1. ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΠΙ 1 (ΜΙΑ) ΩΡΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ : Πλάκα μας κάνεις...... Τι σου φταίει το μηχανακι να δουλευει 1 ώρα με τόσο χαμηλή πίεση λαδιού !!! Απλώς....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από Verbal Kint
Στη δικια μου...για 1500 χιλιομετρα...
Λαδια: 15-50 Motul (Τριτο που δοκιμαζω μετα απο Motorex και BellRay)
Προσθετο: MotorKote
Φιλτρο : Honda
Συμπερασματα:
- Το σασμαν δουλευει πιο μαλακα και απο τα 2 προηγουμενα (ιδιως απο το BellRay!).
- Κραταει πιο ευκολα ρελαντι με πολυ λιγη χρηση του τσοκ.
- Ο συμπλεκτης πιανει πιο πανω...αλλα πιανει χωρις να πατιναρει.
- Σε πορεια με ταχυτητες γυρω στα 130-140 δουλευει σε χαμηλοτερη θερμοκρασια απο οτι την εχω συνηθισει.
- Την εβγαλα πριν απο λιγο καιρο εξω στην αυλη και την εβαλα μπρος ετσι για να δουλεψει λιγο
ΧΩΡΙΣ προθεση να κανω καμια βολτα (κρυωμενος γαρ).
Με εξωτερικη θερμοκρασια γυρω στους 7-8 βαθμους, δουλευε επι 1(μια) ωρα στο ρελαντι (1100 περιπου) χωρις να ανεβασει θερμοκρασια. Καθολου λεμε, ισα-ισα που σηκωθηκε ο δεικτης και εμεινε εκει επι μια ωρα μεχρι που την εσβησα παρολο που της εριχνα και αρκετες ξερογκαζιες στο ενδιαμεσο!
Ειλικρινα μεχρι τωρα δεν εχω δει βενζινοκινητο οχημα να δουλευει 1 ωρα σε ρελαντι ακινητο και να μην ανεβαινει η θερμοκρασια του στο σημειο που ανοιγουν οι ανεμιστηρες!
Καλο? κακο? το καλοκαιρι θα φανει![]()
2. Δουλευοντας στο ρελαντι δεν ανεβασε θερμοκρασία : Μέ τον τρόπο που το λές , μάλλον πιστευεις οτι το λάδι έκανε καλή δουλειά μειώνοντας τις τριβές και ρίχνοντας την θερμοκρασία. Εγώ θά έλεγα να τσεκάρεις τον θερμοστάτη σου......![]()
![]()
Κώστας.