Χαιρετώ όλους τους φίλους fan των δικύκλων,
Είμαι εντελώς καινούργιος στο site και άσχετος από δίκυκλα γι αυτό και ήθελα να διατυπώσω την ερώτησή μου για να με κατατοπίσετε.
Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 10 χρόνια και οδηγώ καθημερινά και έχω οδηγήσει εύκολα οτιδήποτε έχει 4 ρόδες αλλά δεν έχω καμία σχέση με τα δίκυκλα. Ότι κοντινότερο έχω δοκιμάσει σε μηχανάκι ή μηχανή είναι 4-5 φορές που έχω κάνει ποδήλατο και 5-6 φορές που έχω οδηγήσει μια μικρή γουρούνα. Για πρακτικούς λόγους όμως αλλά και από περιέργεια σκέφτομαι τελευταία ότι θα με ενδιέφερε να μάθω να οδηγώ κάτι σε δίκυκλο και να το χρησιμοποιώ για όλες τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη.
Η απορία μου λοιπόν είναι πόσο εύκολο και χρονοβόρο θα είναι για κάποιον που δεν έχει καμία επαφή με το θέμα να μάθει να οδηγάει μηχανή και κατ' επέκταση να βγάλει και δίπλωμα μηχανής. Πόσο θα δυσκολευτώ και πόσο θα ταλαιπωρηθώ για να μάθω και για να βγάλω το απεριόριστο δίπλωμα; Δεν έχω και τρελούς στόχους, δηλαδή δεν θέλω να πάρω καμιά αγωνιστική μηχανή με πιο πολλά άλογα απ το αμάξι μου, θέλω απλά κάποια στιγμή να πάρω ένα απ' αυτά τα καινούργια αυτόματα σκούτερ ή ίσως καμία μηχανή σχετικά χαμηλού κυβισμού για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Τι λέτε;