Ε πως, είχε μια εικονική, έτσι για να μπορούμε να λέμε "λόγω τιμής" και μετά τη βόλτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατί, έχει σέλα το σκοτ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ε πως, είχε μια εικονική, έτσι για να μπορούμε να λέμε "λόγω τιμής" και μετά τη βόλτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
γιατί, έχει σέλα το σκοτ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ναύπακτος: δωρεάν ποδήλατα στους κατοίκους
Στη δωρεάν διάθεση 320 ποδηλάτων easybike στους κατοίκους της πόλης προχώρησε ο Δήμος Ναυπάκτου εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία του ποδηλατοδρόμου στη Ναύπακτο
http://www.nafpaktosbikes.gr/
http://www.aitolia.gr/?p=54
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αφού δυσκόλεψαν οι εποχές, αφού η παρέα του βουνού τό'ριξε στο playstation, αφού έφυγε και το παπί.. πήρε σειρά το -για τρελά αγόρια- Ransom ενώ αντικαταστάθηκε με το -για γλυκά αγόρια- 'dale..
Jul ελπίζω να καταλάβεις και να γλυτώσω το ban.. σαν τη Malena νιώθω γμτ..![]()
![]()
![]()
ante re opou nane sas vlepo me tipota roler kai kayta sortsakia na kykloforate
:rotflmao: :rotflmao:
gamo! se arketes poleis exei leitoyrgisei me epityxia to systhma.... tora sthn ellada x xa xa xa a provlepo na eeksefanizonte ta podilat asto apse sviseΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ναύπακτος: δωρεάν ποδήλατα στους κατοίκους
Στη δωρεάν διάθεση 320 ποδηλάτων easybike στους κατοίκους της πόλης προχώρησε ο Δήμος Ναυπάκτου εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία του ποδηλατοδρόμου στη Ναύπακτο
http://www.nafpaktosbikes.gr/
http://www.aitolia.gr/?p=54
:rotflmao:
Ετσι νομιζα και εγω αλλα επειδη Ελληνες απευθυνονται σε Ελληνες αν διαβασες για να παρεις ποδηλατο πας με ταυτοτητα και λογαριασμο της Δεη το χρεωνεσαι οπως στον Στρατο και σε 2 μηνες ή το επιστρεφεις ή ανανεωνεις την συμβαση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
gamo! se arketes poleis exei leitoyrgisei me epityxia to systhma.... tora sthn ellada x xa xa xa a provlepo na eeksefanizonte ta podilat asto apse svise
:rotflmao:
Ευτυχως αυτα δεν τα αναλαβαν αυτοι του ΔΝΤ γιατι θα μεναν με τα χαρτια στα χερια και τα ποδηλατα θα ηταν στην Αλβανια να κουβαλανε σακια(το γνωστο ανεκδοτο)![]()
![]()
![]()
![]()
εγω εχω ενα ideal zigzag...καλοποδηλατακι γι αυτα που κανω...βολτες στην πολη (κοζανη) και καμια φορα παω και στη δουλεια 20 χιλιομετρα..![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
παιδια πρωτη μεγαλη βολτα σημερα με το ποδηλατακι μου........αν και mountain τα λαστιχα δρομου που φοραει και το κλειδωμα της αναρτησης με βοηθησαν να ακολουθησω φιλο με καθαρα δρομου......και ενω καναμε 48 απροβληματιστα χιλιομετρα σε επαρχιακο δικτυο και δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα με τα αμαξια που μας περνουσαν με μεγαλες ταχυτητες μολις μπηκαμε στην λαρισα δυο φορες σε αποσταση 200 μετρων το πολυ πηγε να μας χτυπησει αμαξι ενω ειχαμε πρασινο, ενω, ενω......αλλα να μου πειτε δεν βλεπουν τις μηχανες, τα ποδηλατα θα προσεξουν.........τεσπα.........οσο και να προσπαθησατε δεν μου χαλασατε την βολτα χαζοβιολιδες...........![]()
keep riding guys...........![]()
![]()
καλημερα
η παρακατω αγγελια ειναι απο το www.cyclist-friends.gr που την εχω αναρτησει εγω για λογαριασμο φιλου μου.
Speciallized Allez 2009
Μετατροπή σε ποδήλατο άσκησης με shimano rs eighty carbon - αλουμίνιου 28" τροχούς, dura - ace εμπρόσθιο εκτροχιαστή, 10 άρα dura - ace κασέτα, ultegra δισκοβραχίονα, και ultegra οπίσθιο εκτροχιαστή.
Φρένα σειράς 105 shimano, πετάλια αλουμινίου - τιτανίου, σέλα kevlar selle italia, carbon παλουκόσελο specialized, τιμόνι carbon, λαιμός αλουμινίου ritchey κ.τ.λ. Με επιφύλαξη ο κάθετος σωλήνας του σκελετού είναι περίπου στα 45 cm που πρέπει να αντιστοιχεί σε medium μέγεθος. Τιμή 1.300 ? συζητήσιμα.
Ιdeal boomax
Ζάντες αλουμινίου 26" DT swiss με xt κέντρα, πιρούνι carbon element, xtr εμπρόσθιο και οπίσθιο εκτροχιαστή, 9 άρα xtr κασέτα, xt δισκοβραχίονα, xt φρένα, xt λεβιέδες ταχυτήτων, παλουκόσελο αλουμινίου thomson, carbon τιμόνι και λαιμός, πετάλια αλουμινίου - τιτανίου κ.τ.λ. Με επιφύλαξη ο κάθετος σωλήνας του σκελετού είναι περίπου στα 45 cm που πρέπει να αντιστοιχεί σε medium μέγεθος. Τιμή 700 ? συζητήσιμα.
Και τα δύο ποδήλατα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ελάχιστα χρησιμοποιημένα από ερασιτέχνη του είδους. Βρίσκονται στην Αθήνα το όνομα του ιδιοκτήτη είναι Γιάννης και το τηλ του για απορίες και οτιδήποτε άλλο είναι 6973394904 begin_of_the_skype_highlighting______________6973394904______end_of_the_skype_highlighting.
φωτογραφίες και απ τα δυο ποδήλατα.
http://img63.imageshack.us/g/p1000780t.jpg/
Theooos lemeeeeΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ίσως τα συνδιάσουμε κιόλας..!:rotflmao:
![]()
kai poly voliko gia ta psonia toy super market
katse na telioso to family bike na valo kamia foto......
33 Ευρώ για λάστιχα, σαμπρέλες και 4 ντίζες.
5 ώρες δουλειάς για καθάρισμα, λαδώματα, ρυθμίσεις και λοιπά.
20 λεπτά βόλτα να δω αν θέλει κάτι άλλο.
1 ώρα να συνέλθω.
![]()
Τελικά το Idealάκι δε χρειάζεται τίποτε άλλο προς το παρόν (εκτός ίσως από μια σέλα).
Αλυσίδα ήταν μια χαρά χωρίς σκουριές, οπότε απλώς την καθάρισα καλά και τη λάδωσα.
Οι ντίζες αλλάχτηκαν προληπτικά αφού πέρασα όλα τα σωληνάκια με WD40.
Τα χειριστήρια ανοίχτηκαν, καθαρίστηκαν και λιπάνθηκαν.
Το ίδιο και τα κέντρα/άξονες και μεσαία τριβή.
Τακάκια δε χρειάστηκαν, έχουν ψωμί ακόμα απλά τα καθάρισα.
Οι εκτροχιαστές ρυθμίστηκαν σχετικά εύκολα αφού καθαρίστηκαν και γρασσαρίστηκαν προσεκτικά.
Άντε να δούμε αν θα βρω και τα πετάλια, τα παπούτσια και τη βάση για το εμπρός φως.
Το computerάκι της Sigma το έχω χάσει σίγουρα, αλλά χέστηκα θα βάλω το Etrex επάνω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πόσο ΔΕΝ μου έχει λείψει ο γάμος.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
...5 ώρες δουλειάς για καθάρισμα, λαδώματα, ρυθμίσεις και λοιπά.
20 λεπτά βόλτα να δω αν θέλει κάτι άλλο......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αντρικο ποδηλατο![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vGGlO...layer_embedded
Eμεις λεμε για αναρτησεις για βουνα χωματα αλλα κοιταχτε τι κανει ο τυπος
http://www.youtube.com/watch?v=cVarD...eature=related
παιδια χρειαζομαι την συμβουλη σας..........ειμαι στην αναζητηση κρανους........και μπορει η χρηση που θα κανω να επιβαλει ανοιχτο.......εγω ομως προτιμω το φουλ...........βασικα η χρηση που το θελω ειναι βολτες στο βουνο αρκετα γρηγορες θα ελεγα οταν το επιτρεπουν οι συνθηκες αλλα μην φανταστειτε downhill καταστασεις κι ετσι.........ποια ειναι τα αρνητικα ενος full face κρανους??...
ααα,και αν ξερετε κανα καλο μαγαζι στην θεσσαλονικη, κεντρο αν γινεται για να δω μιας και θα ειμαι πανω τις επομενες ημερες...
ευχαριστω
![]()
Ποδηλατικο/εντουράδικοΑρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
παιδια χρειαζομαι την συμβουλη σας..........ειμαι στην αναζητηση κρανους........και μπορει η χρηση που θα κανω να επιβαλει ανοιχτο.......εγω ομως προτιμω το φουλ...........βασικα η χρηση που το θελω ειναι βολτες στο βουνο αρκετα γρηγορες θα ελεγα οταν το επιτρεπουν οι συνθηκες αλλα μην φανταστειτε downhill καταστασεις κι ετσι.........ποια ειναι τα αρνητικα ενος full face κρανους??...
ααα,και αν ξερετε κανα καλο μαγαζι στην θεσσαλονικη, κεντρο αν γινεται για να δω μιας και θα ειμαι πανω τις επομενες ημερες...
ευχαριστω
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais