Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: yamaha r6

yamaha r6

γεια σας παιδια.
    σκεφτομαι να ξανανεβω παλι σε μηχανες μετα απο 6 χρονια απουσιας.
    πρων κατοχος ενος aprilia sr 50 και μετα ενος yamaha Z-125 εχω αρχισει να σκεφτομαι την αγορα μιας yamaha r6. σκεφτομαι για μεταχειρισμενη αλλα οχι κ πολυ παλια.
    2008 μοντελο πιστευω οτι θα ειναι καλα. σε τι τιμες παιζουν οι R6 2008?
    τι προβληματα βγαζουν. ειναι γενικα αξιοπιστες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    Καλησπέρα φίλε.

Καταρχάς, σχετικά με τις τιμές παίζουν απο 8.500 ευρώ μέχρι και 7.000, ανάλογα κατάστασης και έξτρα που έχουν.

Απλά σαν κάτοχος R6 08 μοντέλο, θα ήθελα να μας εξηγήσεις για ποια χρήση την θέλεις. Το λέω αυτό καθώς θα πρέπει να γνωρίζεις ότι χαμηλά το μηχανάκι είναι ψόφιο. Μετά τις 5.000 στροφές κάτι γίνεται....και μετά απο τις 10.000 γίνεται το πάρτυ. Οπότε το μηχανάκι θα το ευχαριστηθείς στην πίστα κυρίως.

Τώρα για προβλήματα δεν ξέρω να σου πώ, καθώς έχω λίγα χιλιόμετρα 4.500 χλμ., οπότε δεν έχει βγάλει κάτι.

αυτα που μου λες τα διαβασα προσφατα σε ενα περιοδικο.
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι η R6 να ειναι φτιαγμενη για πιστα ενω η R1 oxi μιας κ εχει αρκετη ροπη και κατω απο τισ 5000. για καθημερινη χρηση δεν ενδυκνειτε δηλαδη?
    ακομα παρατηρησα οτι δεν υπαρχει η R7. μην με παρεξεγησετε μιας κ εχω αποχη 6 χρονια απο τις μηχανες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    'Ολες οι supersport μηχανές για πίστα είναι φτιαγμένες.

Τώρα αν είσαι έτοιμος να κάνεις συμβιβασμούς, μπορείς να την παίρνεις και κάθε μέρα στην δουλειά, και να μην σε νοιάζει που θα χτυπάει 100 βαθμούς και θα σε ψήνει.
    Εμένα και σε κοντινό ταξιδάκι, με κούρασε να πώ την αλήθεια...!

Αλλά με το που την βλέπω αραγμένη σε κάποιο τοπίο, την χαζεύω ...γιατί μου αρέσει απίστευτα σε εμφάνιση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από michaelgtc
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι η R6 να ειναι φτιαγμενη για πιστα ενω η R1 oxi μιας κ εχει αρκετη ροπη και κατω απο τισ 5000. για καθημερινη χρηση δεν ενδυκνειτε δηλαδη?
    ακομα παρατηρησα οτι δεν υπαρχει η R7. μην με παρεξεγησετε μιας κ εχω αποχη 6 χρονια απο τις μηχανες
    αυτες οι μηχανες δε βολευουν για πολη.. δυσκολα κανεις χωσιματα σφηνες μανουβρες κλπ μες την κινηση γιατι δν ειναι ελαφριες κ δν κοβει κ το τιμονι..

καλια να κοψεις κανα χιλιαρικο η κ πιο λιγο για κανα παπι εντος πολεως κ να μην ταλαιπωρειται το μεγαλο (τζαμπα χλμ γραφει, τζαμπα βενζινη τρωει, κ πιο γρηγορα παει μονο σε μεγαλες λεωφορους υποθετω)

ρ7 δν νομιζω να βγαινε ποτε κανονικα, απ οσο ξερω ηταν σπεσιαλακι που βγηκε σε λιγες μοναδες κ εκανε τρελα λεφτα κ εχει διατηρησει την αξια του. το 2000-2001 καπου κει. κατι σαν τη σειρα R των ντουκατι sbk για να μπορεσει να τρεξει ο χαγκα αν δν κανω λαθος.

φιλε μου επειδη εχω μια r6 του 2008 θα σου πω οτι για χρηση μεσα στην πολη δεν ειναι οτι καλυτερο και θα σε κουρασει.Αλλα μολις βγεις σε εθνικη η επαρχιακο θα την ευχαριστηθεις την μηχανη,αν την βαλεις και σε πιστα ειδικα δεν θα θες να βγεις.Παντως εγω ειμαι πληρως ευχαριστημενος με την μηχανη.Για προβληματα τωρα δεν μπορω να σου πω και πολλα,παντως το χρονο που την εχω και τα 10.000 χμ που εχω κανει δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

καταρχην να πω οτι μενω επαρχια κ οτι δν τιθετε θεμα κινησης οποτε οι μανουβρες μου ειναι αχρηστες. ακομα να πω οτι το θεμα πιστα τωρα που το σκεφτομαι με αφηνει τελειως αδιαφορο. αν κ οταν την παρω μπορει κ να με ενδιαφερει.
    τωρα αυτο με την ζεστη που βγαζει ειναι ενα προβλημα.
    σε περιοδικα υπηρχε η R7 κανονικα στις τιμες και εκανε 10.000.000 δρχ

Επειδή έχω και εγώ ένα r6 αλλά και ένα tlr.Θα σου πω το εξής.Καμία απο τις 2 δεν βολευει σε πόλη.Απλά το r6 επείδή είναι πιο ελαφρύ και πιο συμμαζεμένο,έχω πιο όρθια θέση οδήγησης από ότι το tlr με βολέυει καλύτερα στην πόλη.Αλλά όπως σου είπαν και οι άλλοι,αν μπορεις πάρε κανένα μτχ παπί για την πόλη και κράτα το r6 για εκτός πόλης όπου θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από michaelgtc
    H R7 bghke mono se 500 antitypa otan bghke kai gia kathara agonistikoys skopoys. H timh ths htan pisteuyo poly pano kai apo ta R1 aytoy to kairoy. Eixe foyl ohlins etc etc. H 2008 R6 einai poly ajiopisth alla pshloroph. Se pista pantos afhneis piso akoma kai R1s stis strofes giati ayto to mhxanaki strivei san trello. Kai to R1 2008 mapa einai sta xamhla, an den baleis kana akrapovic, power commander map klp den poly paei.

kane mou ligaki broooom..
    KAI ΓΩ σαν κατοχος συμφωνο με τους κυριους παραπανω και γω ζω σε επαρχια αλλα δεν την βαζω μεσα στην πολυ αναβει πολυ ευκολα ,για γρηγορες βολτες και αποστασεις με συγκινησεις στην προτεινω ανεπιφυλακτα οσο για δουλειες μςσα στην πολυ λογο της θεσης οδηγησης θα σου προτεινα να το αποφυγεις:hypnotize :hypnotize οσο τωρα για προβληματα δεν μου εχει βγαλει κατι για τα 9.000χλμ που εχω κανει.ολο το θεμα ειναι γιατι πραγμα τη θες..
    :a44: Yamaha r6 2008 :a44:

Αρχικά δημιουργήθηκε από boxter99
    H R7 bghke mono se 500 antitypa H timh ths htan pisteuyo poly pano kai apo ta R1 aytoy to kairoy.
    η τιμη της ηταν τοοοτε 10.000.000 δρχ οπως ειπα δηλ 30.000 ευρω.
    ηταν τελειως αγωνιστικη μοτοσυκλετα και απο οτι θυμαμαι δν μπορουσες να την κυκλοφορησεις σε δρομους.
    ηταν κατι σαν τα ξερα μηχανακια. η τιμη της ηταν διπλασια απο την σημερινη R1.
    εγω σκεφτομαι για καποιο μηχανακι το οποιο να το χρησιμοποιω στην πολη αλλα να κανω και ταξιδια με αυτο.
    εσεις σε ποια κατευθυνση νομιζεται πρεπει να ψαηω.
    απο μικρος ειχα ερωτα με τα R της yamaha.

Filaraki moy, kat'eme den eisai etoimos na aneveis kathgoria apo to Z125 sth r6. Pare kalytera ena 250 enduraki ma ma8eis na odhgeis kai se kana dyo xronia ta ksanaleme...

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Για μένα πάρε το Ρ6 αφού σου αρέσει και να προσέχεις γιατί είναι διαόλια.

Όμως έχουν φοβερό στήσιμο που σημένει οτι συγχωρεί πολλές μαλακίες και λάθος χειρισμούς.

Φοβερά πλαίσια, αναρτήσεις και λάστιχα (αναλώσιμα που πρέπει να τα έχεις πάντα σε άριστη κατάσταση).

Ακόμη και σε ευελιξία είναι πολύ καλή! Αυτοί που λένε το αντίθετο είτε δεν το έχουν δοκιμάσει είτε είναι κουλάδια! Έχει λεπτή σιλουέτα, κοντό τιμόνι για να μπαίνει κάτω από τους καθρέπτες (έχοντας βγάλει τους δικούς του) και το τιμόνι κόβει όσο πρέπει ώστε ακόμη και με κίνηση να είσαι μπροστά με τα παπάκια ;()
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    Για μένα πάρε το Ρ6 αφού σου αρέσει και να προσέχεις γιατί είναι διαόλια.

Όμως έχουν φοβερό στήσιμο που σημένει οτι συγχωρεί πολλές μαλακίες και λάθος χειρισμούς.

Φοβερά πλαίσια, αναρτήσεις και λάστιχα (αναλώσιμα που πρέπει να τα έχεις πάντα σε άριστη κατάσταση).

Ακόμη και σε ευελιξία είναι πολύ καλή! Αυτοί που λένε το αντίθετο είτε δεν το έχουν δοκιμάσει είτε είναι κουλάδια! Έχει λεπτή σιλουέτα, κοντό τιμόνι για να μπαίνει κάτω από τους καθρέπτες (έχοντας βγάλει τους δικούς του) και το τιμόνι κόβει όσο πρέπει ώστε ακόμη και με κίνηση να είσαι μπροστά με τα παπάκια ;()

xaxa ονομα και πραγμα να υποθεσω απο nickname!!!!
    σα τα πιτσιρικια στη γςειτονια ολοι μερα με τσιροτα μεχρι να μαθουν πατινι!!!

τι λες ρε αρχοντα εσυ δλδ με το r1 μεσα στη πολη μερα μεσημερι πχ κεντρο Αθηνα κανεις το βαΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΣΙ οι αλλοι μ@λ@κες και κουλαδια....εχει αφασια!!!!!!

θα συμφωνησω με τους παραπανω με αρκετες υποχωρησεις απο τον εαυτο σου θα κινηθεις στη πολη αλλα ποτε δε θα καταλαβεις τη χρηστικοτητα της μηχανης!!!!

τωρα απο πιτα που δε τρως τι σε νοιαζει και να καεις!!!!!

εμενα το r6 με 20.000 χλμ με 2 αγωνες και 2 εξαωρους και ποσα track-day δεν εχει βγαλει προβλημα κανενα!!!
    Ο ανθρωπος ειναι θνητος στους φοβους του & αθανατος στις επιθυμιες του..

To r6 ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΛΑΘΗ. Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο, πάρε κανένα 400ρι ss. Έχουν και αυτά πολύ γκάζι για σενα που είχες παπί...Για r6 ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ! Θέλει να πας σταδιακά και να ανεβείς από τα 10 άλογα στα 135 που έχει με ram air. Θα είσαι κίνδυνος για σένα και τους άλλους...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF