Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: ΒΕΝΖΙΝΑΣ

Kλοπή δεν είναι μονάχα τα τερτίπια των βενζινάδων στην αντλία.
    ΚΛΟΠΗ είναι που κοστίζει 1,65 πλέον το λίτρο!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Υπάρχουν και πιο τρανταχτά παραδείγματα.
    Βάσει χιλιομέτρων, σε διαδρομή που κάνω κάθε μέρα, με την ίδια ταχύτητα, έπρεπε να έχω στο ρεζερβουάρ 1,5 λίτρο.
    Η XTR έχει 15 λίτρα χωρητικότητα.
    Έπρεπε δηλαδή να γεμίσω με 13,5 λίτρα.

Η αντλία έγραψε 15,5 λίτρα.

Όταν ρώτησα τον καραγκιόζη πως κατάφερε να χωρέσει 2 λίτρα παραπάνω στο τεπόζιτο μου απάντησε ότι στις μοτοσυκλέτες παίρνει πάντα παραπάνω λόγω μικρού τεποζίτου...

Τον έστειλα εκεί που του άξιζε και έχασε έναν πελάτη, μαζί και με όλους τους συναδέλφους από την εταιρεία που δουλεύω...

Θράσος ρε πστμ !!!!!!
    Με τέτοια τιμή να σε κλέβουν κιόλας, και όχι λίγο!!!:a66: :a66:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    χθες σπαστηκα 2η φορα με βενζινα που δεν εδωσε αποδειξη, του την ζητησα, και μου ειπε να παω μεσα,
    και δευτερη φορα τους ειπα οτι την επομενη δεν θα κανω το αμαξι στη ακρη αλλα θα το αφησω εκει που καθεται μεχρι να την παρω.

αντε με τους π@π@ρες ποια

εν ειμαι σιγουρος αν ειναι υποχρεωμενοι να σου την φερουν
    φιλε p@no δεν ειναι θεμα υποχρεωσης αλλα καλης λειτουργιας του καταστηματος τους και εξυπηρετησης των πελατων τους.

Φαντάσου σε ενα εστιατοριο να σηκωνοταν ο καθενας να παει ταμειο και να πληρωσει και να μην περιμενει τον λογαριασμο στο τραπεζι του, και το ταμειο θα επηζε με ουρα και ο πελατης θα δυσανασχετουσε.

Φαντασου τις ιδιες ουρες αλλα απο αυτοκινητα στα βενζιναδικα ΑΝ ολοι ζηταγανε αποδειξεις και δεν βαριοντουσαν.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Υπάρχουν και πιο τρανταχτά παραδείγματα.
    Βάσει χιλιομέτρων, σε διαδρομή που κάνω κάθε μέρα, με την ίδια ταχύτητα, έπρεπε να έχω στο ρεζερβουάρ 1,5 λίτρο.
    Η XTR έχει 15 λίτρα χωρητικότητα.
    Έπρεπε δηλαδή να γεμίσω με 13,5 λίτρα.

Η αντλία έγραψε 15,5 λίτρα.

Όταν ρώτησα τον καραγκιόζη πως κατάφερε να χωρέσει 2 λίτρα παραπάνω στο τεπόζιτο μου απάντησε ότι στις μοτοσυκλέτες παίρνει πάντα παραπάνω λόγω μικρού τεποζίτου...

Τον έστειλα εκεί που του άξιζε και έχασε έναν πελάτη, μαζί και με όλους τους συναδέλφους από την εταιρεία που δουλεύω...

Θράσος ρε πστμ !!!!!!
    Με τέτοια τιμή να σε κλέβουν κιόλας, και όχι λίγο!!!:a66: :a66:
    Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα τιμολόγιο. Θα έγραφε πάνω ως όφειλε ποσότητα, τιμή μονάδος και σύνολο. Και με τις προδιαγραφές της μηχανής σε αντιπαραβολή ξέρεις τα μπορεί να πάθει αυτός αλλά και άλλοι πολλοί

Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    χθες σπαστηκα 2η φορα με βενζινα που δεν εδωσε αποδειξη, του την ζητησα, και μου ειπε να παω μεσα,
    Την επόμενη φορά που θα σου το κάνει αυτό βενζινάς η λύση είναι απλή. Πες του να έρθει να πάρει τα λεφτά για την βενζίνη από το σπίτι σου. Πίστεψέ με πιάνει
    I would rather make history than read about it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΤΑΦΥ
    Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα τιμολόγιο. Θα έγραφε πάνω ως όφειλε ποσότητα, τιμή μονάδος και σύνολο. Και με τις προδιαγραφές της μηχανής σε αντιπαραβολή ξέρεις τα μπορεί να πάθει αυτός αλλά και άλλοι πολλοί
    +750
    ευχαριστω νταφυ κ εσενα κ τα υπολοιπα παιδια,δυστηχως δουλευω ολη μερα και δυσκολα θα βρω χρονο να κανω αυτη τη μετρηση με το μπετονι...το σιγουρο ειναι παντως οτι δεν ξαναπαταω εκει... εδω που μας φτασανε ουτε ανθρωπια δεν υπαρχει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

μακραν η πιο ακυρη δικαιολογια

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν βρείτε τα manual των μηχανων σας γράφει πόσα λίτρα καυσίμου πέρνει. Στα ΧΤ-Χ-R όντως χωράει 15λίτρα σύμφωνα με το εγχειρίδιο. Αυτά όμως σε Κ.Σ. (κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος). Διαφορετικά με 13-14 δείχνει γεμάτο.

Καλό είναι να το γεμίζετε με το που ανάβει λαμπάκι ρεζέρβας. Στο δικό μου λαμπάκι σημαίνει οτι έχει 4-4,5λίτρα μέσα ακόμα. Οπότε εκεί μπορείς να υπολογίσεις τι γίνεται.

Για απόδειξη... όταν μου λένε μέσα, παρατώ εκεί που είναι το όχημα και πάω να την πάρω. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται πίσω. Αν και τελευταία όλοι όσοι έχω σταματήσει για καύσιμο , μου την φέρνουν ανά χείρας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παιδιά, μην την ψάχνετε, το όλο θέμα με τη βενζίνη είναι άδικο…

Γι αυτό άλλωστε το λένε και βεν-ζιν-ΑΔΙΚΟ

Τυχαίο….??? Δεν νομίζω…!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PS: Sorry για το spam
    To talk without thinking is to shoot without aiming...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν βρείτε τα manual των μηχανων σας γράφει πόσα λίτρα καυσίμου πέρνει. Στα ΧΤ-Χ-R όντως χωράει 15λίτρα σύμφωνα με το εγχειρίδιο. Αυτά όμως σε Κ.Σ. (κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος). Διαφορετικά με 13-14 δείχνει γεμάτο.

Καλό είναι να το γεμίζετε με το που ανάβει λαμπάκι ρεζέρβας. Στο δικό μου λαμπάκι σημαίνει οτι έχει 4-4,5λίτρα μέσα ακόμα. Οπότε εκεί μπορείς να υπολογίσεις τι γίνεται.

Για απόδειξη... όταν μου λένε μέσα, παρατώ εκεί που είναι το όχημα και πάω να την πάρω. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται πίσω. Αν και τελευταία όλοι όσοι έχω σταματήσει για καύσιμο , μου την φέρνουν ανά χείρας.

Gandalf
    Εμενα γραφει οτι παιρνει 18 λιτρα αλλα πανω απο 15 δεν εχω βαλει ποτε.

καποτε μου ειχανε βαλει σε kawasaki z750s 17 λιτρα βενζινα χωρις να εχω μπει ακομα ρεζερβα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulamaras750
    καποτε μου ειχανε βαλει σε kawasaki z750s 17 λιτρα βενζινα χωρις να εχω μπει ακομα ρεζερβα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλα σου εβαλε,και μενα τοσο επαιρνε

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Θέλω να ρωτήσω πως μπορει να γινει καταγγελία για πρατήριο βενζίνης(Αν.Θεσνικη) για το οποιο εχω διαπιστώσει πολλες φορες οτι εχει πειραγμένες αντλιες.Εβαλα στο αυτοκίνητο 40 ευρω και δεν ξεπέρασε με τιποτα την μεση ο δείκτης( ρεζερβουάρ 51 λιτρα).Φουλαρα το TDM και πηρε 21,3 λιτρα(ρεζερβουαρ 20 λιτ.).Εστειλα mail στο ΙΝΚΑ και περιμένω απάντηση.Που αλλου μπορώ να απευθυνθώ;Όποιος θελει να μάθει το πρατήριο μπορω με pm.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Θέλω να ρωτήσω πως μπορει να γινει καταγγελία για πρατήριο βενζίνης(Αν.Θεσνικη) για το οποιο εχω διαπιστώσει πολλες φορες οτι εχει πειραγμένες αντλιες.Εβαλα στο αυτοκίνητο 40 ευρω και δεν ξεπέρασε με τιποτα την μεση ο δείκτης( ρεζερβουάρ 51 λιτρα).Φουλαρα το TDM και πηρε 21,3 λιτρα(ρεζερβουαρ 20 λιτ.).Εστειλα mail στο ΙΝΚΑ και περιμένω απάντηση.Που αλλου μπορώ να απευθυνθώ;Όποιος θελει να μάθει το πρατήριο μπορω με pm.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Επιτοπου καλεις τη ΚΕΔΑΚ (ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ)
    (σιγα μην ερθουν επιτοπου αλλα ποτε δε ξερεις)

Βγαλε και καμια φωτο να φαινεται η μοτοσυκλετα και η ποσοτητα που πηρε μεσα απο το φουλαρισμα.

Τιποτα παραπανω

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Επιτοπου καλεις τη ΚΕΔΑΚ (ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ)
    (σιγα μην ερθουν επιτοπου αλλα ποτε δε ξερεις)

Βγαλε και καμια φωτο να φαινεται η μοτοσυκλετα και η ποσοτητα που πηρε μεσα απο το φουλαρισμα.

Τιποτα παραπανω
    μολις επισκευτηκα το σαιτ και δεν βρηκα καποιο τηλεφωνο...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΔΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ
    από elmos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2008, 09:58
  2. ΒΕΝΖΙΝΑΣ ο ΚΑΡΥΟθραύστης
    από lc8ergr1 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2008, 09:24
  3. ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ