Ηρακλη, παιζει να εχει σημασια το οτι το δικο σου ειναι 2009 μοντελο, ενω του παιδιου ειναι 2006!Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αυτό που σου λέω ισχύει γιατί στην βόλτα ήταν και ο αδερφός μου (george88) που έχει και αυτός GSR 2009,σαν το δικό μου αλλά σε άλλο χρώμα και κάψαμε ακριβώς τα ίδια...Πρώτη φορά ήταν που οδηγούσα τόσο smooth,συνήθως παίζει στα 7,5-8lt αν το πάω όπως πρέπει (αλλαγές στις 10.000+ , κατεβάσματα χωρίς λόγο για να ακούω το μοτέρ κτλ ).Δοκίμασέ το,κάνε ένα φουλάρισμα και οδήγα εκτός πόλης με τέτοιους ρυθμούς,θα εκπλαγείς,εγώ πάντα με ένα ρεζερβουάρ έβγαζα 170-180km και τώρα έβγαλα 230,έπαθα πλάκα...Έτσι μας βλέπω να οδηγάμε από δω και πέρα γιατί η βενζίνη δεν παλεύεται
Υ.Γ Για αστική χρήση δεν έχω εμπειρία μιας που μένω στο κέντρο στη Λάρισα και πάω παντού με τα πόδια αλλά λογικό είναι να σου βγάζει τόσο λίγο με σταμάτα ξεκίνα στα φανάρια συνέχεια και άσκοπη λειτουργία στο ρελαντί![]()
Θυμαμαι οτι και το δικο μου ειχε αρκετα μεγαλη καταναλωση. Σε ταξιδι εκαιγε το ιδιο με ενα Hornet 2006 με ζιγκλερ και ακραποβιτς!
Το τριπλακι τωρα ειναι πιο οικονομικο, αλλα απο την αλλη πρεπει να εχει αλλαξει και ο τροπος οδηγησης μου. Ειδικα μετα το ατυχημα