Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Καινούριος, νέος και άσχετος

Άσχετο Μέλος
    Φίλε alucard ευχαριστώ για τις συμβουλές. Και εγώ αυό πιστεύω ότι θα ξενερώνω άμα την βλέπω, και επειδή τη μηχανή τη παίρνω και θέλω να την γουστάρω πραγματικά, το πήρα απόφαση ότι θα πάρω αυτή. Σχεδόν δηλάδη γιατί η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από πολλά.

Στα όρια της δεν θα την πάω από την αρχή αυτό είναι σίγουρο, αλλά προς το παρόν ούτε το έχω κάψα. Μου έχουν πεί ξανά ότι σαν μηχανή είναι σχετικά εύκολη στην οδήγηση, και ήταν και ένας λόγος που βοήθησε στο να την θέλω ακόμη πιο πολύ.

Τώρα για την τιμή που ανέφερες, έχω βρεί ακόμη 1 μηχανή σε καλύτερη τιμή και από άτομο "εγγύηση". Θα την δω εντός και των ημερών και μόλις καταφθάσουν και τα ευρόπουλα από Ελβετία :rotflmao: , προχωράμε.
    κοίτα εκεί που θες να πας, αλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Να πώ και γώ ο μικρός???

Εν κατακλείδι νομίζω ότι οι γνώμες όλων σας γενικότερα δεν είναι απαγορευτικές ως προς την αγορά της συγκεκριμένης μηχανής αλλά περισσότερο προστατευτικές, προειδοποιητικές (ε?) ως προς τους κινδύνους.....
    Έλα, πες την αλήθεια, Το hornet θα πάρεις κι απλά θες ενθάρρυνση :wacko: :wacko:...

Που λες, καλό το hornet και όμορφο ... Χωρίς καθόλου εμπειρία σίγουρα θα σου πάρει αρκετό καιρό να το μάθεις. Δεν είναι μόνο το γκάζι.. είναι και το βάρος και τα φρένα και είναι και τα αντανακλαστικά ειδικά τον πρώτο καιρό μέχρι να συνηθίσεις τα παραπάνω θα είσαι λίγο σαν κουλός αλλά θα τον πάρεις τον αέρα.. Να είσαι προετοιμασμένος και για καμιά ηλίθια χύμα με λιγα κμ...
    Και να σου πω εγώ τι είδα απο τη μετάβαση απο το μικρό στο μεγάλο.. Μικρο μηχανάκι = λιγότερα έξοδα, πιο μανιτζέβελο (ε?) φτηνότερα λάστιχα,λιγότερα έξοδα σε ενδεχόμενο πέσιμο, γενικά λιγότεροι μπελάδες. Πιο σοβαρό μηχανάκι προυποθέτει και πιο σοβαρή συντήρηση και ενασχόληση. Το τι προσφέρει το καθένα είναι αυτονόητο. Σίγουρα ένα super four η κάτι ανάλογο θα ήταν πιο αρμόζον( ) αλλά αν το θές τόσο πολύ προχώρα και πάρ το. Απλά να είσαι σίγουρος για το ρίσκο που παίρνεις πηγαίνοντας κατευθείαν σε γρήγορο μηχανάκι.
    Μέρααα

P.S. Απαγορευτικό δεν είναι τίποτα.. εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το καρπούζι.

Άσχετο Μέλος
    Έλα πες αλήθεια, δεν έρχεσε για κυνήγι έτσι; (από γνωστό ανέκδοτο)

Φίλε alcapone η αλήθεια είναι ότι μάλλον κατα κει με βλέπω. Γιατί να το κρύψουμεν άλλωστε.
    Ένα δίκιο το 'χεις για τα έξοδα που λες αλλά ευτυχώς έχω (αυτό το διάστημα τουλάχιστον) την άνεση να την πάρω τη μηχανή και να την συντηρώ πιστεύω. Αυτή ήταν η σκέψη μου. Αν όχι τώρα τότε πότε;

Όρεξη να ασχοληθώ με τη μηχανή και τα όσα αυτή συναιπάγεται έχω αρκετή αν και το πρόγραμμα μου είναι γενικώς full αλλά πιστεύω δεν είμαι ο μοναδικός από εδω μέσα που έχω full πρόγραμμα. Οπότε όρεξη να 'χουμε και όλα βολεύονται.

Για το ρίσκο μου το έχουν πει πολλές φορές και φιλαράκια από εδώ όσο και εσεις από εδώ μέσα, είναι το πρώτο που μου λέτε ξανά και ξανά. Και καλά κανετε κατα τη γνώμη μου.
    Όπως λέει και ο Δημήτρης (dimzan) ""Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...Για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!"" και έχει και απόλυτο δίκιο.

Thx παίδες.

Να πω και γώ τη γνώμη μου και το ιστορικό μου και βγάλε συμπεράσμα μόνος σου φίλε μου!

Καταρχήν καλές αγορές και εύχομαι πάντα όρθιος!

Εγώ είμαι 31 και πριν 3 μήνες αγόρασα την πρώτη μου μηχανή!ΠΡώτη ΠΡώτη ΠΡώτη, πριν από αυτή ως παιδί ποδήλατο είχα μόνο, άντε και κάνα skateboard!

Χόρνετ 600, 2001 μοντέλο. Το έψαχνα το θέμα μηχανή επί 2 χρόνια!
    Έβγαλα δίπλωμα πρώτα, αγόρασα καλό κράνος, μπουφάν, γάντια έπειτα και μετά την αγόρασα!

Επί 2 χρόνια , διάβαζα στα διάφορα φόρουμς, περιοδικά βιβλία κτλ και από πολύ νωρίς μου είχε kολλήσει το συγκεκριμένο μοντέλο. Επίσης λόγω διαβάσματος, έμαθα, άκουσα, βίωσα νοερά πολλά (και καλά και δυστυχώς κακά))

Αν είναι να κάνω έναν απολογισμό μετά από 3 μήνες έχω να πώ τα εξής.

Δεν υφίσταται ο έλεγχος του δεξιού καρπού......Τα 96 τόσα άλογα θέλουν να τρέξουν, είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο να τα ελέγξεις! Εγώ έλεγα πως δε θα τρέχω, θα προσέχω κτλ ακριβώς επειδή επί 2 χρόνια διάβαζα και αυτά τα "κακά" που ανέφερα παραπάνω!

Πιάνεις τα 100 χλμ μόνο με ένα "σκάσιμο" της πρώτης, σε πορώνει ο ήχος μετά τις 8.000 στροφές, νιώθεις τον αέρα να σε κοπανάει, έχεις τον κινητήρα ανάμεσα στα σκέλια σου, τί άλλο θές για να τρέξεις???

ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ!!!Ναι σε όσο γίνεται καλύτερες συνθήκες(όσο υποκειμενικό και να είναι αυτό)αλλά θα τρέξεις, θα το δώσεις, θα πορωθείς, θα γουστάρεις, πώς το λένε ρε αδερφέ!

Θέλω επίσης να προσθέσω πως η μηχανή πρέπει να σου αρέσει και εμφανισιακά, να σου κάνει αυτό το κλίκ, γενικότερα...δεν είμαι της λογικής άποψης, παρε ένα μικρό μηχανάκι για αρχή να μάθεις...

Ούτως η άλλως όλα έχουν 2 ρόδες, αν είναι να πάει κάτι στραβά τι 10 τι 100 άλογα....απλά ναι, ίσως καλύτερα να το πάθεις με 10 άλογα......ξέρω γω.........

Εύχομαι να κάνεις τη σωστή επιλογή, αυτό που πρέπει....απλά εκτός από το πρέπει υπάρχει και το θέλω....εσύ κάνε στον εαυτό σου την εξής ερώτηση..

Πρέπει να πάρω μηχανή ή θέλω.....?

Η απάντηση που θα δώσεις πιστεύω θα είναι ένας μπούσουλας!

Άσχετο Μέλος
    Φίλε Άγγελε κάτι αντίστοιχο έκανα και εγώ. Αυτό όσο αφορά το "διάβασμα" που λες σχετικά με τις μηχανές κλπ. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως τα πράγματα διαφέρουν κατα πολύ από ένα βιβλίο, περιοδικό, forum κλπ μέχρι το να τα βιώσεις. Ένα "πέσιμο" σε βιβλίο είναι 6 γράμματα, πάνω στη μηχανή μπορεί να 'ναι 6 οστά όμως.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να διαφωνίσω σ 'αυτό που λες ότι σε τραβάει στο να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Αλλά αν αυτό γίνεται μετά από κάποια εμπειρία, τότε ίσως είσαι και σε θέση να ελέγξεις μια απρόσμενη κατάσταση αλιώς το θεωρώ απλά χαζομάρα για να το θέσω ευγενικά. :smilea:

Και δεν τα λέω για να τα ακούσεις εσύ αλλά μάλλον για μένα τα λέω.

Και δεν είναι ότι είμαι ο πλέον νοήμον και σοβαρός που θα πάρει μηχανή και δεν θα τρέξει ποτέ, απλά έυχομαι να έχω την εγκράτια να το κάνω όταν θα είμαι πλέον, και ας μη το γνωρίζω, έτοιμος να το κάνω, και κυρίως έτοιμος να αντιμετωπίσω, στα πλαίσια του δυνατού, το ότι προκύψει.

Εδώ και καιρό έχω αλλάξει και έχω αφαιρέσει από τη ζωή μου τα πρέπει, και πλέον ακολουθώ τα θέλω μου, αυτό για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης. Και για αυτό ακριβώς το λόγο αποφάσισα τώρα, και ας είναι λιγακι αργά, να μπω σαυτό το κόσμο που εκπροσωπείτε όλοι εσείς εδώ μέσα.

Απλά είναι κάτι που θέλω, γουστράρω και όλα τα συναφή ρήματα

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Δε διάβασα τα προηγούμενα, αλλά θα σου πω πως υπάρχει κόσμος που ξεκίνησε με 600cc naked και τα πήγε μια χαρά.
    Αν το μυαλό σου είναι μέσα στο κεφάλι σου και πριν το καρυδώσεις (το γκάζι) το έχεις σκεφτεί καλά, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Go for it.

Άσχετο Μέλος
    Go for it είπε ο φίλος harris. Και τελικά αυτό έκανα.

Την είδα την κούκλα σήμμερα, και την έκλεισα. Μια hornet του 08 με αρκετά έξτρα από τον προκάτωχο της. Εντός των ημερών πιθανολογώ να την έχω στα χέρια μου.

Παιδία ευχαριστώ πολύ και για τον χρόνο σας και για τις συμβουλές σας. Άμα την πάρω θα ανεβάσω φωτο. Ναι το ξέρω ότι μέχρι τότε δεν θα κοιμάστε ήσυχοι τα βράδυα αλλά κάντε λίγο υπομονή. :rotflmao: :rotflmao:

Ευχαριστώ ξανά

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Καλορίζικη και όταν θα σου φύγει το ψάρωμα και νιώσεις ότι το έχεις, να έχεις το νου σου γιατί τότε γίνονται όλες οι στραβές.

Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΦΙΛΕ,ΚΑΛΑ ΚΜ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ 1 ΜΟΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ.ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ 50ΡΑΚΙΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ....ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΦΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ Μ......ΚΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ 'Η ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΕΛΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ,ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ.
    ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ SUPER,ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥ 07.ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ;ΜΕ ΑΒS;
    ΑΝΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΑ ΚΜ ΦΙΛΕ,ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ
    VAMOS ME AMOR

Άσχετο Μέλος
    Ενθαρυντικά αλλά και κάπως ανυσηχιτικά αυτά που μου λές. Ελπίζω να μην πιάσω ποτέ τον εαυτό μου ν ακάνει σαχλαμάρες.

Η τιμή ήταν 5750 και το ρίξαμε τελικά στα 5200 μιας και βρέθηκε ένας ξάδερφος μου μηχανόβιος και φίλος τελικά (του πωλητή) να καθαρίσει. Πιστεύω είναι με abs. :rotflmao: :rotflmao: Την ερωτεύτηκα τη μηχανή (αν και με χάλασαν κάτι τροποποιήσεις όσο αφορά κάτι φτερά και εξατμίσεις). Αλλά αυτά ως αρχάριος γιατί το πιθανότερο είναι να έγιναν για καλό οι αλλαγές. Το θετικό είναι ότι ο τύπος την είχε σαν γκόμενα τη μηχανή. Άθικτη. Στο σαλόνι του ήταν ο χώρος στάθμευσης της. Αρρωστημένος μηχανάκιας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από los santos
    Πιστεύω είναι με abs.
    pisteve kai mi erevna :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Καλορίζικη los sante.. προσοχή και πάντα όρθιος..Μπορεί και να τα πούμε σε καμιά βόλτα του μοτό!

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Καλοριζικη και προσεκτικα.

Εγω σημερα μπηκα στον πειρασμο να την ακουσω στην ευθεια στην κιφησιας και το εκανα.

Πολυ προσοχη φιλε! Και ηρεμα ! Κι αν βαριεσαι να το ακους απο ολους δεν πειραζει, καλο σου κανει. Βασικα σε ολους μας κανει καλο

Καλα χλμ και ορθιος
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    καλοριζικο

και γω hornet εχω αλλα το πιο γρηγορο..

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. helppppp νεος και μπερδεμένος
    από reftel στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 11:54
  2. Νεος και ψαρωμενος!!!
    από amixanos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 00:47
  3. Νέος και Εγώ
    από lazaroz στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 01:13
  4. Νέος και αγορά
    από Nommos στο forum Suzuki V-Strom series