιτουμαι.Δεν παει αλλο,εχω περασει του κοσμου τα παλουκια απο πιτσιρικας,δουλευω απο τα 11,εχω περασει και με πολλα και με λιγα αλλα αυτο που συμβαινει τους τελευταιους μηνες δεν το αντεχω.
Καλυτερη η φυγη.![]()
ΟΚ ρε μαγκες παλεψτε τη.Εγω παραιτουμαι.Δεν παει αλλο,εχω περασει του κοσμου τα παλουκια απο πιτσιρικας,δουλευω απο τα 11,εχω περασει και με πολλα και με λιγα αλλα αυτο που συμβαινει τους τελευταιους μηνες δεν το αντεχω.
Καλυτερη η φυγη.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Α ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ φαλοκρατικος ρατσισμος!Μας λες οτι ο αντρας ειναι ξανθος(ξανθουλης κιολας μαλλον σου αρεσει) αλλα δεν μας λες τι χρωμα μαλλια εχει η γυναικα που απανταει.
Σοβαρα τωρα πιστευω οτι αυτοι οι ανθρωποι απεχουν αρκετα απο την πραγματικοτητα που επικρατει.Και δεν καταλαβαινω αυτα τα περι παλιων και καλυτερων αφου το θελουν ας πανε να ζησουν σε ενα παραδοσιακο χωριο και οχι να γραφουν κειμενα δηθεν οτι ο συγχρονος τροπος ζωης μας εχει καταστρεψει.
Να επανακτήσουμε το κύρος μας, χρησιμοποιώντας βέργες κι ό,τι τέλος πάντων
απαιτούσε ο βασικός σωφρονιστικός κώδικας τα χρόνια της περήφανης ανέχειας ...
Σταματήστε τις ψυχολογίες και τις παραφιλολογίες για τα «τραύματα» των παιδιών.
Μόνο λύσεις γήινες και πρακτικές -χωρίς ενστάσεις από τον Ρομπέν της
ευαισθησίας, τον ΣΥΡΙΖΑ- θα αποκαταστήσουν την τρέλα και το χάος που
υπαινίσσονται οι στατιστικές.
Αυτο δεν το ειχα δει....Εγω λεω ξυλο και στους μεγαλους αφου τρωγαν ξυλο παιδια και καταληξαν να γραφουν τετοιες μαλακιαρες....Ντροπη
Μα δεν ισχυρίστηκα ρε Νικόλα οτι επιθυμώ την απώλεια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Επιλεγω να ειμαι αυτος που θα χασει τα Μανολο και οχι αυτος που θα χασει τα παντα...![]()
Στην καταρευση καποιοι θα χασουν κατι, καποιοι αλλοι τα παντα. Ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις ρε Μαρινακι;
Ειπα απλα οτι οφείλουμε να βρούμε τρόπους να επιβιώσουμε ακόμα και αν χαθούν πολλα!!
Το τα πάντα αφορά σε υλικά αγαθά, θέλω να πιστεύω!!
Ναι οντως κάποιοι θα χάσουν τα πάντα!!
Υγεία ρε παιδιά να χουμε......και θα τα ξαναφτιαξουμε!!
αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....
Χρηστο μου, εργάζομαι απο τα 14.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Καλυτερη η φυγη.![]()
Καταλαβαίνω απολυτα τι λες!!
Προς Θεου, δεν αμφισβητώ το πρακτικό σου πρόβλημα........κάθε άλλο!!
Το καταλαβαίνω και το σέβομαι!
Πιστεψε με για μενα που ειμαι ελευθ.επαγ. και εξαρτώμαι άμεσα απο τριτους, το άγχος ειναι τεράστιο!!
Και γίνεται ακόμα πιο τεράστιο, οταν πισω απο σενα υπάρχουν κι αλλα 3 σπιτια στα οποια πρέπει να δώσεις φαι.
Εχω τεράστιες ευθυνες για τα 34 χρόνια μου κι ενω μου ειναι πολύ εύκολο να παραιτηθω....να φύγω......να παντρευτώ εναν ματσό και να βολευτώ.......μένω εδω και παλεύω!!!
Υ.Γ. Αν με την φυγή εννοείς την μετανάστευση........για μενα αυτο ισούται με πάλη!!![]()
αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....
Ψυχραιμία Χρηστάρα!! Ψηλά το κεφάλι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Καλυτερη η φυγη.![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟ-ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!!
ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ !!!
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
χρηστο και οχι μονο,αν εννοεις εξωτερικο,ασε μου μερικους μηνες που την κανουμε απο δω με την αρραβωνιαστικια μου και σου λεω απο πρωτο χερι πως ειναι εξω τα πραγματα(τουλαχιστον εκει που λεμε να παμε)
οσο για τον συνονοματο,αν και τον εχω διαβασει πιο μικρος,δεν μας τα λεει καλα.το παρουσιαζει,οπως προειπωθηκε.σαν μια ρομαβτικη νοσταλγια του παρελθοντος,στεκομενος κυριως αν οχι αποκλειστικα στα "καλα" και οχι τα ασχημα.να γραψει πρωτα τι βγαζει,πως ζει,που μενει,τι περιουσια εχει και μετα τα ξαναλεμε.εκ του ασφαλους,ξερω κι εγω να λεω διαφορα.
Όποιος δεν αντέχει να είναι άλλο πλούσιος και νοστάλγησε τη φτώχεια, ας μου το πει να τον ξαλαφρώσω...
Έ ρε σφαλιάρες που θέλουν μερικοί να ξυπνήσουν
H σύγχρονη ελληνική κοινωνική πραγματικότητα......Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
εκ του ασφαλους,ξερω κι εγω να λεω διαφορα.
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.